Wpisy 2 632 357 – 2 632 456
26 kwietnia 2016 09:27 → 26 kwietnia 2016 09:53, 100 wpisów
Kurde ten Janosik to jakiś jasnowidz wszyscy mu dJaają kupony do sprawdzenia Janosik a jak podam Ci rękę to z niej coś mi wywróżysz czy łodetniesz ciupaską ?
Doktor. 337. 10 liczb.
3-4/10.
3-4/10.
Lila.
Lilka a gdzie tu trza kliknąć żeby Cię w kamerce zobaczyć kiedyś Pasko obiecal że będą
Gabriel czyli ie zgadza,bo ja nie palę A Ty masz dzisiaj jak widzę dobry humor,uważaj żebys nie płaka l
Witam wszystkich
Dudzia. 356. 6 liczb.
2-3/6.
2-3/6.
Lila
doktor2p
GABRIEL
doktor2p
GABRIEL
Dotam trzymaj te papierki Kurde nawet nie wiesz jaki efekt jest jak się w nie zawinie trawke
GABRIEL mogę kopsnąć
Lilka nie wmawiaj mi z rana choroby bo właśnie doktor mi powiedział że jestem zdrowy
Dotam To tak jak Franek Dolas pociągnął fajkę nabitą właśnie kożuchem starym
2 632 391. GABRIEL 2016-04-26 (09:36)
Lilka nie wmawiaj mi z rana choroby bo właśnie doktor mi powiedział że jestem zdrowy
Okłmał cie.
Cze lila !!!
Okłmał cie.
Cze lila !!!
Lilka a to skubaniec i wziął ode mnie 500 zł a mówiłem by się z diagnozą nie spieszył
Lilka OK to zróbmy tak Oni niech se te odstawiają szybkie numerki a Ty ze mną bo musze zbić promile bo jade za chwile ale spokojnie tylko na wrotkach do budki ze slonikiem
kurde widzę że nie m mojego najlepszego przyjaciela wygiętegoa tak się za nim st ęskniłam
Lilka kużwa to co mam pod koniec kwietnia do budki skuterem śnieżnym jechać ?
GAbriel jak dla mnie możesz i skuterem ,u mnie na***ło sniegu po kolana
Lika jesu po kolana mówisz ?!! to nie stój w miejscu bo Ci żabe odmrozi
Lilka przepraszam za tą żabe chcialem powiedzieć żabke a teraz całuje żabke w łapke w ramach przeprosin
Andrew. 396. 6 liczb.
2-3/6.
2-3/6.
Dotam tą żabę co w trawie przydybał młody bociek i ona sie go pyta te młody co szukasz ? a on że czegoś plaskatego zielonego z wybałuszonymi oczyma i szerokimi ustami a żaba usta dla zmyły zrobiła w trąbkę i mówi ....pierdulisz bociuś
Lilka nie wiem czy wczorajszy czy dzisiejszy ale pamiętam to sobota była wtedy
GAbriel spoko oko,ja pamietam że,niedziela była a dzisiaj ju ż wtorekzgubiłam gdzieś 2 dni a nie piję
Lilka seks też może być nałogiem ale spoko nie bede pytał gdzieś sie szlajała żeś też zgubiła 2 dni