Wpisy 2 636 996 – 2 637 095
2 maja 2016 00:16 → 2 maja 2016 00:48, 100 wpisów
"nocne wilki"
Ale sukces oglosili i beton pisowski polknal news dnia jak mlode pelikany.
Moj ojciec glosowal na pis i teraz ich przeklina. Nie spodziewal sie az takiego szalenstwa.
dokładnie, puszczą wam bombkę na łeb
to zmienią zdanie
i będą płakać i łkać
a wtedy bd za późno...
nawet Turcy, jak myśliwiec rosyjski im wleciał, to od razu go zestrzelili
kraj kebabów ma lepszy system obrony powietrznej niż polska...
Pis zrujnuje gospodarke. Prezes u ojca powiedzial, ze tak zlego okresu nie mieli przez cala historie firmy, ponad 30 lat.
a tu pokaz peeesowskiej siły na defiladzie
a myśliwców dwóch nie potrafili wykryć
dlatego nie wiem jak wy
ale na koniec tej dyskusji
idę we wtorek zagrać w lotka
Camilex a wiesz, ze pis 'wynegocjowal' drogi mega kontrakt na rope, gdy ceny spadaly? Myslalem, ze Pawlak to ewenement w skali swiata, ale ci nie lepsi chociaz sami na koalicje w tej sprawie krzyczeli.
jestem nienachapanym polaczkiem i tak, idę zagrać w lotka, żeby wygrać
żeby moje wnuki miały 30 melonów na koncie
i żeby qrwa nie musiały oglądać tej pie*dolonej szarej rzeczywistości
qrwa na stacji benzynowej za 1400 po znajomościach qrwa
Bill tak mi sie spodobales, ze jakbym wygral, to wezme od Ciebie nr konta i Ci przeleje jedynke i pare zer
Putin czeka tylko na zastrzelenie swoich myśliwców ażeby mógł rozpczac 3 wojnę światową.Powie ze to USA rozpoczęła.
Cocojambo dziękuję, ale ja nie oglądam żadnych kodów, jestem normalnym człowiekiem, los mnie skopał w życiu tak, że nie macie pojęcia...
byłem najlepszy w szkole, świadectwa z paskami, a po liceum zostałem na lodzie...
bo moi rodzice nie mieli pieniędzy...
ale charowałem
nie poddałem się
i idę we wtorek zagrać w lotka xD
Cocojambo jak trafię 6, to odwdzięczę się tak samo
możecie mnie nazywać kim chcecie...
ale jakby was wszyscy zostawili, wasza dziewczyna rzuciła, i znalazła innego, zostali na lodzie, bez pracy, stracili wszystko
to wtedy qrwa zrozumiecie...
W tej sytuacji ja bym się zastanowił,czy to przypadkiem nie przez mój wredny charakterek???
Za mlodu uganiac sie za dupami, a potem uzerac sie na starosc.
zostawiam narzedzia do zabawy na 14 z ts i bania u cygana bania u cygana hey
Pewniak MM 54
Parka MM 41,21
Trójka MM 44,35,38
Piątka MM 47,65,49,43,71
Dziesiątka MM 03,05,06,09,28,31,48,54,57,59
Pewniak MM 54
Parka MM 41,21
Trójka MM 44,35,38
Piątka MM 47,65,49,43,71
Dziesiątka MM 03,05,06,09,28,31,48,54,57,59
no tak lepiej na reczny jechac az nadgarstki popekaja ale ok jak kto woli no chyba ze sie poda operacji niepamietam jak sie to nazywa ale ho o pozbawienie pociagu ale jak tak pozna jesli sie woli na recznym a innaczej meczyc zwierzatko zwane konikiem
Mnie to smieszy jak ide ulica i kobiety sie za mna ogladaja a ja mam na nie wywalone
za duzo sluchania panienek w czarnych kieckach co niedziele za duzo
mnie to śmieszy, jak tamta dziewczyna chciała się ze mną spotkać po tym wszystkim teraz xD
kobieta bez bolca dostaje pie*dolca
w każdej kobiecie ku*wy 2/3
Jestem hetero, ale nie kieruje sie popedami ani instynktem. Dlatego nie glosuje na pis.
facet bez bzykanka tez dostaje pier. bill kobieta zadowolona wybzykana jest cudowna
moja była szmatą///
i tyle
Nie wytrzymam z zadna kobieta, bo mam zbyt wysokie iq. Kazda mnie szybko zmeczy. A uganiac sie za nimi tylko dla wymiany plynow ustrojowych, to tobie zostawie.
Tyle szmat na świecie, a podłogi wciąż brudne...
spuścić się jej na ryj i tyle...
Ze sportow to tylko rower i wedkarstwo. I to czynnie a nie siedzenie przed telewizorem z browarem. Nie pije, nie pale a chodze i zyje
uciekam
nie kazda jest latawica aczkolwiek milo spedza sie z takimi czas
tak jak ja coco nie pale czasem browarek okazionalnie pare flaszeczek czasem lyk piwka a reszte do zlewu
coco a pozatym to co to telewizor od paru latek nie mam i sie ciesze z tego
ponoc sa programy typu kto pokocha mojego syna rolnik szuka zony dlaczego ja juz nie mowiac o serialach typu na dobre i zle barwy szczescia klan tesciowa to oglada masakra zyje w swiecie tych ludzi ich historii