Wpisy 2 641 657 – 2 641 756
6 maja 2016 17:57 → 6 maja 2016 18:38, 100 wpisów
to kto
camilex
camilex
w sobotę
No właśnie. Dziś pewnie też będzie jak jakiś czas temu na Ząbkowskiej: Pan Marian zszedł w kapciach do spożywczaka po browara, zostało mu 3 zł kupił losa i trafił szóstkę
nie, nie będzie tak...
jakiś cebulak puści kilkanaście zakładów na te same liczby i wygra
tak będzie
bo ludzie to są nienachlane sku*wysyny
sam nie zje, i drugiemu nie da
zawsze kiedy losują, lubię słuchać tej muzyki, w samej rzeczy muzyka jest okropna, ale skrzypnięcia nadają powagi dramatowi ludzkiego istnienia - walki o ciepłe g*wno
https://www.youtube.com/watch?v=FL8t5aUDZW4
https://www.youtube.com/watch?v=FL8t5aUDZW4
teoretycznie gdyby puścić 30 000 zakładów Lotto takich samych i trafić szóstkę to każdy kupon byłby wart 2 000 zł i nie mógłby zostać odtrącony podatek cóż za strata dla US
Tadeo112 nie słowa, a czyny
dawaj stary
ja puszczam 60 zakładów takich samych w dużego lotka na sobote żartuje
Bóg mnie nauczył jednego
Witam wszystkich!
pieniądze to nie wszystko, zagrać zagram, bo to historyczny moment
ale nie będę szalał - 3zł i tyle
Wyczytalem z kuponu ze w keno "nawet można 2000000 ml wygrac"to AZ tak maja nas za idiotow.
Może to zapiszą do podręczników w podstawówce
razem będę 6 zł w plecy, w tamtym tygodniu trafiłem 4/6
39,40,44,49 tymi liczbami wygrałem
puściłem zakład - 15,16,39,40,44,49, leżał rok zapisany w telefonie, nie chciało mi się myśleć i wybrałem tak na odpieprz
czyste szczęście, nic więcej
60 milionów
zakład puściłem o godzinie 20:57
w dniu losowania
tak więc jak widać można wygrać, ale widzę, kumulacja była sztucznie pompowana
Możliwe, że w sobotę dojdzie do 80 milionów, jak nikt nie wygra! Tym większa kumulacja, to więcej opętanych ludzi gra.
możecie mnie zhejtować i zjechać na funty,
ale tak sądzę, zmienił się prezes TS w marcu
to i wyniki muszą być
oczywiście wyniki sprzedaży
dobra będę uciekał, bo muszę się pouczyć na jutro na operację
trzymajcie się, i nie przepie*dolcie wszystkiego
pozdrawiam, wczoraj 23 melony wyje*ane w pi*du przez społeczeństwo
w tym moje 3 zeta xD
uciekam
swoją drogą
jeszcze na momencik
jak obstawiacie, wygrana pójdzie do jakiegoś dużego miasta czy do czegoś w stylu Kozia Polana gdzieś na końcu Polski?
gdzieś na Południu Polski
myślę że w stolicy rządzącej partii obecnie
albo w Toruniu, albo w Rzeszowie
tak sądzę, że chyba w Rzeszowie, ewentualnie jeszcze może Gdańsk, tam dużo szóstek pada
Żeby puścić na wszystkie kombinacje lotto trzeba zapłacić 40 mln i wtedy zgarnąć całe 60 Pewne na 100% wygrana. Chyba, że też ktoś trafi
tylko że nikt kto ma 40 milionów nie będzie grał w Lotto. chyba że po to żeby uprać pieniądze
Tadeo122 ale komu by się to w ogóle chciało pisać
Gratuluje!
poszukiwacz, już wczoraj pisałem że pewnie gdybyś wszedł do centrali i powiedział że chcesz obstawić wszystkie kombinacje i wręczył im 42 miliony złotych opłaty to załatwiliby Ci blankiecik o skreśleniu wszystkich kombinacji. tylko wtedy byś musiał czekać na to czy wygrasz sam czy nie.
Tadeo no i właśnie to są te dwie przeszkody, które trzeba innymi słowy (przeskoczyć).
Przepuszczam, że zaznaczanie blankieciku trwało by dłużej niż 48 godzin. Nie zdążyło by się.
Ale trzeba nad tym pomyśleć dość długo bo jest 14 milionów kombinacji.
zapewne byś nie wygrał sam, być może nawet musiałbyś podzielić się wygraną z 2 albo 3 innymi osobami. zaznaczanie wszystkich kombinacji trwałoby 5 miesięcy przy założeniu że na jeden kupon poświęciłbyś tylko sekundę. nie mówiąc o puszczeniu tego. jedna czy dwie kolektury by nie pomogły.
mówię Ci, wtedy bez wypełniania idziesz do centrali, dają Ci gwarancję wygranej I stopnia, płacisz 42 miliony i czekasz.
mówię Ci, wtedy bez wypełniania idziesz do centrali, dają Ci gwarancję wygranej I stopnia, płacisz 42 miliony i czekasz.
poza tym w dalszym ciągu pozostaje jedno. nikt kto miałby takie fundusze pochodzące z legalnego źródła nie grałby w Lotto bo to bez sensu. po co tracić jak można praktycznie na spokojnie żyć do końca życia?
Ile w puli Pasko co godzinę powinien byc komunikat o obecnej puli slabo sie o firme troszczysz
Dokładnie tak jest. A swoją drogą przypuszczam, że w sobotnie losowanie musi się znaleźć chociaż jedne 6/6. Tylko wiesz jak to jest, ludzie są narwani i robią wszystko, żeby wygrać. I to działa w ten sposób: ludzie myślą sobie po losowaniu (kurcze przegrałem, ale mam nadzieję, że nikt nie wygra). Dobrze by było czekać na kumulacje 100 mln. Możliwe, że będzie.
Na wtorek 100 milionów Malo realne ktos wygra jutro
To jest czysty rachunek prawdopodobieństwa.
Ciekawe ile zakładów w 2 dni pójdzie jakies 30 milionów wiecej
Camilex to zagraj na Male 3 Male bendo
Dodam też, że osoba, która by trafiła we wtorek nawet 110 milionów, nie będzie miała sensu życia. Bo patrz: kupisz działkę, samochód, poszalejesz i taki jest ciąg. A jeżeli zarabiasz to masz motywacje. Nie wiem jak to do końca wytłumaczyć.
Tadeo112
Tadeo112
Poszukiwacz powiec to Solarzowi co myśli ma majątek 10 miliardów
Taki Solorz dla jaj mugby zagrać system 12liczb oby wygral
A po drugie taka osoba nie wytrzyma psychicznie.
Ile jest zakładów 12 liczbowych hyba tylko 15 tysięcy
Granie systemem na 12 liczb to za duże ryzyko dla zwykłego (biednego) gracza.