Wpisy 256 142 – 256 241
25 marca 2011 15:30 → 25 marca 2011 18:16, 100 wpisów
a najlepsza taktyka na multi multi to zakreslajcie liczby te ktore chcecie ale jedno do przodu lub jedna w tył
i zawsze wpadaja te co sa obok
a wasze nie 

i zawsze wpadaja te co sa obok
a wasze nie 

rico tez prawda,nie powiem ze nie ale akurat w moim przypadku ja nie jestem w stanie odlozyc tyle co wygram rocznie.dlatego uwazam ze trzeba grac.a jak gram to zawsze cos tam mi wpadnie.i wychodze na plus.a z tych odkladanych mialam bym o wiele mniej 

no 
macie jakies propozycje na wieczor
?? multi multi jakes pewniaki

macie jakies propozycje na wieczor
?? multi multi jakes pewniaki
artur 123 z jakiej czesci szczecina jestes? ja jestem z gumieniec

no wiem wiem
gdzie to długo juz w totka grasz jakies wygrane miałes wysoki?
gdzie to długo juz w totka grasz jakies wygrane miałes wysoki?
A
jeszcze w tym kraju można ? Albo
?
A
? Albo
? Socjalista, aż się
chce
jeszcze w tym kraju można ? Albo
? A
? Albo
? Socjalista, aż się
chceoj parę lat wcisnij na mój profil to zobaczysz to największa moja wygrana
kiedyś też grałem, ale znudziły mnie wygrane "typu" 2 zł za 2 zł,50 groszy!
Teraz to ja jestem "górą" i śmieję się z naiwnych którzy zasilają pazernego tesika, który zaprasza na losowanie "darmozjadów" i za to że brechną o "coci kloci" parę słów odpala im olbrzymie honorarium
tylko cwaniacy zarabiają na tych losowaniach:
Wiem bo poznałem środowisko dokładnie od "podszewki"
Jednak każdy z was zapłaci " frycowe"
Ja tyko ostregałem, a decyzja należy do was!
Pasko napewno nie gra w te gówniane gry...., a jest wygrany dzięki tym grom
Oni żerują na was, to są naprwdę "hieny"
Niby walczą z hazardem, a już wybielają różnych typków zamieszanych w aferę
I nic się nie stało....."karuzela kręci się nadal"
Teraz to ja jestem "górą" i śmieję się z naiwnych którzy zasilają pazernego tesika, który zaprasza na losowanie "darmozjadów" i za to że brechną o "coci kloci" parę słów odpala im olbrzymie honorarium
tylko cwaniacy zarabiają na tych losowaniach:
Wiem bo poznałem środowisko dokładnie od "podszewki"
Jednak każdy z was zapłaci " frycowe"
Ja tyko ostregałem, a decyzja należy do was!
Pasko napewno nie gra w te gówniane gry...., a jest wygrany dzięki tym grom
Oni żerują na was, to są naprwdę "hieny"
Niby walczą z hazardem, a już wybielają różnych typków zamieszanych w aferę
I nic się nie stało....."karuzela kręci się nadal"
Rico >>>>> piszesz niezłe bzdury.Prawdą jest, że gdyby odkładać przegrane - to byłoby się do przodu. W praktyce tak nie jest. Bo w MM grasz i trochę odgrywasz, dalej grasz itd. A pieniędzy z wygranych nie doliczasz, bo jak ? Ale to jest jak z papierosami : 25 lat temu przestałem palić. Żona mówiła jakie to będą oszczędności. I co ? Nic, żadnych oszczędności. Zyskiem są tylko zdrowe płuca.
katani19 >>>>>> też mieszkałem kiedyś na Gumieńcach, na Łódzkiej, a pracowałem w SELFIE . Wiesz co to było ?
bzdury to ty piszesz kolego!
Jeśli dla ciebie zdrowe płuca to nic nie warta sprawa to jesteś kretynem.
Sam kiedyś uczestniczyłem w sekcji zwłok i wiem jak wyglądają płuca palacza (40 papierosów dziennie)
Napewno byś nie chciał takich mieć.
Jeszcze raz napiszę nie każdego stać na odłożenie 15 zł dziennie, a niektórych nie stać nawet na odłożenie 2 zł
ale stać ich na 2 paczki papierosów za 20 zł!!!
Każdy orze jak mooże.
Ten kto przegrał a chce się odegrać z reguły się nigdy nie odegra
Ten co odkłada to co miałby przegrać, moze się odkuć
To tyle

Jeśli dla ciebie zdrowe płuca to nic nie warta sprawa to jesteś kretynem.
Sam kiedyś uczestniczyłem w sekcji zwłok i wiem jak wyglądają płuca palacza (40 papierosów dziennie)
Napewno byś nie chciał takich mieć.
Jeszcze raz napiszę nie każdego stać na odłożenie 15 zł dziennie, a niektórych nie stać nawet na odłożenie 2 zł
ale stać ich na 2 paczki papierosów za 20 zł!!!
Każdy orze jak mooże.
Ten kto przegrał a chce się odegrać z reguły się nigdy nie odegra
Ten co odkłada to co miałby przegrać, moze się odkuć
To tyle

rico >>>> pewnie masz rację, tylko że przymusu gry nie ma. To jest dobrowolna decyzja każdego. Jak w każdym nałogu.Tylko najgorsz, jak ktoś traci hamulce i przekracza granice.
Pewnie, że nie wszyscy wygrywają, pewnie, że nie trafia się zawsze, pewnie, że niektórzy ściemniają , ale...
Gdyby niektórzy trafili te których nie wygrali po zmianie zasad / tsn - Joker/ - ciekaw jestem, co by pisali...
Ciekaw jestem, czy narzekają Ci, którzy wygrali np w mini po 40-200 tysięcy, a co może się nie zdarza się ? - TU to nawet kiedyś był wklejony skan, taki serio
kolego
chodzi o wolność - bo to Twoje płuca... teraz pozwolisz na zakaz w takiej kwestii, a następny będzie w sprawie, jak i czy w ogóle możesz - wiesz, te sprawy...
pozdrawiam
Gdyby niektórzy trafili te których nie wygrali po zmianie zasad / tsn - Joker/ - ciekaw jestem, co by pisali...
Ciekaw jestem, czy narzekają Ci, którzy wygrali np w mini po 40-200 tysięcy, a co może się nie zdarza się ? - TU to nawet kiedyś był wklejony skan, taki serio
kolego
chodzi o wolność - bo to Twoje płuca... teraz pozwolisz na zakaz w takiej kwestii, a następny będzie w sprawie, jak i czy w ogóle możesz - wiesz, te sprawy...
pozdrawiam
Jeszcze raz "rico" Obrażasz mnie nie mając ku temu podstaw. Palenie przerwałem, bo tak chciałem, a nie dla korzyści materialnych. Miałem na myśli tylko finansowe oszczędności, bo o tym pisałeś, i na to była moja uwaga. A Ty mnie obrażasz.
ja tam takie dzisjaj wysyłam szósteczkę 7,8 18,61,64,65 i ósemeczke 1,7,8 18,30,31,64,65. i jak zwykle piatkę 18,30,31,61,77 

Ja też kiedyś grałem i to grubo nie tylko w tesie ale również w inne typu wyścigi
I gdybym w porę się nie zatrzymał to skończył bym pewnie "pod mostem"
Pamiętajcie wygrany jest 1 na kikadziesiąt milionów, a reszta płaci ogromny rachunek i taka jest prawda.
Nic tego nie zmieni.
Każda wygrana typu kilku lub nawet kilunastu tysięcy pociąga gracz na "dno"
I tego nic nie zmieni.
a zdrowie jest ponad wszystkim i kto tego nie rozumie ten nie powinien w ogóle się wypowuiadać
Bez zdrowia każdy jest pół nieboszczykiem......
Więcej nic nie napiszę zrobicie jak chcecie...
czekajcie 10 lat na tą swoją 8/10 w MM lub 4/6 w LOTTO
POWODZENIA!

I gdybym w porę się nie zatrzymał to skończył bym pewnie "pod mostem"
Pamiętajcie wygrany jest 1 na kikadziesiąt milionów, a reszta płaci ogromny rachunek i taka jest prawda.
Nic tego nie zmieni.
Każda wygrana typu kilku lub nawet kilunastu tysięcy pociąga gracz na "dno"
I tego nic nie zmieni.
a zdrowie jest ponad wszystkim i kto tego nie rozumie ten nie powinien w ogóle się wypowuiadać
Bez zdrowia każdy jest pół nieboszczykiem......
Więcej nic nie napiszę zrobicie jak chcecie...
czekajcie 10 lat na tą swoją 8/10 w MM lub 4/6 w LOTTO
POWODZENIA!

dzieki.tak cale 5.tylko szkoda ze wtedy tyle osob trafilo bo bym i mieszkanie miala a tak to musze grac dalej w totka zeby wygrac na mieszkanie
2 z 4 i załuję, że nie dopisałam 15 tak jak mówiłam na forum zamienić 51 na 15

rico oj riko riko lepjej bys typy podał na dzis wieczór po co przebywać na takim forum i uswiadamiać kogoś a samemu się do białej budki leci bez obrazy 

Do eksperta Pasko. Dzisiaj przed godziną 14:00 bonus w MM wynosił 60.000 zł a o godzinie 16:00 bonus wynosi 50.000 zł ??????????????????????
ja się nigdy nie obrażam, ale nie biegam też do białej budki ani do żółtej....
wystarczy mi "różowa świnka", chociaż to też pojęcie umowne
P.S przy olbrzymich kumulacjach typu kilkunastu milionów moja żona gra na ch/tr jednym zakładem.
To jest "zdrowe" podejście
POZDR.

wystarczy mi "różowa świnka", chociaż to też pojęcie umowne
P.S przy olbrzymich kumulacjach typu kilkunastu milionów moja żona gra na ch/tr jednym zakładem.
To jest "zdrowe" podejście
POZDR.

Na co mi to ? 
Przecież ja też jestem blondynem i mam fyfnasczedertffertyddki
oj coś z klawiaturą
Ale jak wprowadzą grę od 1-100, to ja - podam swój, ok ?

Przecież ja też jestem blondynem i mam fyfnasczedertffertyddki
oj coś z klawiaturą

Ale jak wprowadzą grę od 1-100, to ja - podam swój, ok ?

aga7190 to tak jak ja ale co jak wekeend mi sie zacznie dopiero jutro o 16
.
aga 31 23 jest pewniakiem

.aga 31 23 jest pewniakiem

To są tylko przypuszczenia bo o 14 miałem oboki tych liczb a często na następne losowanie wchodzą.
Mam takie na wieczór 7.18.30/7.8.18.29.30/7.8.18.29.30.31.43.51 w ósemce miałem dużo oboków o 14
wieczorem wejda na bank albo kolo banku 7,12,45,65,35,78,56,43,70
Wybaczcie moje gadanie bez sensu ale nie spanie przez pol nocy
i do tego 12 godzin w pracy daje sie we znaki 

i do tego 12 godzin w pracy daje sie we znaki 

a jak mi sie nudzi w pracy to jestem tu na pasko bo w domu to nie mam juz na to czasu 

Hejka na 22 daję taka trójke 1-2-79 

Nie wiem co o tym powiedzieć romeczek. Najlepiej to ja będę sama typować i nie słuchać podpowiedzi, bo czasem kiepsko na tym wychodzę

aga31 masz racje.
Dobra ja uciekam powoli do domciu. Wszystkim milego wieczorku zycze
;]. I duzo kaski. 

Pa
;]. I duzo kaski. 

Pa