Wpisy 2 545 736 – 2 545 835
17 stycznia 2016 06:17 → 17 stycznia 2016 11:09, 100 wpisów
No hej wszystkim, po weekendowej przerwie,jutro zagramy
Witam No niestety nie zapowiada się aby wczorajsze wygrane kaskady miały się pojawić.
idę obiadek gotować ,może jakieś ciasto upiekę dla moich żarłoków
Witam wszystkich
Z wygranymi w kaskadzie to po prostu śmieszne co oni teraz robią...
Nadal nie podają ilości wygranych...
Oj oj oj...
Z wygranymi w kaskadzie to po prostu śmieszne co oni teraz robią...
Nadal nie podają ilości wygranych...
Oj oj oj...
Ja również nie gram
Ale wczoraj z ciekawości spojrzałam ile tych wygranych padło
Patrzę...a tam dwie główne wygrane...a przecież tylko jedna może paść...
Ale wczoraj z ciekawości spojrzałam ile tych wygranych padło
Patrzę...a tam dwie główne wygrane...a przecież tylko jedna może paść...
I to było na stronie lotto
Po kilkunastu minutach już to wyrzucili...i do teraz trwa przeliczanie wygranych...
Po kilkunastu minutach już to wyrzucili...i do teraz trwa przeliczanie wygranych...
Bo takie są zasady
Kaskada to loteria, kupujesz los, podobnie jak zdrapki...
I w każdym losowaniu tylko jedna wygrana może paść....
Kaskada to loteria, kupujesz los, podobnie jak zdrapki...
I w każdym losowaniu tylko jedna wygrana może paść....
I ciekawe jakie w końcu wygrane podadzą...
I jak to wytłumaczą....
I jak to wytłumaczą....
Nie powinno się tak zdarzyć krasnalka....
Wiem...tak tym pokierują że wyjdą na swoje...
Wiem...tak tym pokierują że wyjdą na swoje...
Dokladnie...
Ludzie i tak będą grać
Zresztą ja również
Ale wczorajsza ich wpadka zniechęciła mnie do kaskady już na zawsze
Ludzie i tak będą grać
Zresztą ja również
Ale wczorajsza ich wpadka zniechęciła mnie do kaskady już na zawsze
Ja również kilka razy grałam
Nawet teraz miałam spróbować zagrać ze względu na tą ich loterię z nagrodami...ciekawa byłam co to takiego...ale już się nie dowiem
Zostaje przy Multi
Nawet teraz miałam spróbować zagrać ze względu na tą ich loterię z nagrodami...ciekawa byłam co to takiego...ale już się nie dowiem
Zostaje przy Multi
A teraz uciekam
Śniadanie muszę przygotować moim szkrabom
Pa pa
Powodzenia
Śniadanie muszę przygotować moim szkrabom
Pa pa
Powodzenia
Ciekawe gdzie padla szostka.
Powiedz, gdzie jestes, gdzie, moja kumulacjo?...
Powiedz, gdzie jestes, gdzie, moja kumulacjo?...
ale czy numerki klamio
16,1 wygra Deontay Wilder =13
Artur Szpilka 12 nie ma takiej
16,1 wygra Deontay Wilder =13
Artur Szpilka 12 nie ma takiej
ogladnelem wlasnie skrot walki szpilki co za nokaut chyba chlopak bedzie mial juz dosc bokserki
witam
Nie ma możliwości dwóch głównych wygranych w Kaskadzie, bo wygrana kombinacja jest tylko jedna, a każdy otrzymuje inną kombinację. Gdyby zagrało kilka milionów osób i kombinacje się wyczerpały, to sprzedaż nastąpiła by wcześniej i np. po 20:00 już nie można by kupić losu Kaskady, bo wszystkie zostały wykupione.
To tak jak zdrapki. Jeśli jest przewidziana w zdrapce jedna główna wygrana, to jest duży problem jeśli by się okazało, że wydrukowano 2 wygrywające zdrapki
Wczoraj podano 2 główne wygrane. Nie jest to błąd ludzki, bo błąd ludzki się szybko koryguje zmieniając 2 na 1 i po sprawie. Sprawa jest grubsza.
Ja się tylko dziwię, że TS dopuścił w ogóle możliwość dopisania takich wygranych... dopiero po kilku godzinach tabelę usunięto. Tutaj zawalili informatycy/programiści. Ja chociażby na swojej stronie nie dopuszczam takiego dopisania i od razu pojawia się dla mnie alarm, że coś jest nie tak, a dopisanie wygranych jest wstrzymane. Dlatego u mnie wczoraj nie pojawiły się w ogóle wygrane
Nie ma możliwości dwóch głównych wygranych w Kaskadzie, bo wygrana kombinacja jest tylko jedna, a każdy otrzymuje inną kombinację. Gdyby zagrało kilka milionów osób i kombinacje się wyczerpały, to sprzedaż nastąpiła by wcześniej i np. po 20:00 już nie można by kupić losu Kaskady, bo wszystkie zostały wykupione.
To tak jak zdrapki. Jeśli jest przewidziana w zdrapce jedna główna wygrana, to jest duży problem jeśli by się okazało, że wydrukowano 2 wygrywające zdrapki
Wczoraj podano 2 główne wygrane. Nie jest to błąd ludzki, bo błąd ludzki się szybko koryguje zmieniając 2 na 1 i po sprawie. Sprawa jest grubsza.
Ja się tylko dziwię, że TS dopuścił w ogóle możliwość dopisania takich wygranych... dopiero po kilku godzinach tabelę usunięto. Tutaj zawalili informatycy/programiści. Ja chociażby na swojej stronie nie dopuszczam takiego dopisania i od razu pojawia się dla mnie alarm, że coś jest nie tak, a dopisanie wygranych jest wstrzymane. Dlatego u mnie wczoraj nie pojawiły się w ogóle wygrane
Szwindel Kaskadowy???-chyba że 1-y,i 2gi zakład trafiony,ale bedzie tak jak PASKO -pisze
jak pierwszy i drugi? Jeśli w pierwszym masz 12/12, to w drugim musisz mieć 0/12
co tam
Przerwa.