Wpisy 2 545 578 – 2 545 677
16 stycznia 2016 23:30 → 17 stycznia 2016 00:26, 100 wpisów
Brjan
Ty czytasz co to się dzieje w TS ?
Kasę rozdają w kaskadzie na prawo i lewo
Ty czytasz co to się dzieje w TS ?
Kasę rozdają w kaskadzie na prawo i lewo
laurcia to jest podpucha TSa,ja w to,gówno nie gram,śmierdzi oszustwem jak EP
ja tam sie skusilem na ta skaskade srate nie warto wole multi !! nie dlugo kazda gra ts jak w keno co 5 minut
ile razy jeszcze TS ma się wyłożyć aby ludzie przejrzeli na oczy
Co jest grane? tylko Księciunia nie było na losowaniu i już jakieś figo fago
czytam.
czytam.
Lis,jest jak Niesiołowski,przechrzta i podatny na kasę,chcieli z PO wykpić PiS,a stali się sprzedawczykami razem z Petru,naród Polski zdradzili i do KE polecieli
Albo i jeszcze długo nie...
Kto to wie...
W kaskadzie może jutro ze 3 wygrane będą
Kto to wie...
W kaskadzie może jutro ze 3 wygrane będą
Ludzie w necie tak zje..li Lisa,że aż mi się zrobiło żal...sqrvysyna
Muszą ponieść karę za szkodzenie Polsce na arenie międzynarodowej,już nie dlugo koniec Petru i PO
oj tam oj tam z kazdej stronu lupia nieraz uda sie i nam cos lupnac rzad lupie ts lupie za rzadu tyle afer za ts tez my tez nie jedno mamy za skora nawet ci panowie a moze raczej panny maja tez za soba ten np ponoc dobrowolne ofiary zbiera ale jak przyszlo do pochowania wiernego to daniny nie zaplacil a ponoc co laska im
http://facet.wp.pl/kat,1034183,wid,18105131,wiadomosc.html?smgnzebaxbaxhefticaid=116500
http://facet.wp.pl/kat,1034183,wid,18105131,wiadomosc.html?smgnzebaxbaxhefticaid=116500
wybaczcie wiecie ze ja na ta czarna stonke to az mnie cos trafia tych przebierancow nie nawidze jak psow jeden kolo mnie w tym budunku co lud sie schodzi do nd i nie tylko parking strzezony budujee za lepka ksiadz chcial mi mame przy mnie skopac pijany jak bela a przez me zycje nie jednego dobrego jak i zlego tego wiecej sie nasluchalem
Gryks
Ale jak nadejdą ostatnie chwile Twe to księdza będziesz wzywał?
Ale jak nadejdą ostatnie chwile Twe to księdza będziesz wzywał?
Petru razem z tą zezowatą rzeczniczką(Kamilką)pchają się przed kamery,jak krowy do przeglądania się w jeziorze
ja jestem tolerancyjny panowie w sukniach czy lubiacy chlopcow zdala odemnie
Wszystko tu jest...przekręty...polityka...kościół..
Ale ludzie - jakie liczby na jutro?
Ale ludzie - jakie liczby na jutro?
Nawet jeśli jedni robili przekręty to nie łudźmy się, że ci co ich zmienią lub zmienili nie będą tego robili.
majpan szpila szpila jutro losowanka o 14 i 21:40 w miedzy czasie obowiazkowo macedonia polska
Jeśli na stronie lotto.pl były wygrane Kaskady z 21:40 to już ich nie ma
dobra zrobie wyjatek mam takie cos ale nie wiem czy nie pomieszam do 14
19,22,28,31,16,10
04,05,13,07,79,80
27,24,29,30,32,34
48,52,68,71,66,75,73,60,56,43
19,22,28,31,16,10
04,05,13,07,79,80
27,24,29,30,32,34
48,52,68,71,66,75,73,60,56,43
Na stronie lotto.pl były wygrane kaskady z 21:40.....
Ale numer....
Ale numer....
brjan poczytam pozniej lub z rana ide sie przytulic do butelki winka do zonki najbardziej prawdopodobna opcja ze wyniki twojej analizy zlukam jak wstane okolo poludnia
Wygrane w trakcie przeliczania...na stronie lotto...przy kaskadzie...szok....
A jeszcze parę minut temu już były przeliczone...
A jeszcze parę minut temu już były przeliczone...
masterZ Widzę,że lubisz zwierzątka,dokarmiasz ptaszki,ja też przed oknem mam woreczek siatkowy ze słoninką dla sikor
Witajcie. Hej!
Dzięki Brjan
Ale się zdziwię jeśli jutro będą
A wierzę że tak
Skoro w kaskadzie mogą być dwie główne wygrane to dlaczego laurcia nie miałaby w końcu wygrać
Ale się zdziwię jeśli jutro będą
A wierzę że tak
Skoro w kaskadzie mogą być dwie główne wygrane to dlaczego laurcia nie miałaby w końcu wygrać
Teraz.
Wrocław: -1./jeden/
Białystok: -15.
Wrocław: -1./jeden/
Białystok: -15.
Brjan.
A w kaskadzie nadal trwa przeliczanie ....
Oj się tam głowią jak z tego wybrnąć
Oj się tam głowią jak z tego wybrnąć
co do Kaskady to podejrzewam raczej że ktoś się katastrofalnie kropnął przy wpisywaniu wyników - druga opcja to atak na komputery TS. sami na pewno nie odstawiliby czegoś takiego, właśnie żeby nie dawać krytykom ich systemu dowodów na manipulacje...
masterZ
Oj...bo ciągle mi nie idzie w grze...już długo nic i nic
No i zaczęłam wątpić...
Ale na krótko
Jutro gram
Oj...bo ciągle mi nie idzie w grze...już długo nic i nic
No i zaczęłam wątpić...
Ale na krótko
Jutro gram
ogólnie to kilka lat temu znajomy kolektor powiedział mi wprost, bym nie grał w zdrapki i losy (Kaskada też jest takim losem), tylko w gry, w których samemu wybiera się liczby...
Jutro najdalej w poniedziałek pan Petru wyda stosowne oświadczenie.
Master.
prawdę mówiąc to postarajcie się Panowie nie przenosić polityki nawet na ten czat, bo mi osobiście od tego co się w niej wyprawia to aż niedobrze się robi, i podejrzewam że nie tylko mi - po co psuc sobie nerwy