Wpisy 2 651 438 – 2 651 537
19 maja 2016 21:47 → 19 maja 2016 23:06, 100 wpisów
a ja dzis wzioalem 18 baniek za ten tydzien i jestem juz wygrany
no niestety milionerką nie zostałam znikam bo pogoda ciężka u nas jak śmieciówka na rzymskich galerach
Ludzie nic
Kasandra co sta randka
zgrywusie, ale chyba ona już nas opuści bolku, ale wszystkie niskie, a ludzie częściej skreślają niskie - dlatego uważam że kumulacyjka padła
wszędzie liczba 17 muli , lotto , mini , pensja ,, ts w bańki leci
Witam ile jest za trójkę w plusie w systemie na 7
No weszłam .i że 96zl.a w plusie ile
40zl
A to może być. Dziś w jeno miałam 250zl 5na 5
w sob trzeba sie skupic i przewidziec 3 numery na lotto uk
bedzie 4,5 kafla zl razy stawka, kaska na wakacje
bedzie 4,5 kafla zl razy stawka, kaska na wakacje
Zjadłam literę Keno
Zbyszek lew
Tworzą następna kumulacje
Nie mogę w to uwierzyć. Była moja piątka w mini lotto a dziś nie wysyłałem mini lotka tylko wszystko na dużego. Nie mogę. ***a mac
i jak to jest ze na mega kumulce byly od razu a na takie liczby sie tak dlugo czeka gdzie wyniki wygranych
Robertooo - patrzałam na kuchenne rewolucje aby Ci coś na ta randkę ugotować i przegapiłam losowanko ale widzę,że nic nie straciłam bo i tak nic nie utrafiłam
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Wszystkim dobrej nocki ferajnie i obserwatorom
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
dziekujemy Pasko za informację - robisz nam nadzieję
biję się w piersi przed Wami, nie umiem przewidywać czy padła szóstka
Dobranoc
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
dobranoc i niech Wam sie cyferki wyśnią na sobotę
za piątkę w plusie płacą więcej niż w zwykłym... za czwórkę też
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 128 787,90 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
merti i jak z Twoją propozycją?
Mowilem, ze mialem sen, ze wygrywam 6 w lotka. A, ze puszczam tylko jak jest 20 baniek, takze kumulacja idzie
Nie gram w lotka a snila mi sie wygrana, do tego ze znajduje pieniadze i ze inwestuje duza sume. Do tego snilo mi sie ni z gruszki ni z pietruszki stado koni. Hmm
Merti miałem na myśli, czy masz jakiś sposób skoro trafiłeś 9/10. Jak szczęście to zazdroszczę!
Chyba za czesto wpadam na ten czat skoro lotek mi sie zaczyna snic
dreamer1897 sposób jest ale pytanie czy to nie był jednorazowy fart ? Będę przyglądał się kolejnym liczbom jakie wypluwa arkusz, bo tamte z forum dałem kilka losowań wcześniej i że tak powiem liczby najwidoczniej koło zatoczyły ....
przejrzałem kilkanaście losowań, to był fart spowodowany krętactwem TSa, bo w poprzednie liczby nie dawały nawet trafień sześciu liczb
gdybym trafił polowaną 13 z 20 to musiałbym wygrać w najgorszym wypadku 7 z 10 i 6 z 10
Dobra, ok, dzieki za info. Kończę już bo za długo jestem na nogach. Narka Janko i i innym