Wpisy 2 718 183 – 2 718 282
19 września 2016 22:16 → 19 września 2016 22:47, 100 wpisów
Historyczna kumulacja Lotto Historia dzieje się na naszych oczach. W najbliższą sobotę, 07.05.2016, do wygrania w Lotto może być nawet 60 milionów zł. Jest to efekt 11-krotnej kumulacji. Do tej pory najwyższa kumulacja miała miejsce 27.09.2011 r. Wtedy to do wygrania było nieco ponad 56 milionów zł. Wygraną podzieliło się 2 graczy. W ostatnim losowaniu w puli było prawie ... Czytaj dalej >>
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
W dniach 14.03.2016 - 17.04.2016, grając w dowolne gry liczbowe Totalizatora Sportowego, otrzymujemy dodatkowo specjalne kody promocyjne, które po zarejestrowaniu na stronie www.multimulti.pl, biorą udział w losowaniu cennych nagród..
tj spulka gorsza w swojej polityce jak trybunal k
tylu lapek tam jeszcze niemax
tylu lapek tam jeszcze niemax
Witam! Ludziska cięzkie piniądze w super szansie wygrywają po 10zl...ja pie...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 620 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
2 718 195. Blue 2016-09-19 (22:19)
no cze Maj cos tam
Blue zdradzasz się Ty MMM MM M-77
no cze Maj cos tam
Blue zdradzasz się Ty MMM MM M-77
ocałuj mnie a krzys ti konfident wiadomo a kto nie wie ten gupiiiiiii
Moje wysłane:
20,32,44,57,74 a padły 19,30/31,33,56,73 a byłoby 4/5
20,32,44,57,74 a padły 19,30/31,33,56,73 a byłoby 4/5
W dniach 14.03.2016 - 17.04.2016, grając w dowolne gry liczbowe Totalizatora Sportowego, otrzymujemy dodatkowo specjalne kody promocyjne, które po zarejestrowaniu na stronie www.multimulti.pl, biorą udział w losowaniu cennych nagród.... Czytaj dalej >
no jak tu pogadać spokojnie o cyferkach
jak robi się tak dziwnie...
jak robi się tak dziwnie...
Laurcia.
Wsparcia mi trzeba gdy nie idzie
Dziękuje bardzo, jak mi nie idzie to z całego serducha życzę innym wysokich wygranych, dla Ciebie też!
Wsparcia mi trzeba gdy nie idzie
Dziękuje bardzo, jak mi nie idzie to z całego serducha życzę innym wysokich wygranych, dla Ciebie też!
Tytoniasz - chłopie Ciebie to chyba pogięło bo chcesz aby Tobie ludzie płacili ale za co ?. Od pewnego czasu jestem obserwatorem i często czytam i analizuje typowania różnych typujących którzy mają dużo lepsze typowania i wyniki niż Ty i robią to z czystej życzliwości i za darmo. Patrz i ucz się od Majpana bo On wie co pisze i ma widoczne efekty z resztą tu jest kilka osób które mają to wyczucie do liczb którego Ty nie masz więc nie naciągaj ludzi na forsę bo to ma krótkie nogi.
dreamer będzie dobrze..musi być i wzajemnie życzę Tobie wysokiej wygranej
Jak mi nie idzie, to chociaż Wam tu grającym. Mocno trzymam kciuki za wysokie wygrane, kto zgarnął kasiorę Wielkie Gratki oby więcej w przyszłości dla Was. Niech TS Wam płaci. Do jutra Kochani!
azja lub afryka
tajlandia idz masaz taka fana tajke
poprawi ci sie klimat i pogoda
tajlandia idz masaz taka fana tajke
poprawi ci sie klimat i pogoda
laurcia!
blue!
to jest jabłko Majpanek