Wpisy 2 628 805 – 2 628 906
20 kwietnia 2016 22:02 → 20 kwietnia 2016 22:59, 100 wpisów
lorey
drapek czyli do pewnego stopnia Zwierciadło działą i jakby co to trzymam kciuki za MAxi Casha jutro jeśli planujesz zakup
drapek czyli do pewnego stopnia Zwierciadło działą i jakby co to trzymam kciuki za MAxi Casha jutro jeśli planujesz zakup
Dziś nabyłam wietny płyn na klaszcze dla mojego pieska
mysle ze na tutejsze szkoniki tez by zadziałał
mysle ze na tutejsze szkoniki tez by zadziałał
medea kupię tylko u jolki 1szt 011 (dziś już umoczyłem dychę w 025); dziś w keniaku też 5/6
lorey
lorey
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Brak wygranej w Katastrofie.
drapek i tak trzymać
Ja mimo, że to czwartek i kin Noc czyli powiedzmy, ze dla mnie pozytywny do pewnego stopnia, co najwyżej popełnię jednego Maxi Casha
Ja mimo, że to czwartek i kin Noc czyli powiedzmy, ze dla mnie pozytywny do pewnego stopnia, co najwyżej popełnię jednego Maxi Casha
Liczby trzeba sprawdzać w dniu, kiedy jest losowanie.
greg od lutego mam w pracy istny Sajgon a inne zobowiązania praktycznie nie pozostawiają czasu na zrobienie rozpisek dla kolegów z MP. Mam nadzieję, że sytuacja się zmieni. Podaj jednak datę urodzenia to zrobię takie proste zestawienie na szybko
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Brak wygranej.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Brak wygranej.
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Nawet Ekstra Przekręt bez wygranej.
Cuda się dzieją w TS.
Cuda się dzieją w TS.
Ela.
Ojej. Nie spostrzegłem Twojego wpisu.
Ojej. Nie spostrzegłem Twojego wpisu.
Ela.
Twój wpis, liczby na NIE.
>> 2 628 172 <<
Twój wpis, liczby na NIE.
>> 2 628 172 <<
Zaraz znikam.
--->>
--->>
siemka kamilex - obejrzyj przekretw lotto w serbii ....https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
przekrety TS. nie grajcie to ustawka :https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
tepaków nie nawrócisz wystarczy żądanie tysiecy ludzi o losowania z udziałem publiki i jest zmiana , tylko z kim to chcesz omawiać ?????
Ale juz się wyprostował,pewnie pobije poprzednika i za rok 2016 będzie 7.2 mld do przodu
nie grac tydzień i sprawa jest do załatwienia: przekręt zobacz :https://www.youtube.com/watch?v=PAi_35BFbn0
Ja mysle ze tu ludzie się tylko bawią nie traktują tych gier poważnie.
greg jeśli tak jak u drapka moje wskazania u Ciebie się będą sprawdzać to Maxi Cash będzie twoją szczęśliwą zdrapką razem z Giga Cashem,Kasax10, Kasax5, Zodiakiem
Jeśli wejdziesz na stronę wydawnictwa Pulsar w zakładce Metryka mógł sobie na bieżaco sprawdzać te znaki, o których pisałam. Jeśli ich symbol ( trzeba sobie znaleźć i zapamiętać) występuje w danym dniu jako przewodnik lub okult albo fala to powinno Ci sprzyjać. A jeśli będzie to niedziela, dzień po III kwadrze ksieżyca w znaku wodnym, w miesiącu gdy Słońce jest w znaku wodnym ( im więcej parametrów tym dzień lepszy) to można i lotto zaryzykować.
Jeśli wejdziesz na stronę wydawnictwa Pulsar w zakładce Metryka mógł sobie na bieżaco sprawdzać te znaki, o których pisałam. Jeśli ich symbol ( trzeba sobie znaleźć i zapamiętać) występuje w danym dniu jako przewodnik lub okult albo fala to powinno Ci sprzyjać. A jeśli będzie to niedziela, dzień po III kwadrze ksieżyca w znaku wodnym, w miesiącu gdy Słońce jest w znaku wodnym ( im więcej parametrów tym dzień lepszy) to można i lotto zaryzykować.
Robert13 ,, tępaków jest pełno , stadiony sportowe za kasę , piłka jedna bramki dwie , i pełno tępoli , hi hi , innych tępoli nie będę tutaj wymieniał ..
nara spadam
nara spadam
tyle set tysiecy i wszyscy sie mylą???? bez jaj jestem matematykiem i to nie mozliwe jest!!!