Wpisy 254 038 – 254 137
22 marca 2011 23:13 → 22 marca 2011 23:59, 100 wpisów
Hosia > dzięki ostatnio słabo idzie ale w Typowaniach awansowałem na 2 miejsce w dziesiątkach.
Czytaliście to, że w Czechach czy gdzieś tam Totalizator nie ma kasy na wypłacenie głównej wygranej? Chyba ją z wpływów wydali na pokrycie długów.
Bella34 chyba czytasz humory tam gdzie ja bo dzisiaj ten humor znalazłem
hosia>>
dlatego ja - "boję się" tam typować - serio...A mieć wszystkie trafione w swoim zestawie i "źle" rozpisać - kwestia następnego fuksa
Dlaczego na stronie "loto" jest napisane - rekordowa kumulacja - przecież bywały większe ? Domyślacie się ? Traktują lotto jako zupełnie nową grę ?
srali muszki będzie wiosna...
dlatego ja - "boję się" tam typować - serio...A mieć wszystkie trafione w swoim zestawie i "źle" rozpisać - kwestia następnego fuksa
Dlaczego na stronie "loto" jest napisane - rekordowa kumulacja - przecież bywały większe ? Domyślacie się ? Traktują lotto jako zupełnie nową grę ?
srali muszki będzie wiosna...
kosmaty.....DOBREJ NOCY,kolorowych snów i przyjemnego jutrzejszego dnia.

Witam.
Troszkę zaspałem dzisiaj, ale widzę, że wyjątkowo udane losowanko. Gratulacje dla wiesieks5 !
Troszkę zaspałem dzisiaj, ale widzę, że wyjątkowo udane losowanko. Gratulacje dla wiesieks5 !

Pawcio >>> wg tego co wyczytałem, wybudowali z kredytów ogromny stadion, niestety, była to nietrafiona inwestycja, stąd klopoty ze spłatą i brak pieniędzy na najwyższe wygrane.
Pod blokowisko podjeżdża czarne tuningowane BMW. Wychodzi z niego dres, skórzana kurtka, łańcuchy, rolex, wielki kark i krzyczy.
- Zaj..ali!
Nic się nie dzieje. On znów:
- Zaj..ali!
Znów nic, krzyczy ponownie:
- ZAJ..ALI!
Wreszcie na jeden z balkonów wychodzi cudowna zgrabna blondyneczka i krzyczy:
- Ile razy mam ci powtarzać! Nie ZAJ..ALI tylko IZABELA!
- Zaj..ali!
Nic się nie dzieje. On znów:
- Zaj..ali!
Znów nic, krzyczy ponownie:
- ZAJ..ALI!
Wreszcie na jeden z balkonów wychodzi cudowna zgrabna blondyneczka i krzyczy:
- Ile razy mam ci powtarzać! Nie ZAJ..ALI tylko IZABELA!
Monsiu: Porażka co za ludzie. Ja siebie widzę na stanowisku prezesa totka to wprowadziłbym odlotowe zmiany i pomysły.
Pawcio Jesteś pewien, że rozumu by Ci nie odebrało - tak bywa na dobrze płatnych stanowiskach !
I stopień (6/6) 1 21 478 863.20
II stopień (5/6) 152 7 310.40
III stopień (4/6) 9781 300.60
IV stopień (3/6) 186379 20.00
II stopień (5/6) 152 7 310.40
III stopień (4/6) 9781 300.60
IV stopień (3/6) 186379 20.00
ja sobie kondoma na głowe założe żebym już więcej głupich pomysłow nie płodził
Monsiu: Może i by nie odebrało heh liczyłbym się ze zdaniem Graczy, innowacyjne pomysły i głównie przemyślane hehe
majklasz, kiedy Lotto się nauczy że takie reklamy we flashu to największa głupota i przeżytek?
pawcio nie szczuj ludzi kaskadą
już multi 2xdziennie mnie wykańcza
już multi 2xdziennie mnie wykańcza

bella: Albo keno co 5 min heh już w to nie gram tylko w lotto i mini. W Kaskade może kilka razy zagram, żeby przetestować i jeszcze musze poznać zasady.
Bella34. Z Twoich danych wynika, że szóstka powinna byc warta ponad 22 mln zł.
nooo albo w sanatorium
kaskada-12 skreślasz i 12 daje maszyna
musisz mieć 8 trafnych

kaskada-12 skreślasz i 12 daje maszyna
musisz mieć 8 trafnych
Pawcio >>>>>>> czy widziałeś takiego, co nie obiecywał złotych gór - przedtem , nie potem - bo potem widział tylko obiektywne trudnosci w realizacji obietnic ? Bo on by chciał, ale mu nie pozwalają obiektywne trudności. Wybrańcy narodu też wsłuc***ą się w głos ludu. Przed wyborami !
i jak numerki kosmaty?
w lotto lipa tylko parki

Tych trzech gwiazdek nie wpisywałem, To moderacja z powodu czyichś skojarzeń !
ja 6/8 i 4/8
Monsiu: Nom wiadomo jak to bywa. Nie można też samemu podejmować decyzji trzeba przekonać innych do swojego pomysłu. Trzeba przedstawić zalety jak i możliwe wady - przewidzieć co może nie pójść i też nie można dokonywać gwałtownych zmian tylko powoli małymi krokami a nie raz a porządnie bo to szok (termiczny) heh
trzeba będzie

Pawcio - znasz takiego na wysokim stołku, uczciwego i mówiącego prawdę ?
Monsiu: Wzajemnie pozdrawiam, chociaż moje w Świebodzinie nie mieszkają 

To nic. Muszę to przeżyć ! bella34 >>>> taki nieduży wzrostem, jak zwykły człowiek robi zakupy w sklepie osiedlowym ?
bella34 > to dobrze, że wierzysz. Ja też jestem z "Łżeelit" i umiem powiedzieć wkurzony " spieprzaj dziadu"

czwórka w duzego 

chyba trzeba isc spac