Wpisy 2 635 652 – 2 635 751
30 kwietnia 2016 21:44 → 30 kwietnia 2016 22:23, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 01,02,04,08,13,15,19,20,21,22,23,24
dobrze ,że w MM grałam "na sucho" padło tylko moje 50
Kumulacja Lotto przekroczyła 25 100 000 zł
Dopisano wyniki Lotto - 23,26,39,40,44,49
Krasna! popraw mi się ,bo całą krwawicę starego na manowce wydasz...
hehe
lipa
lipa
nadal szara rzeczywistosc
ani moje liczby ani maszyna jak ktoś nie ma w lotku szczęścia to nie ma
zgrywus na bank kumulacja
Dopisano wyniki Lotto Plus - 03,10,12,23,24,43
Analiza stałych zestawów liczbowych Lotto Plus
Tomek542 4/6
Medea, Tobie to kazę inny kalendarz stosować ,bo ten obecny trochę się zdeaktulizował
trójeczka mi wpadła na chybił w lotto+
Żegnam wszystkichdobrej nocki i do jutra
krasnalek 0 14stej miałem 6\10 w multi na sucho
Krasna zacznij grać na liczby pierwsze, przy Twoim farcie wygrana murowana, spróbuj
drapek
wszystkim życzę powodzenia w grze i typowaniu jutro no i znikam cieszyć się majówką
wszystkim życzę powodzenia w grze i typowaniu jutro no i znikam cieszyć się majówką
49 w lotto bo koniec kwietnia
26 bo to urodziny byly najwazniejszy dzien kwietnia
39 dni do odlotu mowilem ze wieczorem gdzies
44 moc
23,40 kosmetyczne wypelniacze silicon
26 bo to urodziny byly najwazniejszy dzien kwietnia
39 dni do odlotu mowilem ze wieczorem gdzies
44 moc
23,40 kosmetyczne wypelniacze silicon
W Lotto 2/6, Lotto Plus 1/6 co sam skreśliłem a Lotto 1/6, Lotto Plus 0/6 chybił trafił. A wy ile wygraliście ?
Czesć. Jest ktos moze zainteresowny zarabiniem duzych pieniedzy za pomocą amerykanskiej strony ala Facebook, trzeba kilkac w reklamy, pieniadze sa naprawde duze, jesli poswieci sie troche czasu. Zainteresoanie moga pisac na email :szumi1111928@wp.pl
W Lotto trafiłem 44 i 26, Lotto Plus 40 i Lotto 3. A wy jakie liczby trafiliście ?
Czesć. Jest ktos moze zainteresowny zarabiniem duzych pieniedzy za pomocą amerykanskiej strony ala Facebook, trzeba kilkac w reklamy, pieniadze sa naprawde duze, jesli poswieci sie troche czasu. Zainteresowani moga pisac na email :szumi1111928@wp.pl
W Lotto Plus 3 a Lotto 40.
Czyli kumulacja 35 000 000 zł będzie do wygrania. Przegranym życzę aby następnym razem wygrali, a wygranym gratuluję i życzę kolejnych wygranych. A maturę zdałem, w maju język polski a sierpniu matematykę.
jacunn w jakim ty Świecie żyjesz, że ty o tym nie wiesz ?
Urodziny miałem w niedzielę.
Polecam Strone http://www.ermail.pl/
Krzysiek to nie wiem dlatego ze nie oglądam tv a w wiadomosciach napewno o tym mowili ze zdales mature
Szacun aile placa zate klikanie
Studiuję na Wydziale Administracji w Szkole Wyższej im. Pawła Włodkowica w Płocku, filia w Iławie. Jestem na zasiłku dla bezrobotnych, jak pracowałem u wujka jako pomoc nauczyciela w przedszkolu. Choć musiałem i inne rzeczy robić również w gospodarstwie pomóc np. wyrzucić obornik.
35 milionów nie będzie. Jeśli kumulacja to góra 30 milionów. Teraz mamy praktycznie jeden dzień na normalne zawieranie zakładów. Jutro i we wtorek wiele kolektur będzie zamkniętych.
No też na tymi 30 000 000 pomyślałem, ale jednak stawiam inaczej.
A napiszcie czemu ja znowu nawet trójki nie trafiłem ? Ja nigdy w życiu jej nie miałem.
Krzysiu, kto nie ma szczęścia w hazardzie, ten ma szczęście w miłości
MCSI dlatego dziwie sie ze TS nie wprowadzil jeszcze gry przez neta,wiecej by zarobil
ja trafiłem wtypowaniach o 14stej 6/10 0 21;40 7/10
Od trzody chlewnej. Pomagałem też jak plac zabaw był robiony. A wczoraj byłem u wujka i ciocia na 10 rocznicy ślubu, właśnie jego.
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
wtypowaniach podtwierdzenie
Kumulacja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Tylko ciekawe ile ?
jak ja nie cierpie zgywusa
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 147 282,70 zł
Tak że wygramy miliony i zostaniemy milionerami. A wydałem w czwartek raz 8 zł i dzisiaj znowu.
krzychunapisz sobie na kartce jedynkę i sześć zer i jesteś milionerem
lorey Ja dzisiaj 24 złote w Lotto. No lepsze niż nic. Będzie na grę we wtorek
Kumulacja Lotto: 30 000 000 zł
jacun to są troszke matoły u multipasko są zestawy które dawno nie padły jak by wszyscy skreślali te liczby mulyi multi to by by byli na plusie w tym miesiącu jestem na plusie w multi 1561 ale wole grać w mini
Zbigniew lubi baiki opowiadać na dobranoc
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej