Wpisy 259 142 – 259 241
30 marca 2011 10:02 → 30 marca 2011 14:01, 100 wpisów
Pawełek Perseusz był królewiczem a poźniej męzem Andromeday....Uwolnił ją z rąk potwora kiedy miała być złożona w ofierze ....i zabił dla niej meduzę której oczy poźniej zabiły potwora
Perseusz był herosem, synem księżniczki Danae i Zeusa, mąż Andromedy, pogromca Meduzy
jak lepiej chodzisz kup kupon w sklep zaklady np bukchmacerski, totto??
mnie to herkules sie podobał...
hefajstos...
znam jeszcze
hera
zeus
prometeusz
i.t.p
hefajstos...
znam jeszcze
hera
zeus
prometeusz
i.t.p

Pawełek za co ten klaps????????????
Nie nie studiowałam-ale lubię mitologię grecką -bardzo wiec ją namiętnie czytałam

Nie nie studiowałam-ale lubię mitologię grecką -bardzo wiec ją namiętnie czytałam

Witam was moi mili
. Co myslicie o liczbach na dzis??? 40 41 4 10 5 i 3 ???
. Co myslicie o liczbach na dzis??? 40 41 4 10 5 i 3 ???
Andromeda, â duży i wyrazisty gwiazdozbiór nieba północnego, który zdaje się wyrastać z Kwadratu Pegaza. Jedna z gwiazd â Alpheratz (Sirrah)
Gwiazdozbiór ten ustanowili starożytni Grecy. Andromeda była córką króla Etiopii, Cefeusza (Kefeusa) i Kasjopei w mitologii greckiej. Królewnę oddano w ofierze potworowi morskiemu Ketosowi, aby odwieść go od zamiaru zatopienia królestwa. Przykutą łańcuchami do skał Andromedę od śmierci wybawił Perseusz, który zabił potwora i w nagrodę za to poślubił Andromedę.
Gwiazdozbiór ten ustanowili starożytni Grecy. Andromeda była córką króla Etiopii, Cefeusza (Kefeusa) i Kasjopei w mitologii greckiej. Królewnę oddano w ofierze potworowi morskiemu Ketosowi, aby odwieść go od zamiaru zatopienia królestwa. Przykutą łańcuchami do skał Andromedę od śmierci wybawił Perseusz, który zabił potwora i w nagrodę za to poślubił Andromedę.
Potem Andromeda pojechała do Niemiec, pracować jako opiekunka starców i sprzątaczka, a Perseusz do Anglii zarabiać na zlewozmywaku.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 184 000
witam 
moje typy na 14:00
4,12,26,37,49,
4,12,21,24,26,29,37,39,71,
życzę wysokich wygranych

moje typy na 14:00
4,12,26,37,49,
4,12,21,24,26,29,37,39,71,
życzę wysokich wygranych

Monsiu ad. 259171 : a wystarczyło tylko puścić ten zakład na dwa losowania za 6 zeta...

Co by człowiek za liczby nie wymyslil to oni ich komputer i tak wezmie inne wylosuje.
PODAM LINK DO NAJLEPSZYCH TYPERÓW NA BAŁKANACH http://www.bloger.hr/index.aspx
NACISNĄC TOP 500 PÓŻNIEJ PO PRAWEJ STRONIE NAPIS KLADNIEJE
wYSKOCZY SPIS 150 NAJLEPSZYCH TYPERÓW NA 1 MIEJSCU JEST GORGEV
NACISNĄC TOP 500 PÓŻNIEJ PO PRAWEJ STRONIE NAPIS KLADNIEJE
wYSKOCZY SPIS 150 NAJLEPSZYCH TYPERÓW NA 1 MIEJSCU JEST GORGEV
wczoraj kiepscizna 
na dzisiaj takie trojki
30,6,26,
29,15,24,
64,7,37
do systemiku strefowego, no to gramy

na dzisiaj takie trojki
30,6,26,
29,15,24,
64,7,37
do systemiku strefowego, no to gramy

hefajstos system totalizatora i tak wylosuje taki zestaw cyfr zeby jak najmniej na tym stracic tak wiec od samego poczatku 99,9%grajacych jest na straconej pozycji;0
vektor - tak wlasnie sobie mozna zsumowac liczbe ludzi co trafila rozne wygrane w multi i kwote przeznaczona na wygrane z tym ile stracili na zawarcie zakladow. Róznica jest niewielka . Dlatego jak na dloni widac ze to system dobiera kulki przy losowaniu.
hefajstos ciekawe spostrzeżenie kilka uwag i mozna cos nowego wywnioskowac jak kreslic liczby zeby przynajmniej nie stracic

Z mojej tabelki wynika zebym nie stracil i puscilem dzi 2 ósemki na 2 losowania .
Według teorii spiskowej powinniśmy po prostu poznać ludzi którzy mają dostęp do liczb właściwych
oirasokol hmm tym człowiekiem byl pewien pan ktory poszedl na emeryture po 45 latach pracy w Totalizatorze
ooooooo
ooooooohefajstos hmm znaczy jakiej tabelki?nigdy nie sledzilem tego rodzaju statystyk wole parowac liczby ktore chodza ze soba czesto i gesto
A pewien pan w Zielonej Górze na odchodne jak mowisz vektor trafil sobie 6.
On nie wiedział też. Ale losowanie testowe zawsze jest na 5 min przed. Była jakaś historia o kamerzyście co miał 6 w testowym losowaniu i zwariował 

to są losowania ktore mozna znaleac na you tube- losowania ktorych nie bylo . A ja swoja tabelke mam vektor, ta sobie zestawilem liczby i potworzylem z nich kombinacje. na sucho wchodza 4/4 a dzis dalem na realne losowanie 8/8.
oirasokol hmm niewiemy co laduja do maszyny losujacej nie masz 100% gwarancji ze wszystkie kule sa tej samej wagi itd nawet farba moze zmenic wage kuli a ten pan nawet jak niewiedzial licz to i tak swoje zarobil dzisiaj jest wesolym emerytem jak to w piosence wesole jest zycie staruszka

hefajstos teraz nie mam czasu na analizy tabelek moze kiedys sie tym zajme a teraz puszczam jak zestawie parki
wedlug mojej obserwacji taka parka wchodzi przy losowaniach czesto i gesto
hefajstos jak przegram to tylko jedna kratke tak wiec duzo nie strace a moge zyskac

mm:34,36,42,43,45,53,54,65,69,75
1,5,22,24,25,72
P.o.w.d.z.e.n.i.a.

hefajstos nio tego nie kumalem ale zmenili mi pare
ech dzieki za cynka
ech dzieki za cynka
milan1980 jak nie pada to nie pada i zeby podbijac stawke to mozna sie sparzyc

hey
Co slychac ? u mnie ciezko - cos ostatnio nie moge w mm wygrac :|
hehe na 14 poslane 7,9,62,64,66
Powodzenia!
Co slychac ? u mnie ciezko - cos ostatnio nie moge w mm wygrac :|hehe na 14 poslane 7,9,62,64,66
Powodzenia!

Pasko PROSZE