Wpisy 2 528 142 – 2 528 241
29 grudnia 2015 12:49 → 29 grudnia 2015 14:06, 100 wpisów
Krasnalek
Wczoraj w mini
Witam wszystkich
krasnalka
emeryt
zbigniew
emeryt
zbigniew
56
krasnalka u mnie 24-28 grudnia 2 x 5/10 z + oraz 6/10 czyli też słabo a kupony wysłane do 30 mam
Krasnalek u ciebie za niedlugo-20C
krasnalka nie martw się po 1 stycznia wszystko wróci do normy
Do marca -20C zartuje
to ja też do poklikania.
Cześć pojechałem pociągiem rano i poszedłem do tej dziewczyny z galerii co sprzedaje torebki. Ale niestety nie miłe zaskoczenie, była inna dziewczyna. No i co a przedtem jeszcze spotkałem takiego znajomego chłopaka i porozmawiałem z nim w pociągu też był ministrantem i spotkaliśmy się jeszcze w galerii był jeszcze jednym chłopakiem. I tak rozmawiamy a on do mnie a to normalka bo jak byłem w gimnazjum na stażu też pobyczył kasę i czy mam może 20 zł albo a ja mówię że nie mam. A on wiem że masz pewnie no i poszedłem rozmieniłem i dałem mu 20 zł tylko trudno u niego z tym oddawaniem. Zobaczymy czy odda a potem poszedłem sam zjeść kebaba i wróciłem do domu. Na to kolejka dla wszystkich na zdrowie !!!
PASKO ----zmien 19 zarówkę u góry strony bo sie spaliła i nie swieci
słabo swieci i mruga--- pewnie tandeta z chin
witam mp
multi multi, krzysio c , lewy ,krasnalek , zbigniew ,emeryt gryks , e46
i reszta mp
słabo swieci i mruga--- pewnie tandeta z chin
witam mp
multi multi, krzysio c , lewy ,krasnalek , zbigniew ,emeryt gryks , e46
i reszta mp
I co powiecie na to ?
A kupiłem Multi Multi na 5 skreśleń i Mini Lotto jeden zakład bo chcę wygrać 700 zł na konsolę się przyda PS4 i F1 2015.
lewynie czepiaj się chłopaka chce się wygadać bo wszystkie Krzyski to fajne chłopy
I nie było jej a może doradzicie co jej dać co powiedzieć tej dziewczynie. Bo bardzo mi na niej zależy choć 2 razy się widzieliśmy dopiero. Aha i mama od niedawna emerytka chce mi kupić jak obiecała na prezent za zdanie matury telefon komórkowy około 800 zł albo tablet jaki mi doradzicie ?
doktor2p >> wszystkiego nie łapię , ale niektóre nicki to nie są nicki tylko to są grypsy i ci co wiedzą to łapią o co chodzi ..
moja propozycja na 14: 6,28,45,57,71,73
Może lepiej tego nie skomentuje.
Mam do poprawy egzamin Technika Administracji praktyczny z spisu spraw i wypełniania dokumentacji wiesz jak to się wypełnia ? Bo chodziłem do Policealnego Studium Zawodowego pisemny mam zdany a jeszcze to mi zostało. Za każdą pomoc dziękuje.
Kto z was jest dobry z tego ? Każda pomoc się przyda bo mam poprawę 15 stycznia. I jakoś na pewno się odwdzięczę ktoś chętny do pomocy ? A chcę zdobyć kolejną kwalifikację zawodową, choć studiuję na Wydziale Administracji jak wspomniałem, niestacjonarnie i I rok.
Technik Administracji.... zapytaj krzychu w PO
Krzy... ja juz byłem przekonany ,ze w parlamencie zasiadasz nowocześnie z ryskiem p. a tu szlify zdobywasz jeszcze...
a co jako byly ministrant nie masz hodow u jakiegos biskupa pewnie nie jeden na samo wspomnienie wspominajac o kolanach ciebie pamieta do rzadu by wprowadzil posadke zalatwil po co ci nauka
co sie tak slabo staracie bonus maniuni kumulacja tycia tycia
Gryk... złośliwy jesteś jak nie wiem kto niech sie uczy coś sie nauczy i naumie coś
krzysztofie CCCP ..jak ty skoczyłeś w szkole licealny ..powinno sam wiedzieC ,,co tak ty nadal ofermo ..a tu MP ludzie niewiele rozumu..nie skonczy nie pełne ..nie bedzie opowiada
Krzy... jak chcesz Ns obrażać to wprost a nie moorsem szyfrem
Witajcie
nie palcie bo to szkodzi co2 i lepiej pukona kupic niż dym w paczce
panoramix
torsan
torsan
torsan..mam nadzieję, że moje teraz nie padną ...niech padną Twoje jeśli wytypowałeś inne od moich
Tor....włącz obrady sejmu i juz nie jest nudno ,nawet nie trzeba tak ciśnienie skacze
mi jakoś z maszyny jeszcze nic nie dały kiedykolwiek oszuści
lew -- palę cygaro od wujka z Kuby
Dopisano wyniki Multi Multi
04,08,12,17,23,26,27,38,42,45,48,50,53,59,60,61,65,72,76,77
Plusem jest liczba: 27
04,08,12,17,23,26,27,38,42,45,48,50,53,59,60,61,65,72,76,77
Plusem jest liczba: 27
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6762 zestawów od 919 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 034 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 10 702 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- martulka312 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 142 zł = 14,20 x koszt gry
- barbapapa - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- cywil22222 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
- johnypl - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 528 zł = 5,28 x koszt gry
- benitos - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 58 zł = 4,64 x koszt gry
2/5 na wieczor padły
Krzysio hmm..jaka będzie według Ciebie liczba pewniakowa na wieczór??
lipa i oboki