Wpisy 2 662 636 – 2 662 735
7 czerwca 2016 22:10 → 7 czerwca 2016 23:05, 100 wpisów
camilex - w świetle prawa to jak najbardziej jest nowa gra, gdyż dokonujesz jej zakupu (nie jest to tak że jak kupujesz np. lotto to z automatu bierze ono udział też w losowaniu super szansy), po prostu masz dwie gry na jednym kuponie
w przypadku gdy nie dopłacisz za super szansę po prostu numery na Twoim kuponie nie są częścią tej gry
zresztą również regulamin lotto nie pozostawia wątpliwości co do tego, że super szansa jest oddzielną grą liczbową:
paragraf 1 art. 1 regulaminu super szansy już to stwierdza, w dalszych artykułach potwierdzenie
dobrze to pomyśleli mieć liczby na kuponie i ich nie zagrać to są dopiero emocje
Bardzo sie ciesze bo ostatnio posucha byla.
Czyli straty troche odrobilam
Moze to niewiele ale zawsze cos
Nie gram codziennie. Od czasu do czasu cos puszczam jak mi liczby sie podobaja
Ale dzisiaj nie bylam ich pewna wogole, dlatego poprosilam o pomoc. No i oplacilo sie jakby nie patrzec
Czyli straty troche odrobilam
Moze to niewiele ale zawsze cos
Nie gram codziennie. Od czasu do czasu cos puszczam jak mi liczby sie podobaja
Ale dzisiaj nie bylam ich pewna wogole, dlatego poprosilam o pomoc. No i oplacilo sie jakby nie patrzec
zgrywus: A skąd wiesz czy gdybyś miał te liczby na kuponie aktywne to takie same by wylosowali. Ja dzisiaj miałem trzy kupony, wszystkie bez super szansy i się nie emocjonowałem czy wylosują te numery , które mam czy nie.
Właśnie czemu tak długo nie ma dziś wyników? Czy wprowadzenie dziś super szansy ma z tym jakiś związek?
forsetka
Cieszę się że mogłem pomóc
Może kiedyś będzie więcej -- kto wie?
Cieszę się że mogłem pomóc
Może kiedyś będzie więcej -- kto wie?
jeśli tego nie można wykluczyć MCSI to dwie osoby mogą mieć takie same liczby na kuponach przy czym jeden gra, a drugi nie
wydrukowali złe szansy i się okazało ze 100 osób trafiło po 2 miliony
Panie Pasko czy nie uważasz Pan że wszystkie gry liczbowe w naszym kochanym kraju są ustawione?
Myślę, że totalizator powinien się zastanowić nad wprowadzeniem mega szansy za dopłatą 4 złote do podstawowej gry, hiper szansy z dopłatą np 7 zł, giga szansy z dopłatą 10 złotych, hiper giga szansy z dopłatą 20 zł i super hiper giga szansy z dopłatą 100 złotych do gry podstawowej.
camilex: nie tylko w naszym kraju. To chyba działa na całym świecie
Przed chwilą widziałem jasny bolid nad Polską.
Ciekawy jestem opini Pasko na temat ustawienia wszystkich gier liczbowych przez TS.To by byla dopiero opinia!!!!!!
Ciekawe, czy pojawi się jakaś informacja na stronie ---->> twojapogoda.pl
Taki spokój był tu kiedyś o tej porze.
Tylko ja i L.
(nie licząc całej bandy podglądaczy)
Tylko ja i L.
(nie licząc całej bandy podglądaczy)
Według mnie też nie są ustawione, z prostego powodu - dzięki rachunkowi prawdopodobieństwa i tak przychód przekracza znacznie wypłaty wygranych. Po co mieliby ryzykować kanty, skoro codziennie notują wielotysięczne zyski? Przecież w przypadku ujawnienia kantu popartego dowodami (np. pracownik który odszedł z firmy, a wcześniej zebrał takowe) wpływy do kasy TS zmalałyby znacznie. Gra niewarta świeczki.
franek619 codziennie zyski nie wielotysięczne a wielomilionowe!
Przez pracę w TS przewijają się setki, jeśli nie tysiące osób, utrzymanie tajemnicy kantu wśród tak licznej grupy ludzi nie byłoby możliwe
Wczoraj przypadkowo obejrzałem 2 filmiki na yotube które pojawiły się w ostatnim czasie opublikowane przez byłego Dyrektora technicznego zwolnionego przez Totalizator, który brał udział w losowaniach na żywo otóż on oficjalnie mówi ze w kulkach są czipy ze wszystko jest ustawione ze 5 min przed losowaniem dostaje polecenie jakie mają paść liczy np. w mini lotto i inne ciekawostki opowiada.Otóż zastanawiam się czy to jest prawda czy propaganda reklama złośliwa dla totalizatora ? Zastanawiam się nad sensem gry czy odpuszczenia sobie ponieważ gram 7 dni w tygodniu i o 14 i o 21.40 we wszystkie gry i różnie z efektami raczej na minusie miesiąc w miesiąc nie małe pieniądze.
Camilex, pokaż konkretne dowody, opublikuj, wtedy będziemy rozmawiać kto tu gada głupoty. Nie wiem czy wiesz, ale w polskim prawie obowiązuje zasada domniemania niewinności
Camil-ex-No to masz dowody na piśmie[b."mocne"] idż do prokuratury
Załóżmy że dobrze wam idzie w te klocki
czy zastanawialibyście się czy to przekręt czy nie?
Raczej ---- >> niech będzie jak jest i SZA!!!
czy zastanawialibyście się czy to przekręt czy nie?
Raczej ---- >> niech będzie jak jest i SZA!!!
A zatem dopóki nie przedstawisz dowodu nie masz prawa mówić że TS to przekręt, bo zgodnie z domniemaniem niewinności możesz podpaść pod pomówienie Każdy może powiedziec
"urr mam niezbite dowody"
"urr ale nie pokaże bo to tamto"
"ale to ja mam rację"
"urr mam niezbite dowody"
"urr ale nie pokaże bo to tamto"
"ale to ja mam rację"
Czyli dowodu nie ma. powtórzę po raz ostatni - dopóki nie zostanie opublikowany, przy wydawaniu werdyktu nie istnieje
https://www.youtube.com/watch?v=Beu0gVb8V6Y
No to dlaczego w ogóle mówisz "JA MAM RACJĘ BO MAM DOWÓD" skoro nie chcesz go pokazać? Jak coś masz, ale nie pokażesz bo się boisz, to w ogóle o tym nie mów i nie rozpoczynaj tematu, proste!