Wpisy 2 663 161 – 2 663 260
8 czerwca 2016 15:05 → 8 czerwca 2016 20:07, 100 wpisów
dreamer1897
Ja wysyłam to co tu typuję, ostatnio wytypowałem 7/10 i odebrałem swoje 140 zeta
Ja wysyłam to co tu typuję, ostatnio wytypowałem 7/10 i odebrałem swoje 140 zeta
W miejscowości Limanowa padła wysoka wygrana w zdrapce Straszne pieniądze
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Grójec padła wysoka wygrana w zdrapce Szczęśliwe linie
gratki Janko
Ostatnio zauważyłem, że nie wysyłając trafiam tutaj.
Ostatnio zauważyłem, że nie wysyłając trafiam tutaj.
Dużo ludzi mówi, że lotto to oszustwo, może i kiedyś wyjdzie cała prawda, lecz nie musi się okazać, że lotek oszukuje, choć w innych krajach przy losowaniach w studio dochodziło do oszustw. Tak czy inaczej na 100% oszukują w keno i super szansie, gdyż losuje komputer a nie maszyna z kulkami, to jest takie samo prawdopodobieństwo wygranej jak we wszystkie loterie darmowe organizowane przez lotto! Summa summarum szkoda 2 zł na to g...! Lepiej puścić sobie jeden zakład więcej w multi lub w mini lotto.
krasnalek musisz przyznać, że szału nie ma podczas Twojego typowania
Ja niedziela 4*7/10+, poniedziałek 5/5, i wczoraj wieczorem 5/5+...w koncu sie troszkę odkuję...
ja w SS nie gram...to sciema..lepiej na dwa mini lub MM dodac 50 groszy i wysłać...
Dziś raniutko Modlińska... i kaska jest... żona przynajmniej już nie krzyczy że tylko mapki...zeszyciki.. typowania....
dziś obstawiam... 54,71,10,80,47... o 14 do d... a może wieczorem bedzie...
muszę chya typować z losowania na losowanie a nie stałe...bo ranking daleeeeeeeko
Krasnalko ok!! po 18 daję Ci typy.. jak nie ja to Ty wygrasz...
u amieryki d..a... takie na dziś dałem...1,38,42,62,69 i plus 21
krasnalka extra pensji dodatkowa to 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzikuska jeszcze jedna piatka chodzi mi po głowie...ale już nie wyślę... może ktoś skorzysta... 37,24,16,60,68 MM
Andrew podaj jutro po 14 -15 to jak będę z pracy wracać to zdam
ok! zobaczymy jak dzisiaj będzie...bo rano to fakt nie ma gdzie...
Za ranny ptaszek jesteś.....ja wstaję to Ty mówisz że juz rowerek i jazda...
pozdrawiam towarzyszy jak towarzysze pomozecie to odstawimy kaczora od władzy i będziemy krasc bezkarnie jak było przes 71 lat towarzusze nieoddamy naszych zdobyczy w imie lenina stalina małego cunga i cinciąg ciula
andrew, toś nieźle obrobił ts
a u mnie skromniutko, ale wczoraj i dziś na plus kilkadziesiąt zł
a u mnie skromniutko, ale wczoraj i dziś na plus kilkadziesiąt zł
nigdy nie miałem 5/5; dziś było blisko bo 4/5 i 3/5 na różne liczby- jakby z tego dychę zrobił to i 7/10 by wpadło, porócz tego 5/9+; wczoraj 2x 5/8
a dziś nietypowy przypadek w keno miałem- grałem 3x pod rząd z chybika na 9liczb i za każdym razem wpadło mi po 6/9
2 662 973. kondi 2016-06-08 (07:42)
gryks
w ogóle mi się te liczby nie podobaja, ale może być jakiś wysyp, jak wczoraj. Ja postawiłbym na 50ki lub 10-19, ....
gryks
w ogóle mi się te liczby nie podobaja, ale może być jakiś wysyp, jak wczoraj. Ja postawiłbym na 50ki lub 10-19, ....
no i pożałowalem 2,5 i 16 pln przeszło koło nosa na otarcie łez nawet nie było
dziś np. ukradłem całą 4/4 zenka , parkę krysieńki , trzy swoje i 5/9+ wpadło
33 ukradłem ma być plusem
67 nie mam
ale puściłem 6/6 z chybika 8-47-55-63-64-65, mam też 6/6 na same 70ki
67 nie mam
ale puściłem 6/6 z chybika 8-47-55-63-64-65, mam też 6/6 na same 70ki
a wczoraj o 14 dałem stawka *4.. a na wieczór tylko za normal.... 22,27,57,63,76.. to były dwie parki najdłużej plus liczba oczekiwana... i wyszła ładna piateczka o 21.40