Wpisy 2 635 752 – 2 635 851
30 kwietnia 2016 22:23 → 1 maja 2016 09:03, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
robooberrtt tyś jest po***ny nigdy bym krasnalki nie o szukał rrrooobbbeeerrt zażyj ibuproma
robert zażyj ibuproma
doktor
zgrywus tyś jasteś naprawde po?eany
zgrywus smerfetka cie zajedzieeeee
bolek31. Raczej nie ma szans. Na czwartek 35 milionów, góra 40. Coś mi się wydaje, że we wtorek te 30 się nie uzbiera.
Albo poskikać na spędzie KOD-u
coś tam podobno płacą za te hop hop hop
coś tam podobno płacą za te hop hop hop
wytłumaczyć to można tylko na jeden sposóbza długo przyglądają się skaczącym kulkom w bębnie
https://www.youtube.com/watch?v=nY-EXKzaLqc
Zobacz chcą Ci pomóc
Zobacz chcą Ci pomóc
..z demokracją u nich lepiej wyżej skikają a i za friko lub Afriko
hey ja trafilem pewniaczka ale w lotto tzn 44 miedzy innymi ale to historia jutro nowy dzien nowa choc ta sama zabawa z ts
W zasadzie nie gram w Lotto,ale zastanowię się do poniedziałkuW zależności ile się skumulowało-No właśnie-ILE???
Jak przeczytam lub usłyszę >>>> Surrealizm
od razu widzę --- Młodą dziewicę zgwałconą przez własną cnotę
od razu widzę --- Młodą dziewicę zgwałconą przez własną cnotę
http://www.salvador-dali.com.pl/SalvadorDali19521959/salvadordalimodadziewicazgwaconaprzezwasncnot.html
Podobno na randkę z niejaką Galą użył oślich odchodów zamiast pachnidła
I to z wzajemnością-Swoją drogą przykład niespotykanej wierności-jak na to środowisko
Chyba i fizycznej(???).Właściwie nie orientuję się ja tam między nimi było
Odczuwał mega lęk przed zbliżeniem fiz. z kobietą i przymykał oko na ...
Opieram się na tym co czytałem ponad 20 lat temu
nie pamiętam tytułu
nie pamiętam tytułu
Na jednym z portali "książkowych" wyczytałem hasło:"czytanie umila lekturę"-Zapytałem ich czy już nic bardziej tautologicznego nie byli w stanie wymyślić???
Czesc z tymi co sie nie witalem. A jednak sie pomylilem do wygrania 30 000 000 zl. No to z 3 zaklady gdzies puszcze. Choc wczoraj tylko Lotto 2/6 Lotto Plus 1/6 co skreslalem, a na chybil trafil Lotto 1/6 Lotto Plus 0/6. A wy ole trafiliscie ?
Pisze z lozka i mojego telefonu HUAWEI Y6. To trzymajcie sie i powodzenia w kolejnych losowaniach. A tak jeszcze co bym wedlug was zrobil z wygrana kasa z Lotto ? Podajcie 5 punktow, dobranoc.
witam
wczoraj totalna klapa
dzis nowy dzien nowe wyzwania
trzeba cos puscic maly zestaw mm
exprzekret 1 zaklad
Jest 30 baniek fajnie
Nie wiem kiedy zagrać jak będzie 50 baniek czy jak będzie 100 baniek , ale 100 baniek by było lepiej co ? ,
idę sobie bo tu lipa , nara
Nie wiem kiedy zagrać jak będzie 50 baniek czy jak będzie 100 baniek , ale 100 baniek by było lepiej co ? ,
idę sobie bo tu lipa , nara
zamiast tych cholernych chybików, skresle cos na pałę, to chociaż 2/6 bede miał