Wpisy 2 664 490 – 2 664 589
10 czerwca 2016 21:48 → 10 czerwca 2016 23:56, 100 wpisów
Dobrze, że sobie ExP i SS odpuściłam Mam zaoszczędzone 7 zeta by jutro coś puścić
bardos - i ma rację
0-0 wmeczu
do jutra ferajna,miłych snów
3-7 plus lipa
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 GŁÓWNE WYGRANE w wysokości 2 000 000 zł
Kurde 2 melony ss
Pasko jak to jest wtych typowaniach 28 los 10 trafień jeszcze mialem 28 losowań 11 trafione
dlaczego typując w SS nie wyświetla mi typowania
to mój zestaw 0000000
w typowaniach jestem druga
w profilu brak typowania
to mój zestaw 0000000
w typowaniach jestem druga
w profilu brak typowania
typowanie w SchutzStaffel mogłoby być jak w multi, na 2 losowania
Czesc czyli jak mam Super Szanse w Lotto Plus, to jest dzisiejsze losowanie. Bo wygralem 2 zl !!! Ale akcja Rumunow.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 350 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 116 976,40 zł
No tak. Trzeba było dać te dwa miliony, żeby pokazać że można wygrać. I teraz będą bębnić o tym. Padła główna wygrana mimo, że zakładów SS dużo mniej niż na przykład we wczorajszym losowaniu.
MCSIGdybym wierzył w teorie spiskowe,to też bym tak twierdziłAle nie wiem
u mnie też 3/7 -ss dali nr mimo ze nie grałem w to ,dobrze ze tylko jedna ostatnia weszła
Mam taką parkę na razie jej szanse urosły do 33% jutro będę wiedział
czy podskoczy do 66% albo i lepiej
17,33
jakiś komentarz?
czy podskoczy do 66% albo i lepiej
17,33
jakiś komentarz?
Jest też opcja że kolektor wpisywał numer na zyczenie grającego, palec mu się omsknął przy ostatniej liczbie z 0 na 9, i postanowili tak zostawić a czemu uważam ze na końcu miało być pierwotnie 0? otóż 0728270 to palindrom - liczba czytana od końca wyglądająca tak samo jak od początku, charakterystyczna jesli grający urodził się 28 lipca to mógł sobie własnie taką zażyczyć
Franek-B.trafne spostrzeżenieJak się jeszcze urodził>w 1990,2000,albo 2010no to
witam, a ja postanowiłem sobie tak;
dziennie odłożyć 10 zł i nie grać, i w sobotę pojechać na wycieczkę
czyli mam 70 zł,
20 zł na paliwo i 50 zł na obiad. Teraz moja dziewczyna jest szczęsliwa i zadowolona
dziennie odłożyć 10 zł i nie grać, i w sobotę pojechać na wycieczkę
czyli mam 70 zł,
20 zł na paliwo i 50 zł na obiad. Teraz moja dziewczyna jest szczęsliwa i zadowolona
A ja myślę że to Losowi palec się omsknął dokładnie w samym środku z liczby 9 na 8
coby nie było podejrzane że tak trzy dziewiątki wychodzą a zwolennicy teorii spis.
mieliby pożywkę.
(może za trudne? to sorki)
coby nie było podejrzane że tak trzy dziewiątki wychodzą a zwolennicy teorii spis.
mieliby pożywkę.
(może za trudne? to sorki)
CehaIdż piechotą,bo dokąd można zajechać za 20zł??? i na dodatek będziesz się mógł napić!!!
gonzaga Ja też nie jestem zwolennikiem tworzenia teorii spiskowych. Ale wiele jest rzeczy, które każą się zastanowić na uczciwością totalizatora
To jak zagralem w Lotto Plus i do tego Super Szanse to mialem na dzisiejsze losowanie prawda ? Bo jak tak to wygrana 2 zl.
Czyli te liczby beda brac udzial jutro ?
No jak powie mi ktos, czy jak ?
jednak nie jesteś taki jakiego tu grasz Krzysiu
ten którego odgrywasz nie pamiętałby tej bzdety z przed dwóch lat
ten którego odgrywasz nie pamiętałby tej bzdety z przed dwóch lat
Czyli bierze udzial jutro ?
Czyli to na jutro.
A teraz bym mial 2 zl.
Majpan
krzysztof,poślij numer z końcówką rejestracji twojej motorynki
krzysztof,poślij numer z końcówką rejestracji twojej motorynki