Wpisy 2 553 228 – 2 553 327
24 stycznia 2016 20:35 → 24 stycznia 2016 21:11, 100 wpisów
hahhahahaah, rozweseliłaś mnie...no tak, bidulek
tylko jak wybiorę te 7 to i tak wpadną te co zostały w 13....
obstawmy orientacyjnie powtorki żeby potem potem srawdzic ja mowie, ze będzie 5 liczb
i będą to 9,36,45,22,2
i będą to 9,36,45,22,2
zdublowalo echhh(niepotrzebne skreslic prosze )
a jak zostaną wylosowane 5,6 to będą jaja ... o 14.00 maiłem 8..9 wysłać nie wysłałem i cio .. oczywiście były
te 58 minut to tak ciężko już doczekać, że uchhh
o 13 na kartce napisałem 1,3,8,9,25.... a potem o 16 szlag mnie trafiał..
ooo, nic dziwnego Andrew też bym była zła
ale te na czuja, na ostatnia chwile często wchodzą...
dopiero się dopatrzyłam, że kaskada 2razy dziennie??!!
Andrew jak typuję na szybcika to wchodzą już tak kilka razy było jak nic nie kombinuję
Mocca ...tylko moment ...człowiek przyzwyczajony....Kiedyś nie wysłałem dwóch 10... mam je w stałych... to już 5 biorę na luz...
To masz Ty szczęście Andrew
będzie 11 i 50
Andrew no właśnie!! To była ironia, współczuje...dlatego można w takich przypadkach pęknąć ze złości na siebie, sama tak miałam...
Sprawdz to w pażdziernik 2015.... byłem w szpitalu i nie grałem dwa tygodnie.....7,8,18,19,21,27,40,47,55,70
9,12,15,17,19,36,51,55,70,73
9,12,15,17,19,36,51,55,70,73
minuty wolno upływają chyba poram chwileczkę malutką żeby szybciej upłyneło
m_max , trzeba być pięknym...żeby zaszkodziło
Krasnalka snieg pada a pojutrze deszcz... to będzie się działo....
oj zdarzyło się chyba z raz czy dwa każdemu m_max..mi np. często nie wchodziły na jedno losowanie..i na drugie dopiero( bo internetowo) a i np. bywało, że jak wytypowałam i poprawnie wysłałam to jakiś czuj strzela w człowieka i na takim luzie pomyślisz o liczbach,... a potem za kilka minut są w przeciwieństwie do tych wysłanych
oj nasypało jak to wszystko puści to dobrze ze ja na drugim piętrze mieszkam
Liczba -80- niepożądana 4-los za to -79- jak najbardziej
liczba -55- niepożądana 4-los -54- też.
liczba -55- niepożądana 4-los -54- też.
M.Max nie typowałem tylko wysyłałem stałe zestawy ponad rok... nawet jak z Polski wyjazdna dłużej niż 14 dni to żona wysyłała.. a teraz już nie gram na stałe zestawy...
krasnalek jak wygrasz będziesz tak bogata, że masztowcem będziesz żeglować
Andrew .. to bardzo dobrze... oczywiście to tylko moje zdanie... raz tak miałem... i byłem , bardzo bardzo
krasnalek..zrób koniecznie plany... żeby być bliżej wygranej
M.Max.... trzeba w życiu troszkę stresu bo nudne się robi na starość...
i kasa się znajdzie!! myśl myśl, aż wymyślisz dobry zestaw..tylko się nie zrujnuj
krasnalek ...o!! to już bardzo mało brakuje...mówie Ci czekaj na swoja kolej
przecież dla każdego starczy...zawsze się zastanawiam tylko, która jestem w kolejce, którym zestawem mogę się przybliżyć czy dać kroka uchh
krasnalek hahaha ładniejsiejsza okolica upatrzona?
MoccaCaffe ... nio... ta winnica, wino, ciepło, uda... ,... tj.. cygaro
M Max a koto go nie ma w robocie... ale trzeba luzować ... bo serce może nie wytrzymać...potem szpital...a kasa obok przelatuje....
krasnalek..oj tak, ciągnie noga..
m_max hyhhy nio a to nie wszystko, dodałabym tam kilka elementów jeszcze echh takie skromne, życiowe marzenie hyhhy
m_max hyhhy nio a to nie wszystko, dodałabym tam kilka elementów jeszcze echh takie skromne, życiowe marzenie hyhhy
koniec weekendu ... aż chyba strzelę sobie ... jutro do roboty ..
hyhhyhy nie taki malutki w sam raz żeby utrzymać za wygrana, ja mieszkam w 57 m2 i jest duuzio dwa duże pokoje..koło mnie stoją domy takie, że jeden z pałacem mógłby się równać...ale ciężko teraz właścicielom go utrzymać, a wygrać dwa razy...chyba inwestując w systemy pieniędzmi zaraz po
ja bym chciała też i z duuuuużą buda dla psiesa, którego może mogłabym wtedy mieć (no na skraju tej winnicy...)
medea76 czeeeść wróżko
dawid123