Wpisy 2 652 975 – 2 653 074
22 maja 2016 21:40 → 22 maja 2016 22:15, 100 wpisów
ale nogi te same
Dopisano wyniki Multi Multi
05,06,07,12,16,18,20,25,29,30,36,37,38,41,47,49,50,52,69,74
Plusem jest liczba: 25
05,06,07,12,16,18,20,25,29,30,36,37,38,41,47,49,50,52,69,74
Plusem jest liczba: 25
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 7749 zestawów od 1026 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 7 942 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 15 974 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- roman16 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 762 zł = 76,20 x koszt gry
- RYCHFER - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 382 zł = 25,47 x koszt gry
- pawel_czarny - koszt gry: 95,00 zł, wygrana: 1 834 zł = 19,31 x koszt gry
- pirgi - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 84 zł = 8,40 x koszt gry
- GOSIA13 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 124 zł = 8,27 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 14,23,26,39,40
nie grałam dziś i całe szczęście bo nic dosłownie nic z tego co wytypowałam nie poleciało
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,06,08,09,11,13,15,16,17,20,22
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 06,09,16,20,29 oraz dodatkowa liczba 03
6 raz rzędu nietrafilem bo 35 niebylo
krasnalek ja też nic nie mam
a 4 w EP było tak pewne
to już wszystko na dzisiaj, brawa dla wygranych i dobranoc
ten adolf to ciagle cos trafia....super facet
Kasandra coty taka sex tez nalug masz
Tobie tez krasnalku
TS zaburza statystyki losowań przez te próbne losowania, które nie są publikowane i pokazują co drugie wyniki losowań.
czesc torsanie
Robertooo teraz czytam co mi napisałeś ROObertoo tak na Ciebie mam nałóg
dobrej nocki wszystkim i słodkich snów
Ja na ciebie kasandra
gdybyś mróweczka była bystra to byś zauważyła, że jest kilkuadolfów tylko numer się przy nim zmienia
Adolf jak typuje
Cześć w piątek byłem u wujka, odwiedzić dziadka. Potem wujek powiedział abym z nim pojechał do lasu, wziął wózek od jednego pana i tam załadowaliśmy wałki takie dość cienkie, jeszcze jeden taki pomógł. Potem jeszcze jak przyjechaliśmy to miałem to wyładować, a był taki dość gruby i wujek no co dam radę ? A ja pokazałem że dałem radę i wujka dałem mi ocenę 6 nawet. A potem trzy worki z samochodu zanieść musiałem do pralni. Ale to nie wszytko, bo cały czas mówimy o tym wujku właścicielu przedszkola gdzie pracowałem. Powiedział abym zaczekał bo przyjedzie pan po zboże, na którego mistrz mówią. No dobra przyjechał, to nasypywałem do worków zboże a pan trzymał, to tak wziął 4 worków. Ale z góry wujek podawał, choć niektóre były wsypywane z góry na przyczepę samochodu dostawczego. A wczoraj z tatą na przyczepę nasze zboże ładowałem 78 worków, a u pana, gdzie ma taki wsyp do silosa, żmijkę na dół ściągnął, a tata odkrył wrota korbką, a potem jeszcze ja dalej. I podawał worki z przyczepy a my z panem wsypywaliśmy tam. A dzisiaj ksiądz kanonik bo od niedawna jest obchodził 25 lecie kapłaństwa byłem, a potem był poczęstunek przy kościele na parkingu rozstawione duże namioty długie, a ludzi pełno, ciasta, kiełbasy, kawa dużo, piwo. Trudno było się dostać tak ludzie się pchali. A potem poszedłem po 3 Lechy, bo zabrakło piwa, wypiłem jedno, a mama 2. Jakieś zabawy małe, muzyka, dla dzieci. Z kolegą porozmawiałem. A i poszedłem do orlika i w tenisa pograłem z kolegą innym, to pierwszy set 4-6 dla niego a drugi dla mnie 6-2, ale już nie dokończyliśmy meczu, bo musiał się zbierać. A wczoraj byłem na meczu ligowym A klasy GKS Ossy Biskupiec, choć przegrali z KS Mroczno 2-6 niestety. Bo tak to nie jeżdżę na mecze ligowe aż, długo już nie byłem. Tata o której może grają, a co chciałbyś jechać ? A co w domu siedzieć. A na drugą połowę bardzo ładna dziewczyna przyszła, około 18 lat, z 160 cm, 45 kg, zgrabna, szczupła, blondynka, długie włosy. Bym zagadał ale była jeszcze z dwiema innymi dziewczynami. A jeszcze z rodzicami byłem a obok mama. A u was co słychać ? Jutro puszczę Mini Lotto. A u was znalazła by się jakaś blondynka ? No i 2 piwa dzisiaj wypiłem. Na zdrowie wam.
zgrywus....dziekuje za komplement, jestes bardzo męski.,...taki gentelman spod lasu....Za to ty jestes bystry. Juz mnie drugi raz zębem zahaczasz....uwazaj, bo stracisz zęba
Urywek z życia Krzysia. Tak bym to zatytułował, a wy ?
zgrywusie masz paten dla mnie na Mini Lotto, albo wy ?
Oj krzysztof, krzysztof....fajny z ciebie chłopak
Studiowałaś w Płocku na Wydziale Administracji ?
nie bądź taki ciekawy, bo cie mrówki za obraz wciągną....
ty zgrywus nawet nie typujesz...tez znalazłes sobie miejsce rozrywki, do dogadywania innym, a doradzasz jak Basia w młynie
jak ci krzysztof idzie nauka?? Dajesz radę??
To jak, bo mam sprawę.
witam ponownie 5/10 4/9 exp 2 trafne
jaką masz sprawe?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ide
A powiem że całkiem nieźle, choć w pierwszym semestrze zaliczyłem warunek z Elementów logiki prawniczej niestety. No i będę musiał poprawić to w 3 semestrze, choć dobrze że się nie płaci za warunki. Aha bo dobrze jakbym wiedział co było w poprzednich latach na egzaminach.
Bym miał chociaż jakiś obraz na co zwrócić uwagę, bo tak się po uczę.
ty chyba krzysztofc zartujesz, ze studiujesz. Piszesz straszne głupoty. Przeciez program studiów i tematy zmieniaja sie. Ja miałam statystyke, a nie logikę. Elelemntow logiki prawniczej nie miałam. Swiat sie zmienia i program na poszczególnych wydziałach i kierunkach tez. lepiej zacznij sie uczyc, bo skonczysz studia i będziesz ciemny jak tabaka w rogu.
już nie bądźmy tacy drobiazgowi przecież krzychu powiedział, że jest po
Czyli co mam odejść stąd ?
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 74 394,20 zł
dobranoc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej