Wpisy 2 559 049 – 2 559 148
30 stycznia 2016 18:42 → 30 stycznia 2016 21:13, 100 wpisów
w mojej miejscowosci o 14 byl napad z siekerą na sklep, przestepcy ukradli pudełko czekoladek i wódke
FaRaL ..nie lubie grać mini lotoo .. ja wiem zostałeś troche idzie do przodu kasa ..nie duzo czyli aby kupić cukierek
16,19,79,59,69,09,29,39,42,07 za duzo cos 9
23,27,26,73,08,11,14,31,33,36
FaRaL ..no dobrze Junioru ..kiedy bedzie zawsze 4/5 na maxa do konca zycia
trzy mam 2,23,48 ale ze dwie jeszcze bym dopisał
dusia ...wiedziałem .wcześniej w głowie ..a w domu mialem stresy na 14:00..akurat wyskoczy 3/3 ..miałem wygrać 5,4 tysiaki nie grałem ..musiałem postawi za 25 zł do wysłania
dusia ..dawałem i co miałem robić on admin
---
http://i.imgur.com/nlTOE6P.jpg?1
--
---
http://i.imgur.com/nlTOE6P.jpg?1
--
krasna ..ty kiedy nie zwyczecyć cały miesiąc do Luty ..nie przywiezieć kasa MM ..pan jezuś kreci tyłeczka
Ameryka wysłana...Janosik miał sprawdzić... Nic nie odpisał...posłałem nasze stare.. Rano o 5 sie zobaczy...
Pozdrawiam wszystkich! Dzis to spadam, będę po 21.40! Powodzenia!
krasna ..bardzo dobrze zrobiłaś wyobrazać krzysia ..i co teraz masz kara problem brak kasa ..ja wam nie obchodzi nie bede przeprasiał i teraz czas obejrzeć przy TV
krasna ..ty masz ublizeć MP czyli potrzebujesz kasa za TS chłopakom połowom ludziom gamoniom i nie gamoniom ..nie joo
krzysio...już po kolacyjce?
jutro będę dzwonić i się dowiem kiedy mam być w poniedziałek czy wtorek
ale raczej mam
ale raczej mam
nie interesują mnie pana wpisy może se pan pisać co chce panie krzysio
krasna ..i co terooz masz złe twoje oczy nie jest łatwo znika twoje problemy ..jak chcesz mówisz i masz ze interesy krzysia
krzysio pintolku będziesz dziś oglądac xxxll lizaki i barbi?
krzysio a ty byłeś z pieskiem na spacerze czy z kotkiem??
teraz chociaż nie wieje jest fajnie i ciepło jak na zimę 8 stopni
dusia ..jesteś blokowcem ..nie wazne jesteś mamuska teraz ubierz mini spodniczka na spacer ciepło ..pokaz rózne nie znnane chłopakom i okeY
krzysio ...ty teraz gadasz ubierz mini ,a jest zimno i tylko minio można grać w tees live i dziiiida
pafty ..barbi na spacer ... jesteś ken okrutny zboczersiom miałeś sam patrzeć