Wpisy 2 555 804 – 2 555 903
27 stycznia 2016 09:08 → 27 stycznia 2016 11:37, 100 wpisów
kominiarz mnie obudzil zglodnialem wiec wpadlem 5/8 keno dusia gratulejszyn jak i jocinaldze tez pogratuluje i pozostalym szczesliwca eh te nasze gwiazdy
mam nadzieje ze dusia w koperte dasz jedynie skarpety lub 10 zl choc to twoja sprawa
to sie z wami nagadalem ide dalej spac nie ma mnie dla nikogo do 16:30
a co do lewego a co bys chcial zobaczyc dotknac przytulic wiesz co moje to moje pa
W miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski padła wygrana 127 348,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Nowe Miasto Lubawskie padła wygrana 127 348,40 zł w grze Mini Lotto
a`pan ..miauu\lpanie ..prawie zmeczone . ...i \spi w klawiaturze
dusia ..przestaj calowac ..ty juz nie twoj krzysia ..masz tam ostatniego mezusia
gryks76
>>> a co do lewego a co bys chcial zobaczyc dotknac przytulic wiesz co moje to moje pa <<<
ty musisz wyparzyć i wygotować , bo to wszystko jest jedna bakteria i śmierdzące ..
>>> a co do lewego a co bys chcial zobaczyc dotknac przytulic wiesz co moje to moje pa <<<
ty musisz wyparzyć i wygotować , bo to wszystko jest jedna bakteria i śmierdzące ..
Liga typujących przewiduje nagrody. Zastanawiam się po co, Pasko, ta ściema, skoro potem i tak nie zamierzasz wysyłać wspomnianych.
Żenujące i takie gówniarskie to zachowanie.
Żenujące i takie gówniarskie to zachowanie.
antenkowa
a, czy zgodnie z regulaminem konkursu wysłałaś @ z namiarami na siebie ? - Pytam, bo jak się wydaje, już kilka razy wcześniej, w podobnej sytuacji - opóźnienia w otrzymaniu - wystąpił ten właśnie problem - nie było wiadomym gdzie wysyłać ...
lewy
Chyba trochę przesadzasz, moim zdaniem jedynie 90-95
wesołego dnia
a, czy zgodnie z regulaminem konkursu wysłałaś @ z namiarami na siebie ? - Pytam, bo jak się wydaje, już kilka razy wcześniej, w podobnej sytuacji - opóźnienia w otrzymaniu - wystąpił ten właśnie problem - nie było wiadomym gdzie wysyłać ...
lewy
Chyba trochę przesadzasz, moim zdaniem jedynie 90-95
wesołego dnia
Znacie piosenkę " Wonderful Live " ???
Piosenka sprzed 30 lat.
Zmarł Black.[*].
Piosenka sprzed 30 lat.
Zmarł Black.[*].
W styczniu miał wypadek samochodowy.
Dobry wieczór, coś coś się popsuło i nie było mnie słychać, dlatego powtórzę jeszcze raz
Wynik wyborczy KWW Stonogi to jest lu*wa jakieś nieporozumienie
jeśli tyle dla Was znaczy
Jeśli tyle dla Was znaczy takie zaangażowanie społeczne jak moje
siemasz zaq69
lewy
noooo wiesz - w "pewnych" przypadkach, to bym dołożył nawet nawet 0,999999
lewy
noooo wiesz - w "pewnych" przypadkach, to bym dołożył nawet nawet 0,999999
Jaki wieczór, jest południe.
gdzie postawiłem moją rodzinę, mój biznes prywatny
Zaq.
Wiosna.
Wrocław: +10.
Rzeszów tylko +3.
Wrocław: +10.
Rzeszów tylko +3.
Do biura angielskiej Loterii zgłosiła się kobieta z wypranym losem.
Niestety, musi poczekać do czerwca bo wtedy się dowie, czy jej wygrana zostanie uznana.
Niestety, musi poczekać do czerwca bo wtedy się dowie, czy jej wygrana zostanie uznana.
Dusia.
Dusia, wygrana 33 miliony czegoś tam.
Dusia.
Zaraz sprawdzę.
Zaraz sprawdzę.
witam
zag ,dusia
"Kochani Dziadkowie. Dziś pierwszy raz poszedłem do szkoły. Zajęcia zaczęły się od lekcji wychowawczej. Nasza pani wychowawczyni powiedziała, że zawsze, ale to zawsze, trzeba mówić prawdę. W tej sprawie do Was piszę. Podczas ostatnich wakacji, które u Was spędzałem, pewnego dnia zszedłem do spiżarni, nasrałem do słoika i postawiłem go na półkę z konfiturami."
Dziadek chlasnął babkę w łeb i wrzeszczy:
- A mówiłem, że gówno! A ty nie, scukrzyło sie! Scukrzyło!
Dziadek chlasnął babkę w łeb i wrzeszczy:
- A mówiłem, że gówno! A ty nie, scukrzyło sie! Scukrzyło!
Dusia. 892.
3-4/10.
3-4/10.