Wpisy 25 373 – 25 472
28 lipca 2008 13:08 → 29 lipca 2008 21:10, 100 wpisów
Narazie serwery loteriady przeciażone...aczkolwiek ciekawe czy coś z moich 30 zarejestrowanych kuponów będzie ;p
Tak mila. W temacie poniższym o rekordowej kumulacji napisałem conieco o tym. Szansa na kolejną kumulację wynosi około 3%, czyli jak 1 do 33. Szansa więc oczywiście wciąż jest, ale jest 2 razy mniejsza niż trafienie 2/2 w Multi Lotka :D
gdzie sprawdzic wygrana w loteriadzie?? bo ja tam zadnej listy z nazwiskami nie widze jak wchodze na"sprawdz czy wygrales"
ziomki nie wiecie za ile skączy się weryfikacja zwyciesców na loteriadzie
Masz strone WWW?
Szukasz dobrej reklamy?
WEJDZ:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=404444503
Szukasz dobrej reklamy?
WEJDZ:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=404444503
Z regulaminu loteriady (...):
35. Weryfikacja będzie prowadzona w następujący sposób:
1. W ciągu 2 dni od daty każdego losowania zostanie przeprowadzona weryfikacja wylosowanych Zgłoszeń (...)
Czyli może jeszcze trochę...
35. Weryfikacja będzie prowadzona w następujący sposób:
1. W ciągu 2 dni od daty każdego losowania zostanie przeprowadzona weryfikacja wylosowanych Zgłoszeń (...)
Czyli może jeszcze trochę...
Loteriada to dla mnie kicha,jakich mało.
Rejestrowałem się pierwszego dnia i do dziś nie mogę się logować.
Rejestrowałem się pierwszego dnia i do dziś nie mogę się logować.
Firma T.S. to jedno wielkie BADZIEWIE.Nic nie inwestują,ani w bazę-punkty Lotto,ani nic nie oferują grającym.To za Komuny było lepiej.Więcej materiałów reklamowych i innych gadżetów.A teraz tylko KASA ,grający są nieważni.Trudno pominąć milczeniem ,godziny losowania/22,00,a nawet trafiło 23,55/to czysta kpina.A kwestia jest taka że można mieć losowanie o kulturalnej godzinie tylko trzeba zapłacić większe pieniądze,za czas emisji.
Ile zakładów DL wysyłacie ?? ja 10,dzisiaj rozmawiałem z kobietą która pracuje w totalizatorze mówiła ze duzo osób u niej wysyła 8 !!!dla mnie to troche dziwne przeciez najwieksza frajda jest przy sprawdzaniu tych kuponów!!
http://www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?artykul=34499 o ty myślicie chociaz nie lubie tej gazety pomysł dobry ,tylko ciekawimnie czy podali te liczby
Loteriada - trochę może i kicha, ale jak i tak gram to co mi szkodzi zarejestrować kupony. Oczywiście mogliby dużo lepiej to wymyślić. I powinno być cały czas takie coś tylko lepiej pomyślane, żeby była druga szansa no i lepsza była by kasa do wygrania ;D A tak btw tej ich weryfikacji - system szybciutko weryfikuje jakie liczby mają paść, żeby nie było dużych strat, a tutaj to do dwóch dni pffff...
Ktoś wspomniał,że totalizator to badziewie...dobrze byłoby żeby ktoś z zarządu właśnie tu poczytał,budy lotto są zaniedbane,ale to nie z winy ich posiadaczy,tylko nie dostają zezwoleń na ich rozbudowę.Totalizator mógłby wreszcie zainteresować tym,wszak to jego to wizerunek,na pewno odgórnie więcej by załatwili niż takie pionki jak tzw.kolektor.
....witam wszystkich z psycholka...
na ten tydzien zapowiada się nalot 40-ek
temat DL.
do wszystkich grających na trafił i zawierających zakłady w ilości powyżej 4 zakładów
jeżeli chcecie uniknąć stresu zwiazanego z trafieniem szóstki na jednym kuponie / ale się nie zeszły / puszczajcie zakłady na kilku kyponach a nie na jednym i sprawdzajcie z małymi przerwami aby nie pametać numerków na poprzednim kuponie ....
NIECH NAM WCHODZĄ SAME SZÓSTKI POZDROWIONKA:-)))
na ten tydzien zapowiada się nalot 40-ek
temat DL.
do wszystkich grających na trafił i zawierających zakłady w ilości powyżej 4 zakładów
jeżeli chcecie uniknąć stresu zwiazanego z trafieniem szóstki na jednym kuponie / ale się nie zeszły / puszczajcie zakłady na kilku kyponach a nie na jednym i sprawdzajcie z małymi przerwami aby nie pametać numerków na poprzednim kuponie ....
NIECH NAM WCHODZĄ SAME SZÓSTKI POZDROWIONKA:-)))
http://www.tvn24.pl/fakty.html Polecam ostatni materiał pt: "Na co TS przeznacza nasze pieniądze".....Jakoś miały być boiska, ale jakoś ich nie widać.
Zgadzam się. Nie mozna pamiętać liczb bo inaczej nie skończycie grać w to. Dlatego jesli je pamiętacie to musicie zastosować jakis sposób aby zapomnieć...
Bożena R.:świetnie robi to Pasko a kontakt do niego jest po prawej stronie.
muahahha :D
jak to zwykle ja, trafilem dwie liczby ... tylko kur** czemu zawsze tej jednej jeszcze nie moge złowić
jak to zwykle ja, trafilem dwie liczby ... tylko kur** czemu zawsze tej jednej jeszcze nie moge złowić
W nawiązaniu do dzisiejszego wpisu nr 25365 - weszły teraz 2 parki sąsiadujące z przeskokiem o "7":
a/ 61-62-69
b/ 69-70-77
a/ 61-62-69
b/ 69-70-77
Właśnie dostałem informację , że cała pula z DL pojutrze wpłynie na moje konto
No ja byłem dziś odwiedzić koleżanke która pracuje w saloniku prasowym i mają tam lottomat, to co 2 człowiek wysyłał totka średnio za 10 złotych...nawet ci którzy na ruski miesiąc grają, czyli praktycznie w ogóle. :)
U nas nie ma kolejek,chyba że jakiś gość przyjdzie z kilkudziesięcioma kuponami to wtedy tak...
SKRYBA:skoro pojutrze wpłynie to znaczy , że to nie będzie ta z jutrzejszej wygranej bo procedura trwa znacznie dłużej i obejmuje okres na ewentualne reklamacje!
Edi8 - i tu masz połowiczńą rację , to droga urzędowa , i tak dla mas musi pozostać , lecz wygrani pochodzą z innej półki
SKRYBA:i tu masz pełną rację bo wygrani rzeczywiście pochodzą....ale zanim dostaną swoją wygraną!
Muszą wydać 2 zł , co powoduje salwę śmiechu pośród biesiadników , przysłowiowa Marysia losuje zwyciężcę i tu jest prawdziwa loteria
Pamiętajcie - ryba psuje się od ogona i tu w tym miejscu oczko, oczko !
http://www.paranormalne.pl/index.php?s=cd2c1108efa422df0fbf10695da5ac17&showtopic=6441
Ja dzisiaj posyłałem w galerii Krakowskiej [niby za 16 zł, ale pani źle wydała z 20 6 zł zamiast 4 to za bonus posłałem jeszcze jeden zakład ;)] - kolejki straszne, ludzi multum. Jeszcze się nie spotkałem z takimi ogonami w kolekturach GK [bo są dwie, jakby ktoś nie tam nie bywał]
Czyli szanse na kolejną kumulację znacznie maleją. Padną szóstki i to pewnie 5. Pozdrawiam
Jak to jest ze ktoś z was albo i nie z was powiedział przed przed wakacjami, ze w wakacje będzie rekordowa kumulacja. Może to był ten rzecznik prasowy loto w tv to mówił może. Ale skąd on wiedział?? Sam w to wątpiłem ale w końcu ona jest. Tu chyba macza palce TS aby pokazać "losowość" tych losowań, że skoro może być 3 szóstki w 1 losowaniu to może być i 6 kumulacji. Jednak wg mnie to jest zaprzeczenie "losowości". Skoro oni nad tym czuwają i podobno robią wszystko aby nie występowały takie same liczby to w takim razie oni to kontrolują. Oni chca pewnie dojść do rozkładu prostokątnego a w życiu trzeba Gaussa. Rozkład prostokątny nie jest dobry we wszystkim. Np przy kontroli jakości narzędzi to jest znak, że coś się psuje.
a ja mam pytanie jesli 3ka jest płatna 16zł to gdyby było szalenie duzo trójek a sumy na trójki sa chyba stałe(jakis % ogólnej puli wpływów) co wtedy?
Pasko dziś mamy piękny dzień proponuje żebyś dziś wspierał wszystkich pozytywnie nastawionych graczy ,jesteś ojcem stronki a my dziećmi i dzieci potrzebują ojca .
Dalszy ciąg w faktach o lotto:
http://www.tvn24.pl/28377,1558939,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/28377,1558939,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html
35 baniek na konto 6,5% i rocznie 2 bańki odsetek-uffffff.
ile osób to mnie ciekawi czuje ze 1;)
ile osób to mnie ciekawi czuje ze 1;)
Największa wygrana na świecie padła jak do tej pory w USA. Rok temu wypłacono szczęśliwcowi równowartość prawie 800 milionów złotych.
do tresor:
% na trójki nie jest stały, stały jest % na trójki i czwórki. Tzn. Najpierw od puli przeznaczonej na trójki i czwórki [54% całości puli] odejmowana jest "porcja" na trójki a potem resztą obdziela się trafienia 4/6
% na trójki nie jest stały, stały jest % na trójki i czwórki. Tzn. Najpierw od puli przeznaczonej na trójki i czwórki [54% całości puli] odejmowana jest "porcja" na trójki a potem resztą obdziela się trafienia 4/6
Wklejam ten link, jako ciekawostkę, po 22-giej będzie wiadomo, czy tarot prawdę wskazał... http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080729/LUBLIN/554145271
czesc ludzie czy wy tez macie problem z wejsciem na lotto? czy tylko ja?
a nie wydaje sie wam ze cos z ta loteriada jest nie tak? w poltorej godziny po losowaniach DL,ML,EL itp. wiedza wszystko a tu 24h juz prawie i nic?????? dalej weryfikuja. to sie ciagnie jak weryfikacja WSI :)
Beezqp zgadza sie, ale wyobraz sobie ze co najmniej 50% ludzi trafiło trójkę, wtedy lotto musialo by wyplacic wiecej niz zarobilo :)
No cóż, TS musi się z tym liczyć, że przy stałych stawkach i wybitnym nieszczęściu dla firmy może ponieść straty. To jednak, jak wiemy z prawdopodobieństwa, sytuacje niezwykle rzadkie [chyba do tej pory tylko raz tak było, kiedy to padły 34 wygrane 10/10 w Multilotku ;)
jak uważacie czy czas wysłania kuponów np.teraz lub wieczorem ma jakieś znaczenie ,
Tak, ma.
Wieczorem mogą być bardzo duże kolejki bo ludzie wyjdą z pracy.
Wieczorem mogą być bardzo duże kolejki bo ludzie wyjdą z pracy.
Uwaga podaje 8 zakładów DL aby się z wami podzielić kasą, jesli chcecie wygrać na spółek ze mna 40 000 000 zł to obstawiajcie zakłady te co ja. Szansa, że padnie w nich 6/6 wynosi 100%. Zatem 100%/8= 12..% na jeden zakład to dość sporo, gdyż prawdowpodobieństwo,że padnie wygrana z twojego zakładu to jest 1/14000000 zatem przystepuje do podawania moich tajnych jawnych zakładów: (ludzie wygramy razem i będziemy sie śmiac z tych co nie wykożystali szansy podanej na tacy)
[zestawy usunięto na prośbę autora wpisu]
[zestawy usunięto na prośbę autora wpisu]
Jeden z twoich zestawów mi się przyśnił i go wysłałem. To nie może być zbieg okoliczności, na pewno wygrasz.
Hehe, TOTO, jasne że będzie szóstka, ale na całym kuponie...chyba, że wśród wylosowanych będzie 48 to i wtedy nie ;D Ale może akurat będziesz miał zajedwabistego farta i trafi Ci się w jednym zakładzie. Powodzenia :)
TOTO skąd taka pewność?? mi się dzisiaj przyśniły zupełnie inne liczby.Ale życzę Ci trafienia "6" i to samo życzę innym.Good luck :)
A tak z ciekawości: orientuje się ktoś czy padła kiedyś jakaś szóstka albo piątka dwa razy w historii w DL? Szóstka raczej nie, ale piątka? Ja sobie testowałem ostatnio różne zestawy i jeszcze nie trafiłem żeby była szóstka w historii losowań z tych moich, piątka owszem, kilka razy się zdarzyło ;)
a wysłalem za 6 zyla,te kumulacje tak wysokie mnie wku.... zawsze mi wychodzi pipa z tego
co myslicie o takim oto sposobie: dajesz 17-sto miesiecznemu dziecku dlugopis i czysty kupon, i ono metoda dziubania na oslep wybiera jakies liczby a ja czyli tata skreslam je i wysylam, moze to jest jakis sposob? :)
sierszyn hehe kiedyś grałem tą metodą z moją 5-letnią bratanicą,niestety bezskutecznie :):):)
dex - szóstka się jeszcze nie powtórzyła, piątki i owszem :) Przykładu nie podam, niestety, bo to tylko pamiętam z tego, co Pasko kiedyś napisał.
Coś mi mówi, że Lotto pójdzie na całość i "ustawi" na czwartek kumulację z wygraną 75 mln.
Mnie sie wydaje ze raczej dzis padnie kilka szóstek,ale jesli nie to naród zwariuje....
dzisiaj padną takie liczby 6,10,13,17,41,48 możecie mi podać czy kiedykolwiek takie padły
Z liczb które podałeś wylosowano 2 razy 4,76 razy 3,608 razy 2,1844 razy 1
Ochujeć idzie z waszymi komentarzami. Jedno jest pewne ten kto wygra na tamten świat tego nieweźmie.
Mam pytanie - nie wydaje się wam, że siedziba TS w okręgu, w którym padnie wygrana, zostanie obstawiona przez mafię i innych darmozjadów? Zastanawia mnie w sumie, jak dba się o bezpieczeństwo odbierających przecież nieraz masę pieniędzy w tych głównych punktach TS. Może ktoś miał szczęście już tam być i wie coś na ten temat?
W TV pokazywali szaleństwo oblegania kolektur...nawet jeden chłop posłał za 4 000, a żona o niczym nie wie :D:D No to będzie miał.....
witam
w odpowiedzi na wpis 25462 procedura odbioru wygranej przebiega w ten sposób iż nikt nie wie po co ktoś wchodzi do oddziału.Biega sie od pokoju do pokoju w celu weryfikacji kuponu wygrywającego.Jeżeli ma się konto wygraną przelewją na konto chociarz można sobie zarzyczyć jakąś kwotę w gotówce -ale nie całość Jeżeli się nie ma konta sami zaproponują założenie konta.A w przypadku dużej wygranej przedstawią propozycję doradztwa finansowego.To tak po krótce POZDRAWIAM I WSZYSTKIM życze takiej wizyty
w odpowiedzi na wpis 25462 procedura odbioru wygranej przebiega w ten sposób iż nikt nie wie po co ktoś wchodzi do oddziału.Biega sie od pokoju do pokoju w celu weryfikacji kuponu wygrywającego.Jeżeli ma się konto wygraną przelewją na konto chociarz można sobie zarzyczyć jakąś kwotę w gotówce -ale nie całość Jeżeli się nie ma konta sami zaproponują założenie konta.A w przypadku dużej wygranej przedstawią propozycję doradztwa finansowego.To tak po krótce POZDRAWIAM I WSZYSTKIM życze takiej wizyty
piesek z Twoich licz w przeciagu tylu lat jak losują DL była tylko 2 razy 4----i.....85 razy 3.Także słabiutko
Beezqp, dzięx za odp. :) Ajajaj, jeszcze niecałe dwie godzinki do adrenalinki ;) Powodzenia wszystkim! :)
mysle ze w oddziale to nikt nikogo nie zaczepia.Polka zaczyna sie pozniej jak mafia zorientuje sie gdzie mieszkasz i jak zachowuje sie cała rodzina.No i numer konta zwyciezcy.a powaznie raczej nasze gangi nie maja takich mozliwosci.Prawdziwa mafia jest po za kontrola i steruje wszystkim w naszym kraju.
normalnie od 19:48 do 20:27 stalem pod lottomatem(z tego jakies 22min przed sklepem) normalnie horror a u was ile sie stoi tzn ja puscilem rano ale tak jeszcze jednego mnie kusilo na chybil