Wpisy 2 590 470 – 2 590 569
5 marca 2016 15:26 → 5 marca 2016 18:57, 100 wpisów
dusia
krasnalek
to twój wnuk jest 23 latka i miesiąc młodszy od mego synka i co do godziny
http://tiny.pl/g7t1c
O co tu kaman?
O co tu kaman?
ostatnio zwiąłem 2x mini z chybika i nic, dlatego rzadko gram w mini
Witajcie. Hej!!!.
Autko prezydenta:
1. Waga - 3 tony.
2. Niezniszczalne opony.
1. Waga - 3 tony.
2. Niezniszczalne opony.
Chcą nam wmówić, że ... kierowca opanował autko prezydenta.
Niestety tak nie było.
Gdyby kierowcy udało się usidlić rozszalałe żelastwo/czytaj samochód/, to autko grzecznie stałoby na pasie awaryjnym.
Niestety, kierowca zbaraniał, a autko sobie jechało jak chciało. Znudzone jazdą po rowie zatrzymało się tak gdzie mu było ... wygodnie.
Niestety tak nie było.
Gdyby kierowcy udało się usidlić rozszalałe żelastwo/czytaj samochód/, to autko grzecznie stałoby na pasie awaryjnym.
Niestety, kierowca zbaraniał, a autko sobie jechało jak chciało. Znudzone jazdą po rowie zatrzymało się tak gdzie mu było ... wygodnie.
Zapomniałem wczoraj napisać,jakiego wstrętnego pecha miałem wczoraj na wieczorne losowanie:
szedłem wysłać do Żabki kupon z 1 zakładem na Mini Lotto,jakimś cudem wypadł mi z kieszeni
w sklepie szukam ,po kieszeniach i nie znalazłem,wysłałem z maszyny.Poszedłem do domu tą samą drogą i kupon leżał na chodniku.Sprawdzam i na kuponie 4/5,a z maszyny0/5
szedłem wysłać do Żabki kupon z 1 zakładem na Mini Lotto,jakimś cudem wypadł mi z kieszeni
w sklepie szukam ,po kieszeniach i nie znalazłem,wysłałem z maszyny.Poszedłem do domu tą samą drogą i kupon leżał na chodniku.Sprawdzam i na kuponie 4/5,a z maszyny0/5
Brjan.
Cisza.
Nie mam.
To jest jasne jak słońce,zmieniono koło w garażu.To był zamach na naszego kochanego Prezydenta
Odnależ złoczyńce i zmusić do wydania zleceniodawców
Odnależ złoczyńce i zmusić do wydania zleceniodawców
Zaq.
Zapodaj swoje liczby, to się okaże co masz.
Zapodaj swoje liczby, to się okaże co masz.
Brjan.
69
krasnale na sołowni
siłowni miało być
545. Liczby na NIE.
545. Liczby na NIE.
Zaq.
Liczby na NIE.
1/6.
Liczby na NIE.
1/6.
Beata z Albatrosa.