Wpisy 2 628 907 – 2 629 006
20 kwietnia 2016 23:00 → 20 kwietnia 2016 23:59, 100 wpisów
KOD - po mimo tego ze siał kłamstwo potrafił tysiąco ludziw wmówić że demokracja jest zagrożona oa TS ograbia ludzi przez lata i nikt sie nie zastanawia jak to jest ze są kumulacje i nikt nioe wygrywa .Jakoś za komuny średnio było 4-6 szóstek a teraz nie ma to nawt głupek cos wyczuje.....
tak , a wystarczy się skrzyknąć i wysłać tysiace żądać do TS aby udział publiki był i wystarczy zamiast wysyłaś i płacić za NIC! kto z was wygrał albo z waszych znajomych wiecej niż kila tysięcy???
To nie cyrk może siedziec tysiące ludzi a komputer centralny w Warszawie zrobi swoje.
wysyłasz kupon a w tej samej sekundzie TS wie jakie liczby skresliłeś .... to złodziejstwo
wygrywasz wtedy jak sie zmiescisz w kombinacji która wskazuje jaich liczb jest najmniej???
2 628 689. johno 2016-04-20 (19:57) Pacanowo
nie odzywasz się to podam swoje typy co dzisiaj grałem:
Wisła 2 ok
Korona x2 ok
Śląsk 1x ok
Atletico M. 2 ok
Real 1
Juve 1 ok
Borussia D. 2 ok
został tylko Real (narazie wygrywają 1:0) i będę miał
nie odzywasz się to podam swoje typy co dzisiaj grałem:
Wisła 2 ok
Korona x2 ok
Śląsk 1x ok
Atletico M. 2 ok
Real 1
Juve 1 ok
Borussia D. 2 ok
został tylko Real (narazie wygrywają 1:0) i będę miał
i to nie wysoko tylko ochłapy , resztę zgarniaja agenci TS którzy dostaja cynk przed losowaniem jakie numery trzeba skreslić - 30 minut przed....
mój ojciec grał w piłkarskiego przed komputerami i wygrywał duzo a kiedy komputery opanowały losowania to lipa po całości
TS nie musi kombinować bo wg regulaminu i tak zawsze są do przodu
dokładnie tak.... mamy kombinacje której nie ma i ją puszczamy w dzisiejszych czasach to pestka dla informatyków
johno jak mozesz ukrasć milion i mozesz ukraść 100 milionów to co wybierzesz??
a poza tym jak trudno cokolwiek trafić wystarczy wybrać sobie jakiś zestaw i sprawdzić go w historii
GRAM BARDZO RZADKO I TO W ZDTRAPKI TAM NIE MOŻNA JUŻ NICZEGO ZMIENIĆ
jak można grać gdzie nie można być pewnym iż losowanie jest na żywo????
w zdrapkach to dopiero może być wałek bo jaką masz pewność że jest tyle zdrapek z wygranymi co podają a nie 99% pustych
w szwecji losowaniew jest w centrum handlowym , w norwegii też.....
A ile jest zdrapek pustych na jedna wygrana,brales to pod uwagę.
camilex po pierwsze , zmaina maszyn, po drugir udział publiki , po trzecie zblizenie kamery tej pokazujacej kulę w trakcie wyskakiwania a nie spadania...
moim zdaniem gdyby był wałek z losowaniami to prędzej czy później by to wyszło na jaw a TS by miał zbyt wiele do stracenia aby odzyskać wiarygodność po prostu nie muszą tego robić
No i tu zgoda ale byś musial miec zajebista kamerę tj rejestrować duza ilość klatek na sekundę.
johno w jakim Ty swicie zyjesz sa kamery rejestrujace z predkościa 5000klatek na sekundę ...
No i nie wiem jak dlugo by taka osoba pozyla,co by chciała to udowodnić,za duza kasa.
Tepak bedzie płacił bez oporu, ten co mysli zastanowi sie grać czy wysłać pismo do TS z żądaniem
Ale musisz miec non stop podgląd tam gdzie chcesz skierować kamerę.
camilex nie myśl jak to zrobić , myśl jak zmusić TS do zmiany losowania
To są za duże pieniadze,żeby im się postawić bo to nie o sama Polskę chodzi.
Ja juz gram od dawna jeszcze jak byly banderole.Wiesz co to bylo?
no i wtedy były sytuacje że kupony nie dojechały do centrali były nici z wypłaty