Wpisy 2 643 680 – 2 643 779
7 maja 2016 21:26 → 7 maja 2016 21:41, 100 wpisów
i było tam takie napiecie podobne do tego co teraz czuje, że muszę jeszcze coś zrobić aby bezczynnie tak poprostu nie czekać na wyniki losowania
coraz bliżej fortuny
??????
WITAM
niech muzyka gra jeden bęben i miliony cymbałów
Dzisiaj znajomi powiedzieli mi, że zgarnę 60 M . I . L . I . O . N . Ó . W
Przemyslenia... Jak ja bym połączyła moje kupony multi przez ostatnie 10 lat to kuwa mac ...Może by była główna wygrana
Krasnalek na dzis 10zakladow zchybika wplusie rano kupilem i teraz kupilem mini 10zakladow duzego lotka nie zapisalem wstalych zestawach bo sie boje
No ciekaw jestem co to dzisiaj będzie
Miało być policzyla
Ja osobiście w tym historycznym losowaniu nie uczestniczę, z czego bardzo się cieszę
ja już świętuję
wszystkie zakłady puszczone w zestawach stałych, jak wyświetli się 6/6 to dzwońcie po karetkę
jak wygram to każdemu dam po sto milionów
Wałęsa tu jest ja pindole pozdro
gonzaga - może być w przedziale od 30
Krasnalek jakie masz liczby w duzym
ralfek O 21.45 na TVP2 wejście na żywo. Losowanie normalnie od 21.40
Lechu - nawet się nie przynasz a co dopiero rozdasz ??
ralfek
losowanie 21.40
a lotto o 21.45 jest wejście na żywo w TVP2
losowanie 21.40
a lotto o 21.45 jest wejście na żywo w TVP2
nie chcem, ale muszem to jestem!
5minut będą kabaretowac cyrkowac
Byle nie łysy
ja powinienem trafić dzisiaj ze 4-5 liczb
Krasnalek to co mam zapisane w stalych zestawach duzego lotka to takimi na pewno nie gram wrealu
krasnalek - czyja data ??
Krasnalek znasz date smierci
To już wolę Rumcajsika
01,03,06,09,11,20,21,22,23,31,33,34
Dzisiaj będą najpierw losować ... Lotto.
Przypominam Lech Wałęsa 1989 obiecywal 100 000 000
Komunikat: Z powodu ataku hakerskiego na Totalizator Sportowy losowania dzisiaj nie będzie...
W multi 25 66 jak zwykle i razem 13 25 49 66 75 liczę z plusem
Madman atak hakerski to jest na Totalizator we wtorki, czwartki i soboty....
Janosik na 2 jest21,45 niesiej dywersij
Tak było podczas kumulacji 56 milionów.
Kamila będziesz moja mam te kase Jarek mi zalatwil
Dobry Wieczór ferajno
Wczoraj 7/10 w mm dziś mama drapnęła 40 zeta w krzyżówce XXL a ja dwa zwroty w Królewskim7 oraz 20 zeta w krzyżówce XL. Fajny mamy weekend Kupiłyśmy dwie akcje na 60 mln i spokojniutko czekamy na losowanie bo po takich wynikach jak trafimy jedną liczbę to będzie sukces
Wczoraj 7/10 w mm dziś mama drapnęła 40 zeta w krzyżówce XXL a ja dwa zwroty w Królewskim7 oraz 20 zeta w krzyżówce XL. Fajny mamy weekend Kupiłyśmy dwie akcje na 60 mln i spokojniutko czekamy na losowanie bo po takich wynikach jak trafimy jedną liczbę to będzie sukces
Pasko moze ktos tu dziś zdobędzie 60 000 punktów
Losowanie nieodychac
Rumcajs dawaj
jak dla mnie moja wygrana w dużego lotka to Boska interwencja coś jak cud dokonany za pośrednictwem Mojżesza rozdzielenie morza czerwonego
Pan Jacek transmituje na TVP2 żeby podnieść oglądalność. Być może będzie jedna z najlepszych oglądalności po dobrej zmianie w telewizji.
Torsiku