Wpisy 2 638 314 – 2 638 413
3 maja 2016 14:45 → 3 maja 2016 17:08, 100 wpisów
Na hybil trafił 4-5 poco system nic nie idzie trafic
HEY na wieczorek 4 lotto multi 3 zakldy 5 mini a o 14 2 kosze 6/8 4/10 papa
Pewniak MM 12
Parka MM 50,67
Trójka MM 68,71,74
Piątka MM 02,66,69,08,06
Dziesiątka MM 01,04,21,44,50,67,68,71,74,80
Pewniak MM 12
Parka MM 50,67
Trójka MM 68,71,74
Piątka MM 02,66,69,08,06
Dziesiątka MM 01,04,21,44,50,67,68,71,74,80
Siemka
Dawać 30 baniek
Dawać 30 baniek
2,7,21,33,38,40
1. Wpis. 2 638 033. 12 liczb.
Liczby do L O T T O.
1-2/12.
Liczby do L O T T O.
1-2/12.
1,2,3,4,5,6
Krasnalka miała dzisiaj liczby na:
Ani na TAK, ani na NIE.
>> 6/20 <<
Ani na TAK, ani na NIE.
>> 6/20 <<
1,2,3,4,5,49
2,4,6,8,10,12
Przerwa.
silber....
Brać K*****a mać 30 baniek
Zagrałem dziś w dużego 2 zakł. bez + i 4 z + choć mam wątpliwości co do uczciwości tej zabawy
Witam
macie jakieś wyrobione opinie o Lottoland? jest dużo opinii taj negatywnych jak i pozytywnych.
macie jakieś wyrobione opinie o Lottoland? jest dużo opinii taj negatywnych jak i pozytywnych.
saltoskywitam
Ja jestem zalogowany na lottoland
Ale w przypadku głownej wygranej niepowiem ci jak by to wyglądało
w opiniach pisza rozne rzeczy....z tym , że z tego wszystkiego wywnioskowałem, że to jest zakład bukmacherski a nie obstawianie w naszym Ts-ie
Pare razy tam wygrałem ale to były drobne sumy
Ale w przypadku większej wygranej wpłata ze skrill i wpłata na skrill
Trochę to dziwne, że często pada szóstka w plusie, choć mniej ludzi w to gra a szóstka w lotto bez plusa dziwnie kumuluje się na każde święta. Pachnie to wałkiem TSa
wypłata na skrill
zakładasz konto na skrill gdzie przelewasz kasę z banku swojego potem ze skrill na lottoland
a z lottoland na skrill próbowałes?? robire przelew na lottoland za pomoca przelewy24
profesor mozna bezposrednio zaplaci przez przelewy 24,ja od wczoraj przez ten portal gram
aaaaa masz już te konto na skrill
chodzi mi oto czy w momencie gdbybysmy wygrali to z lottoland sa jakies problemy z przelewem na konto bankowe czy nie?
witam, nie macie się co oszukiwać, że z jakiejś stronki wypłaciliby wam wyższą wygraną...
kupon jest na okaziciela, także nie musiałby nawet uciekać z kraju
jesli to zakład bukmacherski to co innego niz typowe skreślanie numerów
cocojambo masz jakies dowody ze by nie wyplacili czy tylko tak Ci sie wydaje?
saltosky..wiesz co ja osobiscie wole skrill w przypadku większej wygranej nap..na lottoland przelewasz bezpośrednio do banku swojego boje się ze bank się doczepi i zawianamia urząd skarbowy
mam dowody na mentalność i uczciwość ludzką, a raczej jej brak. Parę melonów mogłoby zawrócić w głowie...
ale czy miałes jakies problemy z tym zeby lottoland Ci wypłacił??
ja to w ogóle rzadko gram, a już na pewno nie przez pośredników.
na forum ludzie pisza , że lottoland w momencie zlecenia wyplaty chce jakies skany dowodu osobistego ?
a na skrill w przypadku większej wygranej przelewasz kasę przysyłają cikartę visa wypłacasz z euro bankomatu kasę i ok
w przypadku skrilla, itp. radzę uważać na wysokie prowizję i wysokie koszty przewalutowania
wyslalem do nich @ z pytaniem o przelew ewentualnej wygranej.Dam znac jak odpisza
ta jacun naiwny jesteś. Pytałbyś się oszusta czy złodzieja czy jest uczciwy i oczekiwałbyś prawdy z jego ust?
jak kotś gra w zagraniczne lotto to tylko konto skrill
@emeryt; Ale matematycznie to mało prawdopodobne. Więcej ludzi gra bez plusa niż z plusem, a tutaj cały czas się kumuluje. Z plusem wpada co chwila
z tego co wiem, to nawet za granicą, jak cię ktoś oszuka, to najczęściej rodak...
jacun http://www.filmweb.pl/film/Szczęśliwego+Nowego+Jorku-1997-553
tylko sie zastanawiam na czym ten portal zarabia skoro za polskie lotto nie pobieraja prowizji?
Cocojambo ....374; Niski poziom gdzieś tak połowy polskiego społeczeństwa - tak to oceniam
http://www.sadistic.pl/lotto-to-oszustwo-vt258759.htm?highlight=#2823875
http://tech.wp.pl/kat,130036,page,2,wid,17028906,wiadomosc.html?title=Czy%20mo%BFna%20oszuka%E6%20Lotto%3F%20Zdradzamy%20sekrety%20najpopularniejszej%20polskiej%20loterii%21
http://tech.wp.pl/kat,130036,page,2,wid,17028906,wiadomosc.html?title=Czy%20mo%BFna%20oszuka%E6%20Lotto%3F%20Zdradzamy%20sekrety%20najpopularniejszej%20polskiej%20loterii%21
emeryt to nic dziwnego, że teraz kumulacja za kumulacją, socjalistyczne pomysly pis same sie nie sfinansuja
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/598689/bayern-monachium-atletico-madryt-na-zywo-transmisja-tv-stream-online-w-interneci
ja wam dam cos lepszego:
https://biznes.robertbrzoza.pl/polska-kolonia/jak-wywieziono-z-polski-kilkanascie-miliardow-dolarow/
https://wirtualnapolonia.com/2016/04/12/niemiecka-niezalezna-telewizja-george-soros-spladrowal-polske-i-inne-kraje-postkomunistyczne-2/
https://biznes.robertbrzoza.pl/polska-kolonia/jak-wywieziono-z-polski-kilkanascie-miliardow-dolarow/
https://wirtualnapolonia.com/2016/04/12/niemiecka-niezalezna-telewizja-george-soros-spladrowal-polske-i-inne-kraje-postkomunistyczne-2/
Znam wszystkie najważniejsze artykuły na ten temat. Nie twierdzę, że wszystkie gry lotto to fake. Jak znam życie to tylko tam gdzie chodzi o naprawdę bardzo grube pieniądze tam czynnik ludzki lubi sobie pokombinować
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/598728/pawel-wojtala-zbigniew-boniek-zawiodl-sie-na-kibicach
teraz chcą ukarać klub
wystarczało pomyśleć
i nie sprzedawać biletów w sektorze za bramkarzem
kibolom przyjezdnym
a tak było, niestety, przecież rozprowadzano bilety długo przed meczem
to wina PZPN
a teraz klub ma być ukarany, bo Boniek zawiedziony ???
teraz chcą ukarać klub
wystarczało pomyśleć
i nie sprzedawać biletów w sektorze za bramkarzem
kibolom przyjezdnym
a tak było, niestety, przecież rozprowadzano bilety długo przed meczem
to wina PZPN
a teraz klub ma być ukarany, bo Boniek zawiedziony ???
grajcie w bukmacherkę a lotto darować sobie
2 638 385.
tu nie ma kombinacji
-jedna firma zajmuje się sprzedażą kuponów, czy inaczej zakładów
-inna zajmuje się losowaniem, przekazując wyniki losowania
-firmie, która zajmuje się wypłatami
i TYLE w temacie kombinowania
tu nie ma kombinacji
-jedna firma zajmuje się sprzedażą kuponów, czy inaczej zakładów
-inna zajmuje się losowaniem, przekazując wyniki losowania
-firmie, która zajmuje się wypłatami
i TYLE w temacie kombinowania
Rozmawiałem z p. IGA Support w lottoland
Panienka (a może facet ) jak mydło maslane , zero konkretów.
IgaSupport Agent
Dobry
Iga W czym możemy pomóc?
SALTOSKY
Witam
mam pytanie , czy w przypadku gdybym chciał aby firma Lottoland przelała na moje konto moja ewentualna wygraną to musze wysyłać skan dowodu?
czy zakłady jakie sa zawierane za pośrednictwem lottoland to zakłady bukmacherskie czy faktycznie w jakiś sposób zawierane sa zakłady w Polskim Totalizatorze a jak tak to w jaki sposób ?
Iga Dzień dobry
Iga Po przejściu pomyślnej weryfikacji gracza na podstawie kopii dowodu tożsamości (dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu), pieniądze zostaną przelane na podane konto lub na kartę, z której wpłacono środki do gry.
Jest to proces konieczny
Pragniemy również wyjaśnić, że jesteśmy firmą bukmacherską.
Przelewam za pośrednictwem Przelewy 24 czyli musiałbym podać numer konta. OK. Czyli jako firma bukmacherska nie zawieracie zakładów w Polskim Lotto a ni w innym. ? Czy pomimo wielu negatywnych opinii w internecie można wam zaufać ?
Iga Zostanie Pan poproszony o dodanie konta bankowego do wypłat
Wypłata za pośrednictwem Przelewy24 nie jest możliwa.
Nie zawieramy zakładów z organizatorami loterii i nie współpracujemy z nimi.
Na temat negatywnych opinii
Prosiłabym o więcej szczegółów.
SALTOSKY
A zaufanie pomimo negatywnych opinii? jak mam się przekonać ?? https://pl.trustpilot.com/review/lottoland.pl Lottoland została oceniona "Ocena poniżej średniej" z 4.9 / 10 na portalu TrustpilotCzy zgadzasz się z oceną TrustScore na temat Lottoland? Wyraź swoją opinię i dowiedz się, co 11 klienci sądzą na ten temat.
Iga Wypłaty są dokonywane przez nas w przeciągu 2-3 dni od jej zlecenia przez gracza
Po jej wykonaniu nie mamy wpływu na czas przelewu i księgowania, który może zająć kilka lub kilkanaście dni.
Jeżeli ktoś nie prześle swojego dokumentu tożsamości wygrana nie może zostać wypłacona.
SALTOSKY
nikt nie pisze, że nie dostał pieniędzy zaraz na drugi dzień. SĄ przelewy expressowe za które zwycięzca może zapłacić prowizję i wtedy pieniądze sa w ciągu kilku godzin.......osobiście otrzymywałem pieniądze z zagranicy. Prowizja od 1500 Euro około 3 euro. A pieniądze są b. szybko. proszę w miarę swoich kompetencji tą moja sugestie przesłać przełożonym. Byłoby miło otrzymać odpowiedz. Pozdrawiam
Przeczytana
Iga Dziękuję i również pozdrawiam.
Panienka (a może facet ) jak mydło maslane , zero konkretów.
IgaSupport Agent
Dobry
Iga W czym możemy pomóc?
SALTOSKY
Witam
mam pytanie , czy w przypadku gdybym chciał aby firma Lottoland przelała na moje konto moja ewentualna wygraną to musze wysyłać skan dowodu?
czy zakłady jakie sa zawierane za pośrednictwem lottoland to zakłady bukmacherskie czy faktycznie w jakiś sposób zawierane sa zakłady w Polskim Totalizatorze a jak tak to w jaki sposób ?
Iga Dzień dobry
Iga Po przejściu pomyślnej weryfikacji gracza na podstawie kopii dowodu tożsamości (dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu), pieniądze zostaną przelane na podane konto lub na kartę, z której wpłacono środki do gry.
Jest to proces konieczny
Pragniemy również wyjaśnić, że jesteśmy firmą bukmacherską.
Przelewam za pośrednictwem Przelewy 24 czyli musiałbym podać numer konta. OK. Czyli jako firma bukmacherska nie zawieracie zakładów w Polskim Lotto a ni w innym. ? Czy pomimo wielu negatywnych opinii w internecie można wam zaufać ?
Iga Zostanie Pan poproszony o dodanie konta bankowego do wypłat
Wypłata za pośrednictwem Przelewy24 nie jest możliwa.
Nie zawieramy zakładów z organizatorami loterii i nie współpracujemy z nimi.
Na temat negatywnych opinii
Prosiłabym o więcej szczegółów.
SALTOSKY
A zaufanie pomimo negatywnych opinii? jak mam się przekonać ?? https://pl.trustpilot.com/review/lottoland.pl Lottoland została oceniona "Ocena poniżej średniej" z 4.9 / 10 na portalu TrustpilotCzy zgadzasz się z oceną TrustScore na temat Lottoland? Wyraź swoją opinię i dowiedz się, co 11 klienci sądzą na ten temat.
Iga Wypłaty są dokonywane przez nas w przeciągu 2-3 dni od jej zlecenia przez gracza
Po jej wykonaniu nie mamy wpływu na czas przelewu i księgowania, który może zająć kilka lub kilkanaście dni.
Jeżeli ktoś nie prześle swojego dokumentu tożsamości wygrana nie może zostać wypłacona.
SALTOSKY
nikt nie pisze, że nie dostał pieniędzy zaraz na drugi dzień. SĄ przelewy expressowe za które zwycięzca może zapłacić prowizję i wtedy pieniądze sa w ciągu kilku godzin.......osobiście otrzymywałem pieniądze z zagranicy. Prowizja od 1500 Euro około 3 euro. A pieniądze są b. szybko. proszę w miarę swoich kompetencji tą moja sugestie przesłać przełożonym. Byłoby miło otrzymać odpowiedz. Pozdrawiam
Przeczytana
Iga Dziękuję i również pozdrawiam.
Żeby wejść na III ligę to przeszukują, macają itd., a tutaj najważniejsi w Polsce kibole na Narodowy sobie spokojnie wnoszą pirotechnikę i Boniek razem z włodarzami stadionu rżną głupa. To tak samo jak wielkich, łysych mięśniaków łamiących przepisy policja nie zatrzymuje na drogach bo się boi
2 638 390
naprawdę chcesz
aby numer twojego konta
WISIAŁ W INTERNECIE ???
HAKERZY CZEKAJĄ???
naprawdę chcesz
aby numer twojego konta
WISIAŁ W INTERNECIE ???
HAKERZY CZEKAJĄ???
"Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Lottoland.pl.
Każda wygrana uzyskana na podstawie zakładu zawartego on-line, jest automatycznie zapisywana na koncie gracza
Wypłata wygranej może zostać wykonana na konto bankowe lub na kartę VISA, używaną w naszym serwisie.
Dodanie konta bankowego i realizacja wypłaty jest możliwa, po przejściu pomyślnej weryfikacji gracza na podstawie kopii dowodu tożsamości (dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu).
W związku z tym przed wykonaniem wypłaty, serdecznie prosimy o przesłanie kopii (zdjęcie albo skan) przedniej i tylnej strony ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy), zapisanych w pliku o formacie .jpg lub .pdf i wykonanych w jakości pozwalającej na poprawne odczytanie danych.
Weryfikacja użytkowników służy zabezpieczeniu przed wypłaceniem pieniędzy osobie nieupoważnionej lub nieletniej.
W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości służymy pomocą." Mi tak odpisali
dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Lottoland.pl.
Każda wygrana uzyskana na podstawie zakładu zawartego on-line, jest automatycznie zapisywana na koncie gracza
Wypłata wygranej może zostać wykonana na konto bankowe lub na kartę VISA, używaną w naszym serwisie.
Dodanie konta bankowego i realizacja wypłaty jest możliwa, po przejściu pomyślnej weryfikacji gracza na podstawie kopii dowodu tożsamości (dowodu osobistego, prawa jazdy lub paszportu).
W związku z tym przed wykonaniem wypłaty, serdecznie prosimy o przesłanie kopii (zdjęcie albo skan) przedniej i tylnej strony ważnego dokumentu tożsamości (dowód osobisty, paszport lub prawo jazdy), zapisanych w pliku o formacie .jpg lub .pdf i wykonanych w jakości pozwalającej na poprawne odczytanie danych.
Weryfikacja użytkowników służy zabezpieczeniu przed wypłaceniem pieniędzy osobie nieupoważnionej lub nieletniej.
W przypadku dalszych pytań lub wątpliwości służymy pomocą." Mi tak odpisali
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Megakumulacja-w-Lotto-Dzis-do-wygrania-30-mln-zl,wid,18304402,wiadomosc.html
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Bayern M. - Atl.Madrytawans
1
Pilka nozna - 3.Polska kuj.-pom.-wlkp. - Warta Poz.-Swiecie
1
Pilka nozna - 1.Egipt - Al Zamalek-El Geish
1
Pilka nozna - 1.Japonia - Kawasaki-Sendai
1
Pilka nozna - Copa Libertadores - Atl.Nacional - Huracán
1
Pilka nozna - Copa Libertadores - U.N.A.M. - Tachira
1
Koszykowka - Polska TBL M. - E.Cz.Slupsk - Torunzwyciestwo
1
SUPEROFERTA - Wtorek - Czechy - Kanada
02
1
Pilka nozna - 3.Polska kuj.-pom.-wlkp. - Warta Poz.-Swiecie
1
Pilka nozna - 1.Egipt - Al Zamalek-El Geish
1
Pilka nozna - 1.Japonia - Kawasaki-Sendai
1
Pilka nozna - Copa Libertadores - Atl.Nacional - Huracán
1
Pilka nozna - Copa Libertadores - U.N.A.M. - Tachira
1
Koszykowka - Polska TBL M. - E.Cz.Slupsk - Torunzwyciestwo
1
SUPEROFERTA - Wtorek - Czechy - Kanada
02
hejkasą wygrane w dzień konstytucji ukazane?????