Wpisy 2 574 975 – 2 575 074
15 lutego 2016 22:24 → 16 lutego 2016 02:29, 100 wpisów
jak tak dalej pójdzie zgrywus to się będziemy turlać
o niedobrze, ZUO z Ciebie...ja akurat nie mam, mam wafle cebulowo serowe takie suchutkie miejscowego wyrobu i całkiem suche ciacha..
zgrywus chrup, chrup skoro jeszcze zęby nie wykupione
Mocca kiedyś byłam przesądna teraz już sie z tego wyleczyłam. Nie trzeba mi tak dziekować bo sie rumienie Wygraj
no nieee, ktoś tu musi o zdrowie bardziej zadbać.. choćby ząbków!
dzikuska...oooby, teraz nie podziękuję
ja czasami przesądna bywam
nie jesteście dziś ospali? głowy nie bolą?
mogłoby być więcej
a zadawali dziś, że śnieg po tym ciepełku ma wrócić
no nic ide spać, może jakieś delikatne dźwięki muzyczki włączę...
dziękuję za towarzystwo Robaczki
dziękuję za towarzystwo Robaczki
dzikuska...no właśnie prognoza mnie zaskoczyła, ja trochę depresyjnie reaguje na tak długo ciemne dni...miałam nadzieję, że coraz jaśniej będzie..
Od:Ryszard Rembiszewski
Temat:7 MLN zł w kumulacji lotto.
Folder: Odebrane
RABAT 50%
10 zakładów na lotto w cenie 5
Odbierz 5 zakładów GRATIS
KUMULACJA 7 000 000 zł
Dołącz do Lottoland i zagraj w lotto przez internet lub na smartfonie. Jako nowy użytkownik otrzymasz bonus powitalny w postaci
50% RABATU na 10 zakładów na lotto. (10 zakł. w cenie 5)
Temat:7 MLN zł w kumulacji lotto.
Folder: Odebrane
RABAT 50%
10 zakładów na lotto w cenie 5
Odbierz 5 zakładów GRATIS
KUMULACJA 7 000 000 zł
Dołącz do Lottoland i zagraj w lotto przez internet lub na smartfonie. Jako nowy użytkownik otrzymasz bonus powitalny w postaci
50% RABATU na 10 zakładów na lotto. (10 zakł. w cenie 5)
Jak tam milionerzy? Co słychać?
billgates007 - witaj
Lottoland - to ściema - niskie wygrane może i wypłacą , a jak trafisz wyższą wygraną - obawiam się że cię tylko k.....ca strzeli - firma zarejestrowana chyba w Anglii - powodzenia
Lottoland - to ściema - niskie wygrane może i wypłacą , a jak trafisz wyższą wygraną - obawiam się że cię tylko k.....ca strzeli - firma zarejestrowana chyba w Anglii - powodzenia
Osobiście powiem Wam tak - miałem okres w życiu, kiedy grałem w TS, marzyłem by wygrać, utopiłem z 400 zł. Ale teraz mi przeszło. Wyleczyłem się z tego. Może być nawet kumulacja 50 000 000 mln w Lotto albo Bonus w Multi Multi 5 000 000 - nigdy więcej nie zagram w TS. I wam również radzę się z tego wyleczyć. Bo to tylko strata pieniędzy. A zobaczycie, że życie bez TS'a staje się piękniejsze. Pozdrawiam
TS jest tak samo ustawiony jak Loteria Paragonowa
Słyszeliście, że Opla Insignie wygrała koleżanka minister finansów. A ciemnemu narodowi będą wmawiać że to przypadek i cud. Oj de*ile...
Zresztą obecny dyrektor TVP Jacek Kurski w czasach kiedy łamał przepisy ruchu drogowego, ba, nawet szarżował za eskortą policyjną, która jechała na sygnałach "bombach" - po prostu podłączył się pod eskortę, aby szybciej dotrzeć na umówione spotkanie - to nawet obecny dyrektor TVP powiedział, że "Polska, to ciemny naród", czy coś w tym stylu
I myślicie, że jak zarejestrowano 12 000 000 paragonów, to stał się cud i wylosowano tą koleżankę... wierzcie dalej
w programowaniu, jak i w chirurgii można stosować takie techniki, że powiecie, że wydarzył się cud, a ja Wam powiem, że nie - nie wydarzył się cud, tylko zabieg został poprawnie przeprowadzony.
Wszystko co stworzył człowiek, również i człowiek może oszukać
Ja już nie gram w TS, i moje życie stało się lepsze. Odkładam pieniądze, oszczędzam, rozsądnie planuje wydatki - może nie stać mnie na BMW, dom z basenem czy wycieczki zagraniczne do ciepłych krajów, ale żyje mi się dobrze. Natomiast gdybym żył pełnią życia, to niestety, w Polsce nie da się dobrze zarobić i dobrze żyć
Chyba że oszukasz system podatkowy, zdefraudujesz kilka milionów, zdobędziesz pieniądze na przekrętach, oszustwach na innych ludziach...
albo zajmiesz się wykupywanie majątku państwowego za bezcen (w tej chwili nie możliwe, bo burżuazja wszystko rozkradła) i sprzedaż kapitałowi obcemu z zyskiem od 1000 do nawet 10000 -20000 %...
a zwykłej Polce/Polakowi pozostaje robić na ten chory kraj i płacić podatki, albo wyjechać za granicę
chociaż teraz tam pełno ludu refugees (imigrantów) to i pracy brak...
no nic, zachęcam Was, odwiedzajcie stronę multipasko.pl, bo to świetna strona, ale nie grajcie w TS, bo tylko pieniądze stracicie i nerwy.
Chociaż, jak za 3 zł, jeśli chcecie poczuć się choć przez chwilę milionerami, to za wieczorową przygodę za 3 zł raz na jakiś czas można sobie pozwolić, jeśli ktoś lubi pomarzyć
nie popełniajcie tych samych błędów, co ja popełniłem, mówię Wam to szczerze, kiedyś też wygrałem że wygram...
w tych marzeniach zatraciłem się zupełnie z życiem i uczuciami...
wyobrażałem sobie jak to będzie, jak innym pokaże, jak będę wydawał pieniądze...
Lotto to jak walka z rakiem złośliwym, podobne szanse na trafienie szóstki, jak pokonanie złośliwego nowotworu, pozdrawiam Kochani
P.S. Może być nawet 100 000 000 mln - i tak więcej już nigdy nie pójdę do kolektury, bo to jest po prostu nabijanie ludzi w butelkę, blamaż, blef, oszustwo, parodia, legalna kradzież pieniędzy naiwnych obywateli zgodna z prawem i obowiązującą konstytucją
billgates007 a żeś się rozpisał
coś
pewnie prawdę piszesz ,ale zostaw nadzieję naiwnym
coś
pewnie prawdę piszesz ,ale zostaw nadzieję naiwnym
Ale dzięki mnie i mi podobnym pani Kolektorka ma pracę i ma na rachunki.
Efekt motyla - hazardzista też dobre uczynki robi,choć przeważnie wbrew sobie
Billgates-Szczery chłopak z Ciebie.ale(jeżeli pozwolisz)to ja się jednak jutro puszczę
Billgates- wziąłem na tapetę twoje jedno z niewielu typowań
08,13,24,28,36,44,60,64,77,80,pomijam fakt w jaki sposób je wytypowałeś, ale z głupia frant w najbliższy czasie może być tu nawet 7 trafnych, szczególnie gdy w dacie jest 17 lub 27. Pozwolisz że skorzystam.
08,13,24,28,36,44,60,64,77,80,pomijam fakt w jaki sposób je wytypowałeś, ale z głupia frant w najbliższy czasie może być tu nawet 7 trafnych, szczególnie gdy w dacie jest 17 lub 27. Pozwolisz że skorzystam.
Cześć wam co słychać ?
Mój znajomy nauczyciel wygrał w Lotto ponad 12 000 000 zł co wam pisałem ale mama widziała już go dzisiaj. A podobno w szpitalu był.
Ale tata mi mówił że zagrał na chybił trafił na 10 kolejnych losowań bez plusa.
A ja cały czas miernie widzisz, a chciałbym chociaż trafić 5/5 w Multi Multi albo piątkę w Mini Lotto.
Sytuacja ta zaprzecza teoriom spiskowym-o ile nie trafił na 1-wsze losowanie z 10-ciu
Naród jest tak uczciwy że nie ma co snuć teorii spiskowych to pewne
Rozumiem jak baba mnie przekręca na parę złotych przy wydawaniu reszty w sklepie
bo który facet liczy jakąś resztę?
No ale żeby jakieś wałki przy setkach milionów złotych no co wy to niemożliwe!!!
bo który facet liczy jakąś resztę?
No ale żeby jakieś wałki przy setkach milionów złotych no co wy to niemożliwe!!!
Dobranoc i życzę wam wysokich wygranych.
Na 99% jestem pewny że nikt przy takiej kasie nie będzie robił przekrętów
(No nie ma emotki pokazującej jak tarzam się ze śmiechu na dywanie)
(No nie ma emotki pokazującej jak tarzam się ze śmiechu na dywanie)
O,qrcze!Zapomniałem go spytać-czy już awansował do tej upadającej klasy społecznej(inteligencji)czy nadal dopiero aspiruje???
Trzy kosze zaliczyłam, więc sie nie wypowiadam w pewniaczkowym temacie
Tak prawdę pisząc
to jednak wolę K.C.
niż Kajetana coś tam (kwiat inteligencji)
to jednak wolę K.C.
niż Kajetana coś tam (kwiat inteligencji)
Idę sobie..chyba dam sobie jutro spokój o 14
Vondeon , dobranoc , pozdrów gonzagunia
Vondeon , dobranoc , pozdrów gonzagunia
Dziś miałem pewniaka>25,ale zaspałem i nie wysłałemJutro pewniak na 14-tą>>>[34]