Wpisy 259 089 – 259 188
30 marca 2011 09:28 → 30 marca 2011 12:38, 100 wpisów
oj Gała nie wiem ile---ale już czyje ich zapach-już czuje je w łapkach ze je mam -piękny zapach many many

ja też czułem zapach kasiorki jak w poniedziałek wypłaciłem z banku 6500 pln,ale w sobote juz ich nie bede miał
jak nie lubie jak mi z kupki ubywa kasiorki.
jak nie lubie jak mi z kupki ubywa kasiorki.tak na wesele,do sierpnia chyba się nie napije,ale kto wie co mnie czeka np w kwietniu

Witam 

kobieta kobietę może o wiek pytac
no ale ok niech zostanie tajemnicą
no ale ok niech zostanie tajemnicąmaxwelka
masz dobre wyczucie w liczbach.Ja miałem pudło poszło obok a chciałem dać 74 to była super liczba
masz dobre wyczucie w liczbach.Ja miałem pudło poszło obok a chciałem dać 74 to była super liczba
z mitologi grecka królewna żona Perseusza...
podoba mi sie ta nazwa-lubię oryginalność
podoba mi sie ta nazwa-lubię oryginalność

Pawełek Perseusz był królewiczem a poźniej męzem Andromeday....Uwolnił ją z rąk potwora kiedy miała być złożona w ofierze ....i zabił dla niej meduzę której oczy poźniej zabiły potwora
Perseusz był herosem, synem księżniczki Danae i Zeusa, mąż Andromedy, pogromca Meduzy
jak lepiej chodzisz kup kupon w sklep zaklady np bukchmacerski, totto??
mnie to herkules sie podobał...
hefajstos...
znam jeszcze
hera
zeus
prometeusz
i.t.p
hefajstos...
znam jeszcze
hera
zeus
prometeusz
i.t.p

Pawełek za co ten klaps????????????
Nie nie studiowałam-ale lubię mitologię grecką -bardzo wiec ją namiętnie czytałam

Nie nie studiowałam-ale lubię mitologię grecką -bardzo wiec ją namiętnie czytałam

Witam was moi mili
. Co myslicie o liczbach na dzis??? 40 41 4 10 5 i 3 ???
. Co myslicie o liczbach na dzis??? 40 41 4 10 5 i 3 ???
Andromeda, â duży i wyrazisty gwiazdozbiór nieba północnego, który zdaje się wyrastać z Kwadratu Pegaza. Jedna z gwiazd â Alpheratz (Sirrah)
Gwiazdozbiór ten ustanowili starożytni Grecy. Andromeda była córką króla Etiopii, Cefeusza (Kefeusa) i Kasjopei w mitologii greckiej. Królewnę oddano w ofierze potworowi morskiemu Ketosowi, aby odwieść go od zamiaru zatopienia królestwa. Przykutą łańcuchami do skał Andromedę od śmierci wybawił Perseusz, który zabił potwora i w nagrodę za to poślubił Andromedę.
Gwiazdozbiór ten ustanowili starożytni Grecy. Andromeda była córką króla Etiopii, Cefeusza (Kefeusa) i Kasjopei w mitologii greckiej. Królewnę oddano w ofierze potworowi morskiemu Ketosowi, aby odwieść go od zamiaru zatopienia królestwa. Przykutą łańcuchami do skał Andromedę od śmierci wybawił Perseusz, który zabił potwora i w nagrodę za to poślubił Andromedę.
Potem Andromeda pojechała do Niemiec, pracować jako opiekunka starców i sprzątaczka, a Perseusz do Anglii zarabiać na zlewozmywaku.
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 184 000
witam 
moje typy na 14:00
4,12,26,37,49,
4,12,21,24,26,29,37,39,71,
życzę wysokich wygranych

moje typy na 14:00
4,12,26,37,49,
4,12,21,24,26,29,37,39,71,
życzę wysokich wygranych

Monsiu ad. 259171 : a wystarczyło tylko puścić ten zakład na dwa losowania za 6 zeta...

powodzenia
?
suknia juz jest