Wpisy 2 614 405 – 2 614 504
2 kwietnia 2016 15:59 → 2 kwietnia 2016 19:16, 100 wpisów
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
79
36.37
25,26
25,26,27
31,32,33
55,56,57,58
79
36.37
25,26
25,26,27
31,32,33
55,56,57,58
noż qurwia już niewytrzymam keno na 6 losowań na 10 skreśleń i ni ch u j a ,ani 2 zł buroki oszusty tees w p i erdol, imn
i jeszcze te plansze lecące że w keno 100 tys,200 tys. wygrał pierdzichwast z koziej wólkiu-tees
Brjanrobią w bambuko a kasa topnieje zamiast przybywać
Maciar na prezesa tees ,Jaro zastępca ,a pafty skarbnik
gram Brjan na 5,6 różnie i też g...
zdrapek tu pisał że mu często siada w keno to 5/5 to 5/6 itp.jak on to robi raz pu\ścił 10,20,30,40,50 i to \mu wlazło
Podam ci sposób:sprawdż,które najczęściej występują,wybierz 5 i co trzy godziny puszczaj
Ludzie mój system jest najlepszy mysle ze nikt tak nietypuje w Polsce Pasko nawet niewpadl natej sposób ciekawe ile wieczorem będzie mam w profilu dotej pory 5losowan 2razy 7-10
Teraz daje w typach tym sposobem albo to byl fuks albo matematyczna prawidłowość liczby dozo do średniej
Rrrooobbbeeerrrttt pytanie czy daza z gory czy z dolu lepiej z gory
Rrrooobbbeeerrrttt a jaki ten Twój sposób ?
trzeba zaburzyc typowania zeby wygrac wieksze wygrane bo inaczej bedzie srednia
Witajcie
Rrrooobbbeeerrrttt pozyczam Ci
Walnij sobie, bo pieprzysz jak potluczony. Ja nie typuje dobrze ale glupot nie wypisuje.
A jak ten jeden nie wystarczy to masz na drugiego
Rrrooobbbeeerrrttt pozyczam Ci
Walnij sobie, bo pieprzysz jak potluczony. Ja nie typuje dobrze ale glupot nie wypisuje.
A jak ten jeden nie wystarczy to masz na drugiego
np. typujesz wygrywasz raz 7/10 potem drugi raz 7/10 a potem za 1000 losowan, ciezko caly czas typowac ponad srednia
po losowaniu mozna sie przekonac ze 20 liczb mialo 1, reszte 0
Polskie kryminałki.
Padł już 3 konik arabski w pewnej hodowli.
Padł już 3 konik arabski w pewnej hodowli.
bo w trakcie losowania moze paramerty maszyny wplywaja na to ze prawdopodobienstwo kazdej liczby zmienia sie maleje i rosnie, a jak wpadnie to jest rowne 1
prawdopodobienstwo w kilku losowaniach danej liczby jest juz inne i obliczane na podstawie ilosci wystapien w danej puli losowan, choc to i tak nie okresla prawdopodobienstwa na nastepne losowanie musi byc cos jeszcze
fizycznie wyglada to tak ze wieksze prawdopobienstwo w trakcie losowania maja pileczki blizej komory, ale matematycznie trzeba by bylo duzo mysleclece
Te całe wywody matematyczne można roztłuc o kant pewnej części ciała.
Wystarczy kilka osób, które dobrze typują na NIE.
Wystarczy kilka osób, które dobrze typują na NIE.
Zag69
Zaq.
Zag wejdz na moj profil zdjecie
Od dnia dzisiejszego zostaly mi 23losowania po 20zakladow to ze czesto trafiam 3/5
Lece do sklepu bo mie wyslali po doladowanie acha licze na kolejne 4/5 wtych 23losowaniach i zeby wtedy nikt nie trafil 5/5 czyli na ponad 1000
Przerwa do losowania.
co prawda nie rodzina ale znałam tego człowieka od zawsze miał 75 lat 1,5 roku leżał po udarze
nie wiem marniał w oczach organizm sam się niszczył ,a na końcu to już ważył 39 kg,zmagał się z tym już parę lat
krasia nie wiem dokładnie bo siostra mieszka za GLIWICAMI I NIE MIAŁYŚMY TAKIEGO STAŁEGO KONTAKTU jak z braćmi którzy mieszkaja koło mnie bliziutko
sama wiesz jak jeszcze rodzice żyli to spotykaliśmy się prawie co tydzień,a jak zmarli to kazdy prawie patrzył swojej rodziny i kontakty były tylko okazjonalnie
wiem coś na ten temat i tylko z rodziną męża spotykam się na pogrzebach
ja mam jednego brata to jak nie jest na delegacji to prawie u mnie mieszka
ja mam jednego brata to jak nie jest na delegacji to prawie u mnie mieszka
krasia teraz każdy ciągnie w swoja drogę ,kiedyś więzi rodzinne były mocniejsze
Krasnalek a zarazem spadam na impreze w domu 26 ludzi moge zapomniec o dzisiejszym losowaniu
Nieeeeee
Dostalem podwyzke 500plus
Krasnalek zartowalem Z 500 plus musze spadac impreza papa
Krasnalka.
Przygotuj na jutro liczby na NIE do MM.
Dzisiaj było dobrze:: 3/20.
Przygotuj na jutro liczby na NIE do MM.
Dzisiaj było dobrze:: 3/20.