Wpisy 2 718 234 – 2 718 333
19 września 2016 22:30 → 19 września 2016 23:39, 100 wpisów
no jak tu pogadać spokojnie o cyferkach
jak robi się tak dziwnie...
jak robi się tak dziwnie...
Laurcia.
Wsparcia mi trzeba gdy nie idzie
Dziękuje bardzo, jak mi nie idzie to z całego serducha życzę innym wysokich wygranych, dla Ciebie też!
Wsparcia mi trzeba gdy nie idzie
Dziękuje bardzo, jak mi nie idzie to z całego serducha życzę innym wysokich wygranych, dla Ciebie też!
Tytoniasz - chłopie Ciebie to chyba pogięło bo chcesz aby Tobie ludzie płacili ale za co ?. Od pewnego czasu jestem obserwatorem i często czytam i analizuje typowania różnych typujących którzy mają dużo lepsze typowania i wyniki niż Ty i robią to z czystej życzliwości i za darmo. Patrz i ucz się od Majpana bo On wie co pisze i ma widoczne efekty z resztą tu jest kilka osób które mają to wyczucie do liczb którego Ty nie masz więc nie naciągaj ludzi na forsę bo to ma krótkie nogi.
dreamer będzie dobrze..musi być i wzajemnie życzę Tobie wysokiej wygranej
Jak mi nie idzie, to chociaż Wam tu grającym. Mocno trzymam kciuki za wysokie wygrane, kto zgarnął kasiorę Wielkie Gratki oby więcej w przyszłości dla Was. Niech TS Wam płaci. Do jutra Kochani!
azja lub afryka
tajlandia idz masaz taka fana tajke
poprawi ci sie klimat i pogoda
tajlandia idz masaz taka fana tajke
poprawi ci sie klimat i pogoda
laurcia!
blue!
2 718 195. Blue 2016-09-19 (22:19)
no cze Maj cos tam
Tutaj Smutna czepiłaś się zresztą drugi raz dzisiaj
Dobra czat Twój wygadaj się
no cze Maj cos tam
Tutaj Smutna czepiłaś się zresztą drugi raz dzisiaj
Dobra czat Twój wygadaj się
Kolorowy za malo analizujesz widac...
Ty wiesz co to analiza wogole???
Ty wiesz co to analiza wogole???
tytoniasz12 zrobiles magiczna strone, czy magie jakos wykorzystujesz w typowaniu
tytoniasz12 spoko powiedz tylko na czym sie opiera twoje typowanie, wszscy kupia, jak beda wiedzieli co kupuja
W sumie to odblokuje strone bo dalej nie kumaja niektorzy
Analitycy z was jak....
Szanowny
Niech się wygada bez publiki bo >> z <<< nie będzie w stanie ślinotoku opanować
Niech się wygada bez publiki bo >> z <<< nie będzie w stanie ślinotoku opanować
Tytoniasz te Twoje analizy nie mają potwierdzenia w tych zestawach które tu podajesz ponieważ nie mają przełożenia na trafność liczb.
popierwsze liczby z otatniego losowania maja srednia 5/20, czasami sie zdarza wiecej ale na pewno z 10/20 10/10 nie trafimy jesli oprzemy sie tylko na tej metodzie
A co mam podawac gotowce???
Angierski nie o powtorkach mowie..
tytoniasz12 nie bede dopytywal, dopoki sam nie napiszesz, bo nie mam czasu, spadam
po prostu mozna podwyzszyc typowania o kilka-kilkanascie procent, ale trzeba miec dobry i wyprobowany sposob
tytoniasz ..ale styd ..ty tu ściągasz forsa ..jak tu dobrze znał
Ja powiem tak spokojnie jutro moge otworzyc zablokowane zakladki ale powiem nie liczcie na gotowce ale posilkujcie sie jak najbardziej
Ale nie martwcie sie od czasu do czasu dam gotowce ...
Tytoniasz tak na logikę- gdybyś podał przez parę dni po jednym zestawie trafnym np. 3/3 to byłaby najlepsza reklama aby taki abonament u Ciebie wykupić a jeżeli podajesz zestawy liczb które w najlepszym układzie mają 2 trafienia na 5 to kto jest na tyle naiwny aby Tobie płacić za Twoje pożal się Boże analizy. Gdybyś miał patent na dobór liczb w zestawach czy to 2/2 czy 3/3 to sam zgarniałbyś kasę a nie bawił się w abonamenty. Dobrze główkujesz jak się nie da zarobić kasy na TS to można szukać naiwnych którzy zasilą Twoje konto dając im obietnicę bez pokrycia ale na tym daleko nie zajedziesz.
tytoniasz ..a ty tu zarobisz łakomy i nie robiom ..niz nie lubisz graC TS