Wpisy 2 678 460 – 2 678 559
9 lipca 2016 01:23 → 9 lipca 2016 13:34, 100 wpisów
Widzisz vondeoff jako przygup masz tyle samo głosów i twój głos waży tyle samo co głos profesora uniwersyteckiego. Dupokracja. Rządy motłochu, który kieruje się emocjami i nie ma podstawowej wiedzy o ekonomii.
Wydaje mi się,że rozwiązaniem było by przywrócenie Konstytucji z 1935r.
siemka
wlaśnie wychodzę z pracy
Dzień dobry
Janosik...mój zestaw do sprawdzenia:
4,12,16,32,35,71,73,79
Janosik...mój zestaw do sprawdzenia:
4,12,16,32,35,71,73,79
http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Miljenko-Jergovic-to-ze-Polska-wciaz-istnieje-jest-nieprawdopodobne,wid,18411758,wiadomosc.html
Caly tydzień w lesie przy drzewie nareszcie zwiezione stara 40
Robson, to dopiero teraz drzewo robisz? A kiedy ma to przeschnąć?
2 678 166. wizard 2016-07-08 (14:49) Władca Kulweczek
mowi ci to twoj ogierek 19
parka minutowa, 19,49
mowi ci to twoj ogierek 19
parka minutowa, 19,49
wczoraj w ostatniej chwili zmieniłem zdanie i z 32,33,51,66,77 zrobiłem inną 5/5 i lipa
Kondi to na 2 rok natej juz pocięte wyschnięte sam dąb
Wygram w lotto robię ogrzewanie gazowe hehe
Ja teraz testuje w Multi sposób średni paru liczb
kartofli nie ma wora, bulek tez nie to co ja bede jadl, kupony multi?
474. 2-3/8.
im not rich but i live like a millionaire like i aint got to care
Nic się nie dzieje, to znikam do losowania.
millionaire 11
6,66,8,11,14,20,64,68,70,72,73,76,31,51,39,45,55,34,19,56
powiem wam w sekrecie ze w tej 20 jest 10-20 dobrych numerow na dzis
6,66,8,11,14,20,64,68,70,72,73,76,31,51,39,45,55,34,19,56
powiem wam w sekrecie ze w tej 20 jest 10-20 dobrych numerow na dzis
Witam serdecznie wszystkich Paskowiczów maniaków gier, ogrodników, pszczelarzy, złomiarzy, wędkarzy, hutników, księży, panie ze sklepu, mechaników i meneli ze śmietników a tak poza tym to wszystkich jeszcze raz haha. w góre serca
kiedy liczba jest dobra jak 2 kosci wyrzuco sume 7 i jak 2 kosci to samo?
no tak ...w sumie sam siebie nie przywitałem....a dziś wieczorem mam być milionerem
Unas na wsi niema takich
Poco w ogóle grac przecież wiadomo ze nietrafimy matematyka niepozwala
1 raz jak gralem w Multi jeszcze w zawodówce myślałem że tak latwo wygrać bo losują aż 20 liczb hehe
Młody i głupi bylem ito sie niezmienilo do dzis
Swoje ziemniaki mlode oniebi lepsze niż ze sklepu pewnie dlatego że bez nawozów
Blondynka dzwoni do informacji:
- Chciałam się dowiedzieć, jak długo jedzie pociąg z Warszawy do Gdańska.
- Chwileczkę ...
- ... Dziękuję!
Kiedy pojawiają Sie pierwsze objawy ciąży?
Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się
zaraz po pęknięciu kondoma.
- Chciałam się dowiedzieć, jak długo jedzie pociąg z Warszawy do Gdańska.
- Chwileczkę ...
- ... Dziękuję!
Kiedy pojawiają Sie pierwsze objawy ciąży?
Pierwsze objawy ciąży to wytrzeszcz gałek ocznych. Pojawia się
zaraz po pęknięciu kondoma.
witam
Dwie blondynki jadą pociągiem relacji Bydgoszcz - Toruń. Nagle jedna chowając szminkę do kosmetyczki pyta konduktora:
- Panie konduktorze, czy ja tym pociągiem dojadę do Piły?
- Nie - odpowiada konduktor.
Druga blondynka:
- A ja ???
- Panie konduktorze, czy ja tym pociągiem dojadę do Piły?
- Nie - odpowiada konduktor.
Druga blondynka:
- A ja ???
Dobre
to wkleję >> czyjeś tam <<
Demokracja to byt, który nie istnieje, gdyż nie ma czegoś takiego, jak władza ludu. Władzę mają zorganizowane grupy, które mają odpowiednie środki. Mówiąc inaczej, władza jest w rękach oligarchii, lub jak kto woli mafii. Demokracja pełni rolę parawanu lub raczej sceny mającej na celu robić iluzję, że "lud ma władzę". Drugim celem jest legitymizacja tej realnej władzy w rękach oligarchii. W końcu, ludzi się rabuje z ich dochodów i większość tych pieniędzy wydawanych jest na cele, na które ludzie nigdy by się nie zgodzili, gdyby mieli na coś wpływ. W tym systemie niezbędni są tzw. politycy, którzy spełniają rolę aktorów na tej "demokratycznej scenie". Oni w istocie są tylko aktorami i doskonale wiedzą, że mogą grać takie role, jakie im nakaże ów "dyrektor teatru", który ich do tych ról angażuje. Najczęściej są to role kłótliwych i zawistnych osobników, ale wynika to z tego, że i sama "sztuka" przypomina raczej burleskę niż dramat.
to wkleję >> czyjeś tam <<
Demokracja to byt, który nie istnieje, gdyż nie ma czegoś takiego, jak władza ludu. Władzę mają zorganizowane grupy, które mają odpowiednie środki. Mówiąc inaczej, władza jest w rękach oligarchii, lub jak kto woli mafii. Demokracja pełni rolę parawanu lub raczej sceny mającej na celu robić iluzję, że "lud ma władzę". Drugim celem jest legitymizacja tej realnej władzy w rękach oligarchii. W końcu, ludzi się rabuje z ich dochodów i większość tych pieniędzy wydawanych jest na cele, na które ludzie nigdy by się nie zgodzili, gdyby mieli na coś wpływ. W tym systemie niezbędni są tzw. politycy, którzy spełniają rolę aktorów na tej "demokratycznej scenie". Oni w istocie są tylko aktorami i doskonale wiedzą, że mogą grać takie role, jakie im nakaże ów "dyrektor teatru", który ich do tych ról angażuje. Najczęściej są to role kłótliwych i zawistnych osobników, ale wynika to z tego, że i sama "sztuka" przypomina raczej burleskę niż dramat.