Wpisy 27 223 – 27 323
25 sierpnia 2008 22:11 → 27 sierpnia 2008 23:41, 100 wpisów
co to za komunikat ??? Dzisiejsze losowanie kończące Loteriadę odbędzie się o 22:00. Wyniki ogłosimy po weryfikacji zwycięzców.
Będę musiał dopracować mój systemik typowania i będzie więcej liczb do wyboru i znowu nic to nie da :( Jak tu ograć tego ML
TOTO sie nie przejmuj bo ja tez zero tylko moja zona trafiła w sumie jak zawsze...
Czyli gdyby za miejsca 1-6 odwrócić aktywności na czacie tabelę to PASKO byłby na czele...
O jest wyjście OPA skoro będzie więcej liczb do wyboru to ja na typowaniach też się rozdwoję albo x5. Wtedy może coś z tego będzie. Tak na 1 nicku nic nie zwojuję tutaj.
Osoby wymienione powyżej miały ponad 500 wpisów. Widzę zainteresowanie więc oto dalsza kolejność :)
7) depesz 489
8) adams 456
9) piterex 453
10) eeelllaaaa 452
11) MARIO OLSZTYN 402
12) opa30 402
13) *** MARIO *** 380
14) edi8 377
15) mercedes 374
16) mila 362
17) Pawcio 312
18) spit 307
19) psychol 304
20) alicja09094 295
21) bella34 281
22) maniek50 256
23) broda 250
24) klonek 239
25) multicorka 231
26) iwo888 227
27) julcia 11 174
28) bogdan 168
29) TOTO 165
30) rico 158
7) depesz 489
8) adams 456
9) piterex 453
10) eeelllaaaa 452
11) MARIO OLSZTYN 402
12) opa30 402
13) *** MARIO *** 380
14) edi8 377
15) mercedes 374
16) mila 362
17) Pawcio 312
18) spit 307
19) psychol 304
20) alicja09094 295
21) bella34 281
22) maniek50 256
23) broda 250
24) klonek 239
25) multicorka 231
26) iwo888 227
27) julcia 11 174
28) bogdan 168
29) TOTO 165
30) rico 158
Toto, ja wiem jak wygrać. Wystarczy skreślić 10 prawidłowych numerków, stawka 10, a do tego opcja z plusem, i jesteś gość. To takie proste.
I cóżeś najlepszego PASKO uczynił...Przecież tu są ludzie od cyferek uzależnieni i teraz powstaną nowe koncepcje obstawiania na bazie w/w ilości własnych ( lub cudzych ) wpisów...
Gdyby spożytkować 2 pierwsze cyferki z ilości przez PASKO wykazanych wpisów to dziś weszło od userów:
a/ rico "15"
b/ bella34 "28"
c/ alicja09094 "29"
d/ psychol "30"
e/ mila "36"
f/ edi8 "37"
a/ rico "15"
b/ bella34 "28"
c/ alicja09094 "29"
d/ psychol "30"
e/ mila "36"
f/ edi8 "37"
U nich w loteriadzie weryfikacja zwycięzców trwa co najmniej 24h od godziny losowanie lub dłużej hehe. Na moje oko jutro powinny być wyniki a najpóźniej w środę.
Ten zegar co odliczał ten czas na ich stronie to było oszustwo, mogli przynajmniej napisać,że to czas do zakończenia Loteriady a nie do kolejnego losowania. Jak tak można? Skusiłem się na ostatnie losowanie i takie wałki.
Na dziś proponuję w multi: 1,7,54 1,7,36 20,1,7 a dużum może ta 3 w końcu poleci zamierzam dziś na nią postawić!
2aga:skoro w każdej Twojej "trójce" powtarza się się parka 1-7 to czy nie lepiej w nią mocniej uderzyć jeśli jesteś co do jej wystąpienia przekonana?
Zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
ciekawe analizy,statystyki i piramidki.
Właśnie sprawdzałem metodą szczęśliwa linia, że w Dl spodziewane są liczby:
16,24,40.
(uwaga metoda nie sprawdzana;)
16,24,40.
(uwaga metoda nie sprawdzana;)
hej. ja też brałam udział w loteriadzie, skusił mnie ten laptop :). Ile kuponów zarejestrowaliście?
7-ka na dziś w Ml
8,15,16,25,33,43,53,
taka moja propozycja.Jestem nowy na czacie.Pozdrawiam czaki
8,15,16,25,33,43,53,
taka moja propozycja.Jestem nowy na czacie.Pozdrawiam czaki
Pary 1,7 nie było dwa miesiące myślę,że warto poczekać aż padnie i wtedy na nią zapolować.
OPA jeśli 1,7 padnie to uważam,że w przeciągu pięciu losowań powinno się powtórzyć jeśli nie to oznaczać będzie,że moje obserwacje są do niczego pozdrawiam.
A ty OPA sprawdzales moj system bo ja bylem na takim zadupiu gdzie fale radiowe nie docieraja :P i nie analizowalem nic.
Dziś na forum www.obstawka.pl/viewtopic.php?t=5221 zamieściłem obszerny opis mojej metody gry w zakładach bukmacherskich na zdarzenia sportowe - więc ewentualnych zainteresowanych tam odsyłam i zapraszam.
________________$$$$$$____
_______________$$$$$$$$ ____
______________$$$$$$$$$_______
______________$$$$$$$$ $$$$$_
_______________$$$$$_$$$$$$$$_
______________$$$ _$$$$$$$$$$$_
____________$$$$___$$$$$$$$$$$
__________$$$$$$$_$$_$$$$$$$$$_
________ $$$$$$$$$ _$$$_$$$$_$$_
_______ $$$$$$$$$$$_$$$$_$$$$_$_
_______$$$$$$$$$$$_$$$$$_$$$$$$$_
______ $$$$_$$$$$$$_$$$$$$_$$$_$$
______ $$$$_$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$
_______$$$$$_$$$$$$$$$_$$$$_$$_$$
________$$$$$$_$$$$$$$$$$$_$$_$$
__________$$$$$$$_$$$$$$_$__$$$
_________$$$$$$$$$_$$$$$_$$_$$
_________$$$$$$$$$_$$$$$$$___$_
________$$$$$$$$$$_$$$$$$$$_
_______ $$$$$$$$$$_$$$$$$$$$_
_______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_
_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$__
__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____
_$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$___
_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$____
__$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$_
____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$_
_______$$$$$$$______________$$
_______$$$$$$$___________$$$
_______$$$$$$$_______________
________$$$$$$______________
________ $$$$$
________$$$$$
________$$$$$
________$$$$
________$$$$
________$$$$
______$$ $$$
_____$$$_$$$
_$$$_$___ $$$
___$$_ ___$$_$$
___$$$$_ $$$$$$$$$$
a ja w DL kurcze jak zwykle:
moje liczby: 4(padło 5), 9 (padło 8), 30 (padło 31), 39, 41 (trafione xD), 46 (padło 47), jak pech to pech :D
moje liczby: 4(padło 5), 9 (padło 8), 30 (padło 31), 39, 41 (trafione xD), 46 (padło 47), jak pech to pech :D
Dziwne wyniki TSN z 15 sierpnia. http://serwis.lotto.pl/183-41fa3495be6ec.htm Wie ktoś, o co tu chodzi?
Dopiero teraz zauważyłem, że to dynamiczna strona, zatem link nic nie da. Trzeba "na piechotę" wpisać datę 15-08-2008 w archiwum wyników TSN. Nie zmienia to jednak faktu - wyniki pozostają dziwne!
blooomek nie ma w tym nic dziwnego. Po prostu informatyk zapomniał dodać III, IV i V stopień. Poprawne wygrane są w dziale wygrane na multipasko :) A to, że I i II stopień 0,00 zł to czysty przypadek
Ech, a ja już myślałem, że gracze zbojkotowali TS solidarnie nie grając w numerka ;-). Dzięki za info.
Znowu na stronie loteriady są stare komunikaty. "Wczoraj wieczorem..."
Numerki szczęśliwej linii przesuwam o 1 w odpowiednie strony i mam następny typ na czwartek. Nie będę pisał co to za liczby bo we wtorek niestety lipa. Ale trzeba być cierpiwym
marionetka mniejszego kacapa znowu nas straszy, to tyle polityki na dziesiaj
TOTO:dobrze że po szwabskiej stronie politycznego boiska nie ma już obecnie sympatii na kierunku kacapskim...
Nie uwierzycie, ale spotkałem kobitkę w punkcie, która wysyła codziennie za 200 zł ML na 8 skreśleń. Zostawia kasę, kolektorka wysyła,a na drugi dzień się z nią rozlicza....... i tak już ponoć od dłuższego czasu.
To się nazywa przywiązanie do gry........ co nie?
To się nazywa przywiązanie do gry........ co nie?
Tzn. jak ona się rozlicza??? dopłaca czy podejmuje kasę za te multi...????
to znaczy,że codziennie dopłaca różnicę, bo zawsze jakieś tam grosze wygrywa i to ją rajcuje i wciąga jak w jakiś przerębel.....pojechane według mnie takie granie....co nie?
Zapraszam na nowe forum
http://www.multiforum.livenet.pl/index.php
ciekawe analizy,statystyki i piramidki.
patrząc z drugiej strony to wygrać 22 tys za 8/8 to już jest coś, bo prawdopodobieństwo trafienia jest kilka razy większe niż 10/10, co nie?
przy trafieni 8/10 z plusem masz 1520 zł wygrane, a przy 8/8 z plusem masz 130000 złotych wygrane......różnica jak stąd do Krakowa, albo jeszcze dalej., a najlepiej to trafić 8/8 z plusem i stawką x10, wtedy wygrana wyniesie jeden milion trzysta tysięcy złotych, to tyle co za 6 trafień w dużym lotku...... ot i cała filozofia.......
Dnia 14.08.08 w Szczecinie trafiono dwukrotnie 9/9 z plusem, aby było śmieszniej to 18.08.08 w tej samej kolekturze znowu trafiono 9/9 z plusem.
Czy to przypadek?, czy może pomogła bliskość Kamienia Pomorskiego, gdzie była rekordowa wygrana w M.L w 2004 roku, a może tam są jakieś żyły wodne które swoim promieniowaniem działają na wygrane?
Czy to przypadek?, czy może pomogła bliskość Kamienia Pomorskiego, gdzie była rekordowa wygrana w M.L w 2004 roku, a może tam są jakieś żyły wodne które swoim promieniowaniem działają na wygrane?
robespiere - jestem ciekaw skad masz takie informacje!?? W kamieniu pomorskim to bylo jednorazowe rozdanie od tamtej pory nic wiekszego nie padło i zapewnie nie padnie bo TS juz sie o to postara, kraza sluchy ze ten co tam wygral pracuje dla TS ale wtedy nie pracowal !
robespiere:a może prostszym wytłumaczeniem jest to,że w tej samej kolekturze wygrał ten sam
gracz...
gracz...
jeśli wygrał ten sam gracz, to może dowód na to, że "szczęście chodzi parami"............
P.S info: źródło, oficjalna strona lotto Patrz: największe wygrane Multi Lotek Plus.
tylko to dodam zardzwewiały pierdziwór kaczora typy te wczoraj gwarantowały wygraną przynajmniej 9/10 w M.L, a zardzewiały pierdziwór dawało łącznie 9/10 z plusem. No no ładnie.....co nie?
loteriada to wielkie oszustwo, rozdali nagrody po weryfikacji, dla "zasłużonych"
dzisiaj sprawdzę sposób szczęśliwych linii dla ML oto co wychodzi: 6,34,37,45,56,69,75 jak nic nie wejdzie większego w ciągu 3 dni to dam sobie z tym spokój.
LUDZIE JA SIE PODDAJĘ>>>>>>>>>>>
NIE ZNAM NIKOGO KTO BY WYGRAŁ Z TOTALIZATOREM
TO PODSTĘPNA WYCIĄGACZKA PIENIĘDZY>>>>>>>>>>>>>
NIE ZNAM NIKOGO KTO BY WYGRAŁ Z TOTALIZATOREM
TO PODSTĘPNA WYCIĄGACZKA PIENIĘDZY>>>>>>>>>>>>>
ale numer, tego jeszcze nie było w historii typowan:
Polnii trafia 5/5, a qawes, zakraj i nat jak po linii identycznie:9,11,36,27,80 trafiają 4/5.
Szczęście chodzi już trójkami..........
Polnii trafia 5/5, a qawes, zakraj i nat jak po linii identycznie:9,11,36,27,80 trafiają 4/5.
Szczęście chodzi już trójkami..........
w KENO mamy już 16866 losowań, a jeszcze nikomu nie udało się trafić 10/10
coś tu nie gra?,,,,,,,,,,
coś tu nie gra?,,,,,,,,,,
W keno była już 10/10,na pewno ktoś bardziej wtajemniczony coś na ten temat napisze...
Ja dałem znajomej żeby wysłała mi na 5 losowań w KENO jedną 10tkę,niestety tylko 6zł,ale dobre i to
Jak myślicie,czy przed lottomatem w keno,dałoby się coś "wyhaczyć" ??? Mnie się wydaje ,że tak.
Co do Keno, to jakby poczytać wyniki to można by raczej wyczaić pewne zależności..ale z TS nic nie wiadomo :)
PITEREX,ale chodzi o małe wygrane,ja przyglądałem się wynikom,nie jest łatwo,ciężko trafić nawet parkę liczb,ale wspólnie może coś się wymyśli,ja cały czas piszę żeby nie robić tutaj "dymów" bo to bez sensu,było kilku i jest dobrych pomysłodawców nawet w ML...
wyhaczyć to można rybkę z haczyka, ale nie "złotą".......
.....szkoda, bo tylko taka rybka spełnia marzenia trafienia 10/10 w kena
.....szkoda, bo tylko taka rybka spełnia marzenia trafienia 10/10 w kena
loteriada-jedna wielka sciema,co znaczą moje 200 zarejestrowanych kuponów na 4,5 miliona innych...wielkie zero i strata czasu... pytanie do pana OPA;jestem z trójmiasta i gramw zrapki- z moich obserwacji wynika że to kolejna sciema,najwieksze wygrane to ok.50 zł ale i zdarzają się pojedyncze trafienia 1400zł,5000zł,100zł chyba lepiej grać już w ml?
W loteriadzie setki nagród trafiły nie do "graczy", ale do "działaczy":
Za wybitne osiągnięcia na OLIMPIADZIE PEKIN 2008
Jeszcze im prezydent medale od siebie poprzypina......
Za wybitne osiągnięcia na OLIMPIADZIE PEKIN 2008
Jeszcze im prezydent medale od siebie poprzypina......
Fakt rybkę można wyhaczyć.Ale nie chodzi o 10 tkę,bo to jest nierealne,na pewno spora część graczy chciałaby trafiać chociaż po kilkadziesiąt złotych lub kilkaset złotych dziennie,przynajmniej się nie zgłupieje,a jeśli już to nie od razu.