Wpisy 2 525 466 – 2 525 565
26 grudnia 2015 22:10 → 26 grudnia 2015 23:58, 100 wpisów
jocia bo widzisz, śniły mi się dwa szczury że biegają po moim domu. Co to oznacza ???
Szanowny Gonzago wpis 2524625
był robiony specjalnie pod Szanownego pewniaka
był robiony specjalnie pod Szanownego pewniaka
Że musisz wysypać trutkę
Nie wiem co oznacza..szczur, to chyba 30, ale pewna nie jestem
Nie wiem co oznacza..szczur, to chyba 30, ale pewna nie jestem
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
czytałam Was w nocy ale siły nie mialam jak przyłączyć się do waszego typowania
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
2 525 387. wasyl-piaski 2015-12-26 (21:27) mini to moja gra
mysle ze dzis trafie 5 w mini
moje cyfry to 1 2 3 24 27 35 takie pusciłem
było blisko
mysle ze dzis trafie 5 w mini
moje cyfry to 1 2 3 24 27 35 takie pusciłem
było blisko
olus nie piju
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
10,70
11,51
32,2,52
33,73,43,3
4,24
5,15
6,16,66
37,47,57
58,68
9,29,69
10/26 kiepsko
11,51
32,2,52
33,73,43,3
4,24
5,15
6,16,66
37,47,57
58,68
9,29,69
10/26 kiepsko
ja też uciekam chyba że znowu nie będę mogła spać to zawitam na stronkę
WitamWesołych Świąt Bożonarodzeniowych.Przepraszam miałem kłopoty z Laptopem
Dziękuję za życzenia
Dziękuję za życzenia
Na Święta wygrane:Lotto 2/6,Mini 0/5,multi multi:3/6 wysłane na 4 losowania
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
brjan ..jesteś stary miałeś wziąć xp nie jest trudne...a nie tak win 7 ..nie znasz wiecej
dla mnie to windows 10 jest już stary. W dzisejszych czasach systemy bardzo szybko się stażeją.
6/9 5/9 4/7 6/10 4 kosze to w multi w mini 3x3/5 w mini 3/6 w lottka i pare nascie koszy tak czy siak na plusie
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 71 608,00 zł
Właśnie po zainstalowaniu Windowsa 10 zrobił się ekran czarny i dupa blada,przed wigilią miałem: trupa a nie laptop
brjan ..laptop ..nie zaintaluj np win 7 albo inne win 8 ..masz mało pamieci rama muszy miec od 4 gb nie wskakuje pasek
po zaktualizowaniu windows 10 po roku trza za niego zapłacić, bo inaczej przestanie działać.
te nowinki to jest zarabianie na ludziach pieniedzy. Tak naprawde to psu na bude się to zda. Windows XP też wystarczy.
brian ..tak znam ...łatwo zaintsaluje stery nie jest za trudne l..karta graficzna to jest HD Graphics ,,numer HD 4500 ..ja tez mam inee wymienione szybki procesor laptopa
25 piątek w Lotto.
Mało. Rekord powtórzony sprzed kilku lat.
To dlatego, że w Święta nie ma gdzie wysyłać.
Mało. Rekord powtórzony sprzed kilku lat.
To dlatego, że w Święta nie ma gdzie wysyłać.
brian ..a twój laptopa ..nie przejmuj xp ..tylko od win7 ..trzeba ustawić bios dopiero przejmuje xp
krzysio Spoko mam go na gwarancji,po świętach zawożę do salonu i niech go wymienią ,bo od początku szwankuje
Brjan...gdzie te skany kretynie ?
Brjan spadahj stad
Brjan.
dziwie sie ze taki Brjan....oszust ma jeszcze z kim pisac tu......
Warszawa - Białystok - odległość 200 km.
Warszawa: +13.
Białystok: +4.
Warszawa: +13.
Białystok: +4.
kriss22221 Kryształowy człowieczku,skany chciałeś,kim ty jesteś,co za figura abym tobie skany puszczał,walnij się w czambuł.
Brjan...gdzie te skany 5/5 ?
ty idioto. spadaj stad.
ty idioto. spadaj stad.
Kriss-nie wiem,o czym piszesz,bo mnie B.nie oszukałA,jeżeli nawet,to tego nie zauważyłem
zaraz poszukam nr czatu gdzie kretynie pisales o wygranej 5/5 w mlti i ze podasz skan....poprosze pasko. bylo to chwile temu
kriss22221 a ty co pajacujesz, hmm?? Brjan rok temu trafił 5/5 i co boli cię to??
Brjan....to portal dla ludzi normalnych nie dla idiotow i kretaczy....spadaj.twoje wypowiedzi tu to żenada
Merti jesli rok ma 3 miesiace to gratuluje
Kriss Za bardzo się podniecasz,życie jest krótkie,wyluzuj i baw się
spoko Brjan....pozdrawiam
pamietam że Brian miał swoją piątkę 7,8 i 80 i coś tam jeszcze i trafił ją...
kriss22221 a ty pokazujesz że nie warto się do ciebie zniżać bo potrafisz każdego z błotem zmieszać... nie wierzysz teoja sprawa ale nikt ci nie musi udowadniać że trafił
kriss22221 a ty pokazujesz że nie warto się do ciebie zniżać bo potrafisz każdego z błotem zmieszać... nie wierzysz teoja sprawa ale nikt ci nie musi udowadniać że trafił
merti....za maly jestes
merti...twoja wypowiedz jest tak mala ze nie waro błota ,oeszac. pozd
ale nie wstydze sie swojej małości a ty się motasz jak zwierz we wnykach
siedzisz w tych niemcach to siedź tam i żyj tamtym życiem a nie rozpamiętujesz Polskę...
siedzisz w tych niemcach to siedź tam i żyj tamtym życiem a nie rozpamiętujesz Polskę...
szok.....merti wie gdzie leżą Niemcy.
kriss22221 skończyły się argument?? zniżasz sie do poziomu dziecka łapiąc za słówka?? Odejdź w pokoju proszę Cię.......
merti...tu słówka są jak zł....
każdy tu patrzy i czeka czy ktos wygrał ...jesli tak jak obstawiał i jaki system....i robienie sobie jaj na tym portalu jest żenujajce
kriss22221 niektórzy robią jaja, ale ja dwie takie wygrane tu widziałem na żywo potwierdzone skanami więc kto robi jaja to omijaj ale ludzie z natury zawsze chcą sie pochwalic i tak jest...
te wygrane to właśnie 5/5 i 8/8
te wygrane to właśnie 5/5 i 8/8
merti....mi chodzi o Brjana...nie potwierdził wygranej.choc obiecywał
kriss To popatrz na wieczorne losowaniestatnie liczby:61,62,64,68,70,to jest linia
więc nie szydż z systemów
więc nie szydż z systemów
Brjan.....nie pamietram kiedy. ale to bylo ok 3 miesiace temu. mowiles ze wygrales 5/5 i das skan nazajutrz . nie dales do dzis. poprosze Pasko by przypomnial rozmowe bo pewnie jest to w rejestrze
Dobry wieczór wam co słychać ? Co obśmieliście się czy jeszcze by szło ? A co tam przyniósł Święty Mikołaj ? A tutaj dla was też coś mam małego proszę.
Gram liniami i to jest dobry system,pisałem o tym na czacie i jeszcze jeden uczestnik mp
kriss,sorry wygranych skanów nie przedstawię,jestem przesądny
kriss,sorry wygranych skanów nie przedstawię,jestem przesądny
a chwaliles sie wygraną 3 miesiace tmu w tamtym losowaniu...
Brajan...skanów nie przedstawisz bo wygranych nie ma. wiec dziwie sie ze ktokolwiek z toba konwersuje. ....ja przynajmniej ostatni raz
Brjan daj skan ost raz i buzie się zamkną, proszę cię.... Mi to do niczego nie potrzebne bo wierzę bo raz ze sie zostawia wpis na chacie i potem jest potwierdzenie....
a pamiętasz kiedy ten wpis robiłeś o liniach, mógłbyś dać tu adres wpisu,? dzieki
a pamiętasz kiedy ten wpis robiłeś o liniach, mógłbyś dać tu adres wpisu,? dzieki