Wpisy 2 652 875 – 2 652 974
22 maja 2016 20:33 → 22 maja 2016 21:36, 100 wpisów
witam wszystkich
krasnalka, buzi
nic nie wygrywam, nie wiem czy wogóle ktos wygrywa
ja wysłała, multi 2x10/10 i raz Mini L.
wysłałam, kurcze
witam z wieczora
w kolekturze nie mają kuponów multi tylko nowe i nie mogą ich wystawić,
dlatego dziś 10/10+ z chybika na trafił
w kolekturze nie mają kuponów multi tylko nowe i nie mogą ich wystawić,
dlatego dziś 10/10+ z chybika na trafił
Dobry Wieczór wszystkich obecnych
bolek31 witaj w klubie u mnie masakra jakaś a nie wyniki
bolek31 witaj w klubie u mnie masakra jakaś a nie wyniki
medea
coś mi się wydaje że zmienili algorytm losowań i inaczej liczby chodzą,
chociaż jak zaglądam czasami w internecie to moje chodzą, a jak wysyłam to nie, może źle trafiam z wysyłaniem
coś mi się wydaje że zmienili algorytm losowań i inaczej liczby chodzą,
chociaż jak zaglądam czasami w internecie to moje chodzą, a jak wysyłam to nie, może źle trafiam z wysyłaniem
nigdy nie wiem o której losowanie, lecą reklamy, totalny chaos, coraz częściej myślę przestać grać w keno
krasnalek
krasnalek
bolek w tej sprawie zgadzam się z Tobą. Zawsze co jakiś czas wyklarowuje się pewien schemat i zależności, ale od ponad pół roku nie następują zmiany tak jak poprzednio np. z okresu pełnego powtórek na okres ciągów w ramach przedziałów itp.
bolek w tej sprawie zgadzam się z Tobą. Zawsze co jakiś czas wyklarowuje się pewien schemat i zależności, ale od ponad pół roku nie następują zmiany tak jak poprzednio np. z okresu pełnego powtórek na okres ciągów w ramach przedziałów itp.
5,69,78
7,39,48
13,28,47
5,7,39,48,69,78
5,13,28,47,69,78
7,13,28,39,47,48
5,7,13,28,39,47,48,69,78
7,39,48
13,28,47
5,7,39,48,69,78
5,13,28,47,69,78
7,13,28,39,47,48
5,7,13,28,39,47,48,69,78
krasnalek gdyby to był uczciwy hazard to nie możliwe by ciągle powiększał się bonus a kumulacja goniła kumulację. Poza tym mini lotto też cudownie się poprawiło. Gdy losowania były dwa razy w tygodniu to dość często nic nie padało a teraz praktycznie co drugie losowanie i jeden-dwóch zwycięzców
Dobry wieczorek wszystkim
czy gracie dzisiaj w EP ?
medea
krasnalek chodziło mi o to, że przedtem zakłady były równie tanie, ale wygranych głównych było mniej więc mniej razy po trafieniu 3/5 miałaś około 14-15 złotych
krasnalek
ja tez na swoich liczbach
krasnalek i kasandra za ExP , bo ja w to nie gram. Praktycznie w ogóle nic nie trafiam w realu
krasnalek
krasnalek no właśnie to też ciekawe jak trudno 3/5 trafić
torsan
torsan
ja gram bo ostatnio miałam 80 zł i to mnie zachęca do dalszej gry
wszystko medea zalezne jest od szczęścia
ja dziś zagrałam liczby z profilu
tylko tą jedną mam zmienioną
tylko tą jedną mam zmienioną
ja w/g typowań
kasandra oczywiście, ale fascynujące jest to, że mieszkańcy niektórych miast mają go jakby więcej jeśli chodzi o główne wygrane
czasami mi sie wydaje ,że zalezy gdzie puścisz w jakiej kolekturze
medea chyba masz rację
ale w niektórych rejonach chyba ludzie więcej grają
ale w niektórych rejonach chyba ludzie więcej grają
krasnalek oczywiście, ale rachunek prawdopodobieństwa wskazywałby,że niezależnie od liczby graczy w danym mieście teoretycznie powtarzanie się trafień typu 6/6 z 49 liczb w jednym miejscu jest mało prawdopodobne jeśli się temu przypadkowi nie pomoże
poniedziałku może nie być