Wpisy 2 553 328 – 2 553 427
24 stycznia 2016 21:11 → 24 stycznia 2016 21:31, 100 wpisów
MoccaCaffe... ... dużo miejsca dla piesa... no mój by miał w końcu radochę ... cały czas na wybiegu
krasnalek
m_max hahahahah nie wiem czy jednego bo ja psiara, i zwierzęta to bym tylko przytulała niczym elmirka ...ale!! wygraj bo pies potrzebuje już nawet nie bądź taki samolubny ale dla psiesa wygraj!!
krasnalek co sadzisz o 70tkach o 21;40 bedzie wysyp ?
AlbinLotto
krasnalek no właśnie..a miałam zagrać..tymczasem skutecznie mi umilacie czas
krasnalek no właśnie..a miałam zagrać..tymczasem skutecznie mi umilacie czas
Albin po 5/10 o 14-stej z przedziału 1-10 stawiałabym na wysyp 70-tek jutro o 14-stej
MoccaCaffe
medea76 na moje przeczucie powinnien byc dzisiaj o 21;40
hyhhhy a na moje przeczucie będzie dopiero jutro o 21
o witam serdecznie widzę dzis święto sama ELITA
Dziewczyny
chłopacy
Dziewczyny
chłopacy
Serw witaaajobstawiaj i gadaj
MoccaCaffe... to tak jak ja - uwielbiam psy ... jakbym miał możliwości to nie miałbym tylko jednego ... odkąd pamięcią sięgam zawsze w domu był pies
m_max ja też, jak byłam dziecięciem to mnie znaleziono w budzie z jednym i nie uwierzyłabym..ale pamiętam co nieco jak przez mgłę..ponoć całe osiedle zszukano i odnaleziono mnie dopiero u dalszego sąsiedztwa śpiąca razem z "miśkiem" w budzie..ot historii miłych ciąg dalszy hahahah
medea76
Serw, który raz już ten zestaw obstawiasz?
krasnalko rutinoscorbin 20 tabletek na raz po 3 godzinach 10 tabletek a potem przez 3 dni po 5 tabletek 3 razy dziennie
i stoisz na nóżkach
i stoisz na nóżkach
dusia
tesa
15 minuuuut i wszyscy to czują...przybywa i śledzących
m_max hhahaha żeby po losowaniu nie być w złym humorze?
torsan
tesa
tesa
dusiu ja przyjąłem zasadę żeby nie myśleć wcinam kupę tabletek i piję czerwone winko (lampka dziennie)
m_max pies ma dobre wyczucie 12 minut
5 razy miałam oskrzela i zapalenie trkani w tamtym roku ,to są potem skutki uboczne
dziś chyba wygram większą kwotę bo kupony wykąpałem w kałuży czyli są czyste i wysuszone na kalafiorku czyli ciepłe