Wpisy 2 662 788 – 2 662 887
7 czerwca 2016 23:19 → 7 czerwca 2016 23:59, 100 wpisów
Wasyl:
Wygrane w tym paskudztwie są ... stałe.
Przeczytaj artykuł pod czatem ta są podane wygrane.
Wygrane w tym paskudztwie są ... stałe.
Przeczytaj artykuł pod czatem ta są podane wygrane.
Unhappy, dobrze, zakończmy, ale zapewniam cię że jeśli dalej bedziesz głosić swoje teorie spiskowe PUBLICZNIE, a zatem podpadając jednoznacznie pod pomówienie, to kiedys się na tym przejedziesz
Ralfek, konkrety... Wtedy mogę skomentować twoje słowa... Bo na razie w ogóle nie wiem, o czym rozmawiamy. A w takiej sytuacji z reguły powstrzymuję się od komentarza...
Bo znajdzie się ktoś kto akurat bedzie miał czas i chęć na odparcie twoich oskarżeń. Przed Temidą.
unhappy a kto wystawia organizacjom dajacaym certyfikaty np na bezpieczne jedzenie dla niemowlat? tez nie ma super NAD organizacji
ale niemówmy o tym, ważniejsza jest matematyka, która mówi że ts po prostu nie musi oszukiwac by zarabiac krocie
ale niemówmy o tym, ważniejsza jest matematyka, która mówi że ts po prostu nie musi oszukiwac by zarabiac krocie
Franek, za chwilę pozwę ciebie, bo widzę, że bardzo się prosisz. Nazywając moje słowa "teoriami spiskowymi" niebezpiecznie zbliżasz się do granicy, której przekroczenie będzie spełniało przesłanki dokonania czynów, o których piszesz...
wiesz np o tym, ze obecnie po kilku tys. losowan w lotto jest wieksza szansa na to ze padnie w nastepnym losowaniu dokladnie ta sama szostka niz szansa, ze nie padnie ta sama?
a juz widze ten raban Graczy po takim zdarzeniu.. ktorzy matematyki sie nie uczyli
pasko jak sprawdzic wyniki z godziny 14 ...super szansy
Nie, nazywanie twoich słów "teorią spiskową" jest po prostu odpieraniem tezy niepopartej żadnymi dowodami, a zatem stosowaniem domniemania niewinności w praktyce w przypadku ewentualnego procesu karnego
nie bede przedstawiac obliczen bo nie chce mi sie - jednak podam ci zrodlo wiedzy dokladna strone z ksiazki ktora opisuje ten temat, zaraz poszukam
tylko czy to cie przekona? watpie, wiekszoscludzi woli tkwic w zabobonach
Franek, jeśli chcesz kontynuować tę rozmowę, to najpierw poducz się podstaw prawa... Zaliczyłeś propedeutykę i przyszedłeś się tu chwalić?
Tak lecą wygrane:
1 - 2 zl
2 - 10 zł.
3 - 100 zł
.......
1 - 2 zl
2 - 10 zł.
3 - 100 zł
.......
Ralfek, ja nie potrzebuję żadnych twoich książek, bo do pewnych wniosków potrafię dojść sam. Jeśli ty się musisz nimi podpierać, to podejrzewam, że nie mamy o czym rozmawiać.
qazwa twarz czy ktos mi doradzi jak sprawdzic vygrane super szansy z 14 godziny itp itd
Teoria spiskowa - stojące w opozycji do oficjalnie uznanej wersji wyjasnienie zaistniałego faktu, rodzące się z przeświadczenia o istniejącym spisku, którego celem jest zatajenie prawdy przed opinią publiczną - a zatem nazywanie tezy "TS jest oszustwem i jest to zatajane przed opinią publiczną" teorią spiskową, podczas gdy oficjalnie żadnym oszustwem nie jest, jak najbardziej podpada pod definicję
unhappy jaja sobie robisz? książki są źródłem wiedzy, dzięki któej działa np twój telefon komórkowy i mozesz używać teraz internetu, wiec pokretna masz logike
jesli sam wszystko wiesz to zbuduj wlasna komorke i internet
jesli sam wszystko wiesz to zbuduj wlasna komorke i internet
wchodze w wygrane super szansy i lipa
Wasyl.
Chyba zgłupiałeś doszczętnie.
Pod czatem jest artykuł i masz wygrane.
Zechciej tylko łaskawie ... PRZECZYTAĆ.
Chyba zgłupiałeś doszczętnie.
Pod czatem jest artykuł i masz wygrane.
Zechciej tylko łaskawie ... PRZECZYTAĆ.
Ralfek, powstrzymaj czasem nerwy... W internecie naprawdę nie wiesz, kto jest po drugiej stronie drutu. Wielu o tym zapomina, co później kończy się zbłaźnieniem...
Ralfek, nie ma dyskusji, widze że niejaki Unhappy to typowy troll z ego over9000k który po prostu wpadł zrobić gównoburzę w celu wyleczenia swoich kompleksów. ja się wylogowuję, papa
wracając do tematu od losowania numer 4404 szansa na powtorzenie wynikow w kolejnym losowaniu jest większa od 50%
strona 126 ksiazki zasada ieprawdopodobienstwa panaDAvid J Handprofesora matematyki Imperial College
trochę bardziej ufam jemu niż tobie
strona 126 ksiazki zasada ieprawdopodobienstwa panaDAvid J Handprofesora matematyki Imperial College
trochę bardziej ufam jemu niż tobie
Ralfek, ja mam głęboko w poważaniu, komu ufasz. Ja zadałem ci pytanie, na które nie odpowiedziałeś.
jakie to pytanie?
unikasz przyznania racji nauce, dzięki której możesz wygodnie żyć
unikasz przyznania racji nauce, dzięki której możesz wygodnie żyć
uunnhhaappyy
janosik no wiem ale u pasko szukałem
ale unnhhaappyy mnie pokierował
janosik no wiem ale u pasko szukałem
ale unnhhaappyy mnie pokierował
A merytorycznie niejaki franek ma coś jeszcze do powiedzenia? Czy uznał, że już powinien zejść ze sceny, by wyglądać na niepokonanego?
unhappy używasz chwytów psychologicznych ale to nie zaciemni faktów które przedstawiłem i są niepodaważalne matematycznie
Od dziś zaczęło się nachalne namawianie graczy w kolekturach na super szansę. Jak jutro coś puszczę i będzie tak samo jak dziś to chyba mnie szlag trafi.
Ralfek, nauką zajmuję się na co dzień. Już powiedziałem: za szybko wyciągasz wnioski i okazujesz nerwy.
Zadałem ci pytanie, dlaczego TS nie musi "oszukiwać, by zarabiać krocie".
Zadałem ci pytanie, dlaczego TS nie musi "oszukiwać, by zarabiać krocie".
Nie wierzę w ...UCZCIWOŚĆ TS.
Już powiedziałem: nie komentuję słów, których nie przeczytałem. To, że cokolwiek podważam, to twoja nadinterpretacja. Ja czekam tylko na odpowiedź na moje pytanie.
Wynika to z prawdopodobieństwa wygranych i stosunku do wielkości wygranych, średnio każdy gracz grając może wygrać tylko 30% tego co zapłacił za zakłady
Strasznie nerwowy jesteś ralfek. Pamiętam naszą dyskusję sprzed wielu miesięcy na forum... Przebiegała w spokojniejszej atmosferze i była zdecydowanie bardziej rzeczowa.
jeśli zagra 10 milionów Graczy to Ts wypłąci 30%, a zarobi 70% odjąć dopłaty podatki
ale po co mi piszesz o nerwach? odpowiedz na moja odpowiedz na pytanie.. zamiast znow psychologicznie odwracac kota
Ralfek, sorry, szkoda mi czasu na dyskusję z tobą. Możemy do niej wrócić, gdy zrozumiesz, że 30% z X zmienia się wraz z X.
Teraz pytanei do Ciebie, jesli tszarabia powiedzmy 50% wpłat Graczy to po co ma ryzykować oszustwa?
paskiewicz a czemu ni mosz vygranych z godziny 14 sup;per szansy
tak tak unhappy bye bye nie wiesz co powiedzieć, typowy psychologiczny odwrót
pozdrawiam
pozdrawiam
Kumulacja Lotto: 7 000 000 zł
Kilka lat temu słyszałem w Radiowej Jedynce, jak mówili o ...dwóch różnych listach na wypłaty w wyścigach konnych na Służewcu.
kukukukumulacja jak zwykle standartowo ts dmucha nas po kieszeniach
pewnie wejdzie 5 15 24 34,41 49
ts ---------------------------zmien te ustawki bo to już sie robi podejrżane
no ba standartowo
na na suchooo to mi wszedzie wchodzi
a z ts ni uja
a z ts ni uja
pukony do kosza bo mokre
Cd.
Była lista ... oficjalna i ... ukryta.
Rzecz w tym, że wypłaty na tych listach baaardzo się różniły.
Od tamtej pory nie wierze TS.
Była lista ... oficjalna i ... ukryta.
Rzecz w tym, że wypłaty na tych listach baaardzo się różniły.
Od tamtej pory nie wierze TS.
janosiku jak pogoda ///bo na weckend jade na griila i rybki w góry
Wyścigi koni mnie nie interesowały.
Od jutra psuję się pogoda.
Wracają burze i pioruny.
Wracają burze i pioruny.
janosiku bo pogodynce nie ufam
ino pytam czy cie łamie w kosciach
bo jak tak to nigdzie nie jade
ino pytam czy cie łamie w kosciach
bo jak tak to nigdzie nie jade
janosiku to ide na grila do garażu
popije i żurek
zjem pieczonki i duszaczki
i ide w dom
popije i żurek
zjem pieczonki i duszaczki
i ide w dom
Gorzów Wielkopolski: +18.
Białystok: tylko +7.
Białystok: tylko +7.
to wszystko zalezy od twoich kosci
oki povoli umykam do no bo 3rza
a ostatnie pytanko był ktos juz na grzybach pospacerowac po lesie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
bo w olkuszu i jaworznie posypalo troche
ale inno troszke czyli ccza szukac
Gdyby ktoś miał wątpliwości kto jest winien,to służę listą:Źydzi,masoni,Vatykan,św.Jerzychyba zdegradowany?,Max Kolonko,D.Tramp,Iluminaci,Jezuici,Putin,A.Merkel,muzułmanie,rastafarianie,świadkowie Yehowy,sejm z senatem,KOD,ubecy,Gazeta Wybiórcza,Lis&co,itd,itp.Generalnie wina Boga,że toleruje ten cały burdel!!!
camilex tu popadało ost i to łostro
Dla mnie wiarygodny jest niemiecki totolotek.
Tam używają zwykłej maszyny mechanicznej do losowania, a nie jakiegoś ustrojstwa sterowanego powietrzem , który może wylosować zaprogramowany zestaw liczb.
Tam używają zwykłej maszyny mechanicznej do losowania, a nie jakiegoś ustrojstwa sterowanego powietrzem , który może wylosować zaprogramowany zestaw liczb.