Wpisy 2 654 962 – 2 655 061
26 maja 2016 15:45 → 26 maja 2016 17:44, 100 wpisów
Było już chyba 5 lub 6 prób na złożenie takiego zestawu:
Najlepszy wynik: 9/18.
Próby potrwają aż do skutku.
Ma być więcej niż: 10/xx.
Najlepszy wynik: 9/18.
Próby potrwają aż do skutku.
Ma być więcej niż: 10/xx.
Przerwa.
Witam wszystkich zgromadzonych
Janosik proszę o sprawdzenie
1,9,10,13,15,17,20,26,27,29,31,43,49,59,61,64,70,77,78
Janosik proszę o sprawdzenie
1,9,10,13,15,17,20,26,27,29,31,43,49,59,61,64,70,77,78
Cześć pouczyłem się z Podstaw prawa Unii Europejskiej, a teraz trochę odpocznę. A wy co robicie ? Ile macie zakładów na wieczór ? Nie mam żadnego z Lotto Plus, tylko 1 Mini Lotto. Czekam na większą kumulację.
ale polecialem w 10 32 miejsce trudno o 14 2 kosze i 4/8 na wieczorem 2 lotto 2 mini 3 multi zatypuje sie moze zaraz
mnie jakis mlody koles nie dawno pewnie przyjety do pracy zle zrozumial i dal mi 10 lottkow z plusem byl tak przejety mlokos ze wzielem to na klate bo w sumie moglem nie wyraznie powiedziec
No toć można a co. A słuchaj może kiedyś się spotkamy co xD ?
i jaka tam sumka uzbierała się w puli kumulacji na tę chwilę, wie ktoś?
No a czemu nie chcesz ? Widzisz dziewczynę poznałem i ma nawet do mnie przyjechać, może czytałem jak o tym pisałem ?
nie czytalem to dobrze ze chce przyjechac tylko zebys nastepnym razem ty do niej pojechal zreszta lepiej sie spotkac z dziewczyna
Blondynka, 18 lat, 175 cm, około 45 kg, zgrabna, ale jak pisała znajomi jej nawet dają 15 lat, no coś w tym jest, dała mi swoje zdjęcia, to faktycznie młoda, a te nóżki, coś niesamowitego, też jej dałem zdjęcia. Rozstała się z chłopakiem 3 dni temu. No i nie chciałem za bardzo naciskać.
No miałem do niej zamiar pojechać, ale wiesz, niech przyjedzie, gdzieś ją zabiorę w fajne miejsca, choć we wiosce mieszkam, ale jest orlik blisko, za naszym polem boisko z kortem itp., jezioro blisko, restauracja jest, ona jest wegetarianką. Do niej czuję.
No trochę tak nie wygląda że ma 175 cm.
No a co mam zrobić co ? Jak na żywo też nie wychodziło.
Krzychu musisz uważać żeby nie wyszło jak w tej piosence: https://www.youtube.com/watch?v=4OWi-xdnfWk
coco a niech sobie robi jak chce chlopak niech sam dziala i sie przekona
A le nie ma już jje długo czasu od wczoraj, jak sprawdzałem. Nie wiem czemu ?
Zerwala z chlopakiem pare dni temu i juz szuka nowego i to w necie. Do tego sama przykezdza sie spotkac. A za nia alfons albo caly gang
Cywilizacja egalitarna to najgorsze co moglo sie stac, a z nia medycyna. Potem rozni tacy geny przekazuja zamiast wymrzec.
No i co to miało mi pokazać ?
Krzychu w razie czego ogarnij sobie Tindera, jak to mówią: rejestruj się i bzikaj
Twoj ojciec sie ucieszy, ze spotykasz sie z jakis***a z internetu, a o egzaminach sobotnich dopiero sie dowiedziales
Ty wypraszam sobie. Bo na zaraz takie nie była chętna na bajery. A mówiła coś że jej chłopak co zginął jak byłą młoda, podobnie mówił jak ja, że będzie dbał o kobietę i takie tam i widzisz.
a co ma sie dziac ma chlopak swoje lata tez bym chcial tyle miec
A co ty tam napisałeś ? No dawaj co.
A kto się chce ze mną spotkać i wypić piwo, ja stawiam ?
krzychu rwij zreszta sluchaj samego siebie a nie innych kazdy orze jak moze ja moge ino wirtualnego
witam
doktor gryks krzysztof
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
61
25,26
25,26,27
55,56,57,58
40 , 23 , 61, 59 ,17 , 10 , 44 ,6, 43 , 64
61
25,26
25,26,27
55,56,57,58
40 , 23 , 61, 59 ,17 , 10 , 44 ,6, 43 , 64
o 14 tylko 4/9 i
Przecież chyba dobrze poznawać nowych ludzi. A i jeszcze napiszę podpisałem deklarację o wstąpieniu do PiS, był pan u mnie w poniedziałek. I jeszcze on i ktoś podpisze, potem pójdzie do posła chyba. A i będzie pisał, ale dzwonił jak będą spotkania. Chcę innym pomagać, dawać jakieś inicjatywy, a przy okazji gdzieś może do biura chętnie, W końcu uczę się aby pracować w biurze. A tamten jest szefem agencji rolnej, o tam możliwe. Była nawet kiedyś oferta pracy tam, albo staż ? Tylko że nie przyjąłem a teraz mam koleją wizytę 29.06.
zag emeryt
Krzychu, nie chcę cię martwić ale obecnie wstępowanie do PiSu to niczym wstępowanie do PZPR za komuny... tak jak wtedy, tak i teraz mamy "jedną partię siłę przewodnią narodu", a chyba wiemy jak to z PZPR-owcami później było... zresztą w PiSie jest ich mnóstwo, zgrupowanie pełne dwulicowych ludzi
trzeba oceniac siebie a nie innych krzysztof jest spoko
coco nie wiem ale nie jest trollem zreszta wole jak jest tutaj krzysztof c niz naprawde trolle frustracji jest jaki jest
KOLEJKA DLA WSZYSTKICH, NA ZDROWIE PANOWIE I PANIE. Ale wczoraj niestety przegrałem mecz 0-6, 1-6, 0-6, deklasacja była ale jak grałem od niedzieli po około 9 miesięcznej przerwie. Muzę więcej pograć a będzie lepiej. A grałem z takim znajomym co pilnuje na orliku ponad 30 lat ma. A potem grałem z kolegą w moim wieku seta to wygrał 4-6, a potem z kolegą również innym 3 gemy ale wygrałem, on mówił że pierwszy raz grał. A punkty też może nie były liczone tak dokładnie. No ale widzicie tam systemu sokolego oka nie ma.
Ja będę inny dla ludzi.
A ja musze rower naprawic, bo mi pada. Łańcuch, kaseta,***y i pewnie suport. Za mocno cisnę i materiał nie wytrzymuje
Muszę też głos zajmować na zebraniach, Dacie mi jakieś pomysły. Z chęcią poczytam oczywiście. A i wam może w czymś pomogę.
Krzysztof ja mam pomysł. Powiedz im, żeby pis zwijal się z rządu, bo zrujnuje ten kraj, goapodarkę i budżet.
Kolega mi pokazał kolarzówkę, za 1500 zł, ale jakie wąziutkie koła. Tata też ma, ale sobie zrobił go, a wcześniej jak był młodszy to jeździł sporo kilometrów, jak miał ale inny rower.
Panstwo minimum, podatki minimum. Usuniecie dochodowego piti cit, vat do minimum na ktore zgadza sie ue. Tylko policja, wojsko, sady i ochrona srodowiska.
Daj spokój a ty co z poprzedniego rządu jesteś ?
Krzysiu, musze sie zgodzić z Cocojambo. Oni doprowadzą Polskę do katastrofy, zarówno gospodarczej jak i społecznej - skutecznie podzielili polski naród na pół.
Człowieku zobacz co oni zrobili i ile wydali, potem się wypowiadaj.
coco kto by nie byl to i tak dla siebie i swoich bedzie bral dawal P O bylo i co afera za afera pod dywanik chcieli lasy ziemie wszystko dla dobra ue specialnie pisze z malej litery dawac zreszta nie mam ochoty gadac i brudach zatypowalem spadam
Tu nawet nie chodzi o rzadzenie i poglady. Jarek nauczyl sie zarzadzac kryzysem i skutecznie bedzie awantura do awantury, ciagle punkty zapalne.
Franek oni juz chca z Wisly zrobic kanal a z Krynicy Morskiej wyspe
W tej chwili pisiory pod przykrywką ustawy o "zakazie sprzedawania ziemi zagranicznym" sprawili, że ziemię rolną i budowlaną bez planu zagospodarowania mogą kupić tylko klechy i zaprzyjaźnieni z PiSem rolnicy wielkoobszarowi - super
Coco, słyszałem o tym, pewnie z Helem zrobią to samo żeby szybciej pływać z Gdyni do Karlskrony
No oni dzialaja tylko pod kosciol- z malej litery. Traktuja religie instrumentalnie, robia pod biskupow i sekciarzy rydzykowych.
Mam swoje zdanie.
Nie to że popłakać, bo platfusy to również były i są mendy, ale wygląda na to że wpadliśmy z deszczu pod rynnę...
Krzysztof zacznijmy od tego, ze nie zdasz egzaminow, wiec o czym ty piszesz.
Cocojambo franek619 to wolny kraj wiec załóżcie partie ugrupowanie startujcie w wyborach przejmijcie władze pokarzcie jak zrobicie to lepiej dla kraju
Bo ty mas podobnie jak ten mój znajomy woźny słynny i jego syn. Posłuchaj mnie uważnie teraz, kto średnio zarabia, jakoś sobie radzi to dobrze, a co mają inni powiedzieć biedni, na marginesie społecznym, albo chorzy ? Ja choć niewielki, finansowym wkładem wrzucam na cele, czy jak mnie ileś rady ktoś prosił z tych takich biednych. Nawet pamiętam taka pani stała, było napisane że ukradziono jej emeryturę 780 zł, jak wychodziłem z Kauflandu to wróciłem się i dałem a przede ktoś również dał ileś.
Jak w tym kraju ma byc dobrze, jak profesor z Politechniki Warszawskiej czy UW, jakjs miliarder ma tyle samo glosow co ludzie pokroju krzyska? A ze glupich jest znaaacznje wiecej to widac do czego doprowadza demokracja i rzady egalitarne. Wystarczy rzucic socjalistycznymi haslami tpu 500+ i ludzie juz kochaja rzad. Nawet sie nie zastanowia skad te pieniadze
Bo sfera religijna to sprawa indywidualna, choć idę do kościoła się pomodlić nie więcej, nie dla kogoś.
Majpan, nie martw się o mnie, choćby Janosik kilka dni temu mi sprawdzał