Wpisy 2 548 437 – 2 548 536
20 stycznia 2016 20:00 → 20 stycznia 2016 20:38, 100 wpisów
cio tam?
jak ostatnio jechałam z synem to koło autostrady stały grzybiarki
krasia jak młody jest w domu to ja z przerwami muszę na kompa wchodzić
taki spacerek na mrozie,to przyjemność.
Krasnalka
Iwonko.Miałam 6 tygodni przerwy.
emerytko ja jeszcze jestem chorusia i tak nie za bardzo bo mnie zatyka te powietrze........dzisiaj ciężko się oddychało jak byłam w południe....
dostałam astmy oskrzelowej
dostałam astmy oskrzelowej
Cześć
ja obmyślam właśnie zakładzik, a jak u Was?? Ciężko cokolwiek wygrać ...szlaczek kurczaczek!
ja obmyślam właśnie zakładzik, a jak u Was?? Ciężko cokolwiek wygrać ...szlaczek kurczaczek!
Dusia musisz się przeprowadzić na Podlesie tu mamy świeże powietrze
dusia.To nie możesz jeszcze wychodzic.
TS zmieniło chyba system losowania ... bo ja przez tydzień sama dupaaaaaaaakaaa
emerytka rano w radiu mowili żeby kto ma problemy z sercem i oddechowe żeby nie wychodził bo takie duże nasilenie smogiem jest na śląsku
.. jak dziś znów będzie ... to koniec... przerwa i to duża przerwa
krasnalek hyhhhy ładnie napisane, nie chcą trafiać w Nasze numery....ech!!
Dusia.To siedź sobie w domu.
max u mnie po każdej przerwie zawsze kilka groszy wpada nowe spojrzenie
torsan
torsan to ja pierwsza dziś Cię przywitam! <macha kuponem> witaj!
MoccaCaffe
krasnalka ... u mnie zawsze wpada kilka setek jak mówię przerwa, więc dziś mówię .. a jak będzie dupa .. to min. miesiąc przerwy w graniu
emerytka_46 witaj pięknie!!
Nie wiem jak Wam ale mi dziś było wyjątkowo ciężko liczby wybrać...nic się nie składało...
Nie wiem jak Wam ale mi dziś było wyjątkowo ciężko liczby wybrać...nic się nie składało...
torsan...mnie z maszyny tylko oszukują
ostatnio poprosiłam Pania zaznajomioną o keno, multi i mini plus kaskade....i NIC.. a w mieście padło tego wieczoru 300 tysięcy czy tam ileś ...ECH
Mocca - dlatego ja z maszyny nie gram... bo mnie również oszukują
chyba się obłożę króliczymi łapkami i innymi rzeczami na szczęście, pójdę taka obładowana i powiem żeby się nie ważyli nawet dać mi niewygranego kuponu
m_max ahhahah no właśnie ja jak Was czytam to sobie myslę niekiedy "ale szczęściarze" !! Z maszyny i wygrali...ja to muszę być pod naprawdę pechową gwiazdą...robiona
krasnalek ...POWODZENIA
Andrew123
torsan
To w Niemczech masz pracę zapewnioną.
To w Niemczech masz pracę zapewnioną.
torsan.Tak jest
MoccaCaffe - w takim razie ja również musiałem być robiony pod pechową gwiazdą ... bo jeśli na 10 zakładów miałem wynik 1 x 2/5... ... ale jak sam skreśliłem 2 zakłady ... to było 1 x 5/5 ... w MM
Dawać losowanie.
dziś TS losuje moje liczby ... ... a jak nie to strzelę focha i nie gram i robię przerwę !
Krasnalka.
Wysłane ???
Wysłane ???