Wpisy 2 590 440 – 2 590 539
5 marca 2016 14:33 → 5 marca 2016 18:13, 100 wpisów
DO wszystkich zaglądajacych na ,,TYPY KACZORA,,SA TO TYPY wybrane spośród setek możliwości na dany dzień MÓJ SPOSÓB grania nimi jest na samym początku a każdy ma inny sposób //SWÓJ WŁASNY /I jeszcze jedno nie moge podawać 100% bo ich nie znam ale każdy może podumać i jak ma chęc zagrać --- GWARANCJI NIE DAJĘ ALE W RAZIE CO PREMIE CHETNIE PRZYJMĘ --- dla wnuczków //3//PZDR.I POWODZONKA
każdy orze jak może NIE DAJE TS to gram u buka tam choć ostatnio jest kasa
KACZOR001 TS nigdy nie był łatwym przeciwnikiem
laurcia
Kaczor
Wczoraj pożyczyłam kilka twoich typów...i się wzbogaciłam o 50 zł
Także fajnie że to udostępniasz
Wczoraj pożyczyłam kilka twoich typów...i się wzbogaciłam o 50 zł
Także fajnie że to udostępniasz
KACZOR001 należysz do nielicznych
teraz zbieram kase NA DWA MIECHY GRANIA / 24 000 //ABY BYC ZNOWU NA 30 LAT DO PRZODU
3,22 nie było...ja p*** TS mnie już wk***
Nowa loteria multi multi rusza kto wytłumaczy o co chodzi w niej?
SKOPIOWANe wyliczenia z 250 losowań mojej 40
il.tr liczb............ile razy
14..... 1......
13..... 10.....
12..... 28....
11..... 41.....
10..... 41
9..... .43
8...... .42
7...... 23
6.......16
5......4
4.......1
il.tr liczb............ile razy
14..... 1......
13..... 10.....
12..... 28....
11..... 41.....
10..... 41
9..... .43
8...... .42
7...... 23
6.......16
5......4
4.......1
KH Sanok vs Cracovia Kraków czwarty mecz półfinałowy godz.18:30 transmisja na TVP Sport albo na stronie internetowej TVP Sport oglądać kto może !!!
http://tiny.pl/g7t1c
Kto zrozumiał o co tu chodzi?
Kto zrozumiał o co tu chodzi?
dusia
krasnalek
to twój wnuk jest 23 latka i miesiąc młodszy od mego synka i co do godziny
http://tiny.pl/g7t1c
O co tu kaman?
O co tu kaman?
ostatnio zwiąłem 2x mini z chybika i nic, dlatego rzadko gram w mini
Witajcie. Hej!!!.
Autko prezydenta:
1. Waga - 3 tony.
2. Niezniszczalne opony.
1. Waga - 3 tony.
2. Niezniszczalne opony.
Chcą nam wmówić, że ... kierowca opanował autko prezydenta.
Niestety tak nie było.
Gdyby kierowcy udało się usidlić rozszalałe żelastwo/czytaj samochód/, to autko grzecznie stałoby na pasie awaryjnym.
Niestety, kierowca zbaraniał, a autko sobie jechało jak chciało. Znudzone jazdą po rowie zatrzymało się tak gdzie mu było ... wygodnie.
Niestety tak nie było.
Gdyby kierowcy udało się usidlić rozszalałe żelastwo/czytaj samochód/, to autko grzecznie stałoby na pasie awaryjnym.
Niestety, kierowca zbaraniał, a autko sobie jechało jak chciało. Znudzone jazdą po rowie zatrzymało się tak gdzie mu było ... wygodnie.
Zapomniałem wczoraj napisać,jakiego wstrętnego pecha miałem wczoraj na wieczorne losowanie:
szedłem wysłać do Żabki kupon z 1 zakładem na Mini Lotto,jakimś cudem wypadł mi z kieszeni
w sklepie szukam ,po kieszeniach i nie znalazłem,wysłałem z maszyny.Poszedłem do domu tą samą drogą i kupon leżał na chodniku.Sprawdzam i na kuponie 4/5,a z maszyny0/5
szedłem wysłać do Żabki kupon z 1 zakładem na Mini Lotto,jakimś cudem wypadł mi z kieszeni
w sklepie szukam ,po kieszeniach i nie znalazłem,wysłałem z maszyny.Poszedłem do domu tą samą drogą i kupon leżał na chodniku.Sprawdzam i na kuponie 4/5,a z maszyny0/5
Brjan.
Cisza.