Wpisy 2 528 242 – 2 528 341
29 grudnia 2015 14:06 → 29 grudnia 2015 15:24, 100 wpisów
krasna ..pan jezus jest w niebie szczesliwy ,,ty muszysz nosic nerwo
krzysio c
kub tej lasce condoma i p[aczkę fajek
taka moja rada zobaczy zes meszczyzna na 100%
i ze wie o co ci chodzi
ja tak robilem i podziałało
kub tej lasce condoma i p[aczkę fajek
taka moja rada zobaczy zes meszczyzna na 100%
i ze wie o co ci chodzi
ja tak robilem i podziałało
co nie weszlo sle dalej cos dodam i bedzie gitara napewno 1x10/10 1x5/5 1x9/9 angierski 4 i 8 mialem bylo tez do przewidzenia 42 60 61 27 38 45 48 65 59 tylko je pomieszalem
krzysio 1/1..
wasyl to nie te czasy dzis elektronika przeciez on ponoc 23 letni facet woli gry a malo ktora dziewczyna jest maniczka gier no chyba ze wczesniej czy pozniej gier z kamy ale to wszystko oile kiedykolwiek przdnim pierw musialby odejsc lub dac sie oderwac od spodnicy
Torsan ostatnio miałem 3/5 a tak to trochę przegrywałem jak to bywa w tych grach
2 528 168. wasyl-piaski 2015-12-29 (13:19) mini to moja gra
PASKO ----zmien 19 zarówkę u góry strony bo sie spaliła i nie swieci
słabo swieci i mruga--- pewnie tandeta z chin
p..x
isia
PASKO ----zmien 19 zarówkę u góry strony bo sie spaliła i nie swieci
słabo swieci i mruga--- pewnie tandeta z chin
p..x
isia
wasyl jak żyjesz???
gryks ale babki lubią yojstiki
isia spoko jakotako
krzysio to dawaj 3/3..
tak lubia zawsze pozniej humor na caly dzien i mysli o powtorce wieczorem ale wasyl pamietasz oile ogladales glupi i glupszy 2 ho mi o.........
gryks no ogladałem
bo krzys jest na takim etapie jeszcze nie uswiadomiony czym tak naprawde kobiecie sprawic przyjemnosc na caly dzien juz nie mowiac o
na 22 3z/3 proponuje 1 2 3 bo dawno nie było zestawu
a nawet pokusił bym sie na1 2 3 4 5
a nawet pokusił bym sie na1 2 3 4 5
Mojej kobiecie sprawiłem przyjemnośc i pojechała na zakupy portwel ma anemie
gryks krzysio c jest na etapie jednoreki bandyta
p..x cos popsuł
cos w tym stylu tylko on na dodatek ma basie i kasie jak mu sie basia znudzi zmienia na kasie
rączkowska
panoramix trzeba bylo przelac czesc gdzie inndziej lub wybrac czesc bo tak to karta wyczyszona debet
p..x ale na korbkę
NIEEE był bez wspomagania ale ciężko w pracy jest pod obciążeniem
dobra ide cos zjesc ja jak ja ale moi tasiemiec jest glodny na glodniaka glupie liczby sie podobaja cos jak odwrotnie po paru glebszych by sie jakas spodobala
ja tez pomykam na papuu
dzis ziemniaczki jajo sadzone i ogórek
dzis ziemniaczki jajo sadzone i ogórek
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 220 000 zł
lubie barszcz bialy z biala kielbasa i czosnkiem z dodatkiem majeranku i troche cebuli
wszystko dobre jak dobre , jak ktoś zrobi że burek nawet nie ruszy to trudno
czy panowie w kieckach czarnych juz chodza bo nie chce mi sie wlazic na pewne strony pytam z ciekawosci
u mnie w rodzinie jest taki adam, co wypieki robi ciasta dobre, kielbasy, rozzne schaby itp, wekuje ma szklarnie i robi rozne weki i jest sam
Uzupełnienie;
Rano pisałem o podwyżce cen leków. Najbardziej zdrożały te stosowane po przeszczepie:
1. Prograf: 3.20 zł na ... 159 zł.
Ten lek pacjent musi przyjmować do końca zycia po przeszczepie!!!.
2. Valcyte: 3,20 na ....1 420 zł.
Rano pisałem o podwyżce cen leków. Najbardziej zdrożały te stosowane po przeszczepie:
1. Prograf: 3.20 zł na ... 159 zł.
Ten lek pacjent musi przyjmować do końca zycia po przeszczepie!!!.
2. Valcyte: 3,20 na ....1 420 zł.
Janosik witam
Sprawdzisz mi na wieczór liczby ?? :
3,5,7,9,11,17,19,21,22,23,25,32,35,42,45
Sprawdzisz mi na wieczór liczby ?? :
3,5,7,9,11,17,19,21,22,23,25,32,35,42,45
janosik ...a ty pracujesz scinać pod drzewą ..jak chory pójdzie do lekarza zarobi kasa cwaniaki
aga jesli moge sie wyrazic to 7 z twoich mam a mianowicie 03,05,19,22,25,35,11
Krzysio.
Nie trzeba ... chorować.
Nie trzeba ... chorować.
0/5
Aga.
A u was ? A chciałem 700 zł na konsolę. Wy co byście brali PS4 1TB czy XBOX ONE ?
a nie lepiej ci dmuchana lale ponoc sa to kobiety przyszlosci niewiem co ludzie widza w suptytutach ale ok
tylko zeby cos innego bardziej interesowalo niz kobiety z krwi i kosci juz faceci zajmuja niektorzy wiecej czasu w lazience w sumie to anty faceci eh swiat schodzi na psy a tyle urodziwych spragnionych samotnych kobiet a ten gry ps 6/9 i cos jeszcze krzysiu c cacy cacy
tylko zeby cos innego bardziej interesowalo niz kobiety z krwi i kosci juz faceci zajmuja niektorzy wiecej czasu w lazience w sumie to anty faceci eh swiat schodzi na psy a tyle urodziwych spragnionych samotnych kobiet a ten gry ps 6/9 i cos jeszcze krzysiu c cacy cacy
Jak byłem z rodzicami w niedzielę w Media Expert to rodzina brała dla syna właśnie XBOX one bo mama pytała czy aby na pewno a on tak. Bo to pada jest przyzwyczajony ? A ja sam już nie wiem ale chyba powiem żeby mama mi tego tablet już kupiła bo jak wspomniałem prezent za maturę chce mi zrobić w końcu emeryturę już dostaje. Aha ja też zrobiłem rodzicom i kuzynom prezenty. Czy może jak na początku mówiliśmy telefon komórkowy i jaki ? Tylko że tablet by się przydał na studia i egzaminy. Bo w kościele w mieście szopka jest co pan zrobił z iluś elementów i bardzo duża chatek takich, różne rzemiosła, coś wspaniałego. A i wrzuciłem do drewnianej skrzynki 5 zł. Byliśmy też w Olsztynie bo rodzice chcieli zobaczyć jak nowe tramwaje się spisują, bo byliśmy w Macdonaldzie się najadłem tata dał 50 zł a wydałem 34,20. A padało mocno się spytałem w sobotę ale pan co pracuje tam powiedział że w niedzielę od dworca ruszają a może w centrum dzisiaj działają ale nie byliśmy.
a cukiereczki ci rodzice za grzeczne zachowanie kupili pozwolili pojezdzic w samochodziku cacy cacy krzysiu c
emeryt nie mam pojęcia bo nie miałem styczności z klockami lego
pewnie lego krzysiu c by wolal to i lalki by sie mu spodobaly na swiecie jest paru takich ubieraja je chodza na zakupy maluja spia
Aga.
Te liczby są do MM ???
Te liczby są do MM ???
emeryt sadząc po twoim nicku tobie bliżej do klocków lego bo na starość się podobno dziecinnieje nie prawda ?
>> nieprawda <<
doktorze alez emeryt ma racje oj doktorku doktorku widac zes tez na etapie klockow
Doktor.
Żartowałem.
Żartowałem.