Wpisy 2 558 949 – 2 559 048
30 stycznia 2016 17:06 → 30 stycznia 2016 18:41, 100 wpisów
wole tablet niz,komputer, dla mnie oiczy sie, cos co nie zabiera,mi czasu ale,moge pare rzeczy zrobic wyslac,maila,sprawdzic stan konta,czy posluchac radia albo pograc w cos
angierski ..nic nie stety odzyskać partycja ..otworzyłem programy bios ani nie moze formaty drugi pamieci partycja tablety ..nic nie stety ..jak masz bedziesz wiedział
angierski .ty nie masz tablety nic nie rozumiesz jak włozyć dvd tablety
angierski ..ty robiom głupi rozumu gacie ..widze nie znasz tablety nie otworzyłeś bios ..a TV tez to samo nie wiesz jak otworzysz bios w pilocie
krzysio jak calkowicie,nie dziala znaczy nie uruchamiasz,boof loadera,to tylko,serwis,bo na domowych,sposobqch tego,nie zrobosz,musisz miecnprogramator
jeszcze, mozna sprobowac podpiac,przez,kabel do linuxa jak dziala w trybie konsoli i zaktualizowac z pc ale jak dIala czesc systemu
angierski ..kiedy robiłem nowe formaty tablety spawkowane zip i załadowałem na karcie SD ..jest nowe a drugi partycja nic nie otworzy zaginione ..prawie koniec swiata do wyrzucenia flascha w płycie głównej
widzissz bo oryvinalny bios ktory laduje androida,jest w,pamieci bez zapjsu a,flash czesto,zapisywany moze,sie uszkodzic wymien scalak flash i po sprawie jeszcze nagraj nowy ssstem
angierski ,,i no >>lutowany to plyta do wymiany<< ..nic nie moze ..moje zdanie płycie główne powinno osobno karta SDD np 32gb niz razem lutowane
karta niestety pozniej jest ladowana jak sie system zaladuje jakonodzielna pam8ec
na pewno by sie dalo na pamieci karty zaladowac system ale bios mhsialby pozwalac
tablet najlepiej nauczyć go fruwać z dziesiątego piętra , całkiem bezpiecznie
krasny i dusi nie ma ciekawe co robią , pewnie przeglądają numerki
angierski ..juz starczy gadać oo tablety ..ja dałem za darmo bobo barbi tak bawi ..ja nic nie interesuje czego mam zyć tablety
PapaSmerf >>> wcale nie pijesz tylko głupka tutaj strugasz ja widzę
FaRaL ..jesteś blisko mieszkasz barbi >>Lila ...nie chcesz bawić uciskać na pamiątka
iba na 21 nie ma co grac jak coś trafie o 14 to 21 nic nie wchodzi
jak był wielebny to się pytał gzie choinka a ja mówię ze w piwnicy
nie miałam siły ,a jak troszkę jej jest to z przerwami muszę ogarnąć chałupkę