Wpisy 2 626 301 – 2 626 400
17 kwietnia 2016 22:07 → 18 kwietnia 2016 00:36, 100 wpisów
Brjan.
ZAPRASZAM na mój profil Nino zobaczycie co pisze gryks76 o katolikach.Tak się piszę na Multipasko a kazałem usunąć wpis bo może dla nie których wierzących być obraźliwy.
Za chwilę,muszę kończyć:piszę nie na swoim laptopie,mój przyślą za tydzień
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
a sam ani jednej liczby jak co nie ktorzy po co myslec jak tylu
slabe sie podaje w typach a lepsze dla siebie czas kosztuje wiec ide podumac nad liczbami
Trochę liczb:
Dzisiaj było 7 567 typowań, a łączna wygrana / bez plusa / 9 004 zł.
Daje to statystyczną 'WYGRANĄ' na jedno typowanie:
1.18 zł.
Wniosek jest taki:
Trudno jest coś większego wygrać.
Dzisiaj było 7 567 typowań, a łączna wygrana / bez plusa / 9 004 zł.
Daje to statystyczną 'WYGRANĄ' na jedno typowanie:
1.18 zł.
Wniosek jest taki:
Trudno jest coś większego wygrać.
FAKT NIEZBITY- TYLKO DLACZEGO NIE ODWROTNIE WSZYSCY MAJĄ PECHA???????????????????????
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 1 wygrane 9/9
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ale jaja Barcelona przegrala 2-1 z Walencja u siebie co sie znimi dzieje
Messi strzelił ale co zgra są wykończeni fizycznie hyba
atletico atletico zadna barca zaden real a w polsce zaglebie lubin w następnym sezonie
Naród zaczyna omijać ... EP.
1. Pierwsze losowanie: 840 000 zakładów.
2. Ostatnie losowanie: 250 000 zakładów.
Spadek; -590 000.
1. Pierwsze losowanie: 840 000 zakładów.
2. Ostatnie losowanie: 250 000 zakładów.
Spadek; -590 000.
jakas namolna panienka mi pisze nino czy jakos tak co usune post to pisze moze jest gejem sorry pociagaja mnie tylko kobiety i to niemalrze idealne wiec dzieciaczku nie pisz na nic twoje zaloty idz do mamusi pod spodniczke i sie wyplacz bo co ciebie widze to nasuwa mi sie jedno mamo on sie bije
Zimno:
Olsztyn tylko +5.
Olsztyn tylko +5.
ZAPRASZAM na mój profil Nino zobaczycie co pisze gryks76 o katolikach.Tak się piszę na Multipasko a kazałem usunąć wpis bo może dla nie których wierzących być obraźliwy.
jakiej prawdy nino no no ide bo ze smiechu zasnac nie bede mogl bede sobie typowalem na 2 nicku tylko do typowania dawno tam nie bylem paparapa
Tu trzeba obiektywnie do sprawy podejść ,a nie popierać bluzgi na innych wierzących
Dokładnie tak,
Od porządku jest Pan Bóg, ... a diabeł chce ... ulepszać?!
https://youtu.be/bU3f418BmnE
Od porządku jest Pan Bóg, ... a diabeł chce ... ulepszać?!
https://youtu.be/bU3f418BmnE
Moze nie poprawia ale daje pewna nadzieje na poprawe,ludzie licza tylko na dobra materialne.
Zgoda na wszystko,cała wolność słowa nie ma żadnych zasad i później są negatywne efekty.
W nic nie wierzą tak tylko kasa i głupoty tak jak hazard który robi białą plamę w mózgu
I co najgorsze ze malolaty Sa w tym temacie,dzisiaj się o tym przekonałem ,taci naprawde młodzi chłopcy a kasa dla nich bardzo wazna.Toc to szok!Mieli po 13 lat ze skateparku.
Chrześcijaństwo jest podważane,jest negatywne a z czego się wywodzimy,korzenie itp,młodzi chcą tworzyć nowe zasady i przykłady ale jakie są ,widać.pozjadali rozumy,zero pokory.Nie piszę że wszyscy ale spora grupa
camilex W każdym razie dyskusja się nie rozwija na czacie,tylko my,wiadomo o kasę chodzi na tym czacie i najlepiej opluwać się nawzajem>Muszę kończyć Pozdrawiam
Cześć mam razem z tatą 147,75 kredytów a wy ? Aha w Mini Lotto wczoraj 1/5 i 1/5 a dzisiaj 0/5 i 1/5 a kolega miał 1/5 bo mu wziąłem. A wy ile mieliście i w jakich grach ?
Trzymajcie się i powodzenia w kolejnych losowaniach oraz wysokich wygranych. A i gratuluję Krzysztofowi Głowackiemu obrony pasa, dobranoc.
Gonzaga.
hey gonzo co tam masz ciekawego na tapecie liczbowej do zabawy liczbowej na 14????
Gonzaga.
Szykuj na jutro 2 x 6 pewniaków, to może coś z tego dobrego wyjdzie.
Szykuj na jutro 2 x 6 pewniaków, to może coś z tego dobrego wyjdzie.
janosik jesli mogbys tak z ciekawosci zlukac 60 bylbym wdzieczny jak nie masz ochoty do 14 sie nimi zajac to ok
Podawajcie po 6 - 7 liczb, może się uda z 3 zestawów zrobić jeden porządny.
I te wszystkie kombinacje liczbowe to o dupe trzasnąć liczysz się tylko Ty.