Wpisy 2 523 811 – 2 523 910
25 grudnia 2015 09:30 → 25 grudnia 2015 11:19, 100 wpisów
Witajcie. Hej.
Ma tu Ktoś liczby na NIE ???
Angierski Ty masz dobre.
Dzisiaj żółte szulernie są zamknięte.
Kto chce poznać ... przyszłość swoich liczb do MM ???
Mogę zerknąć na liczby 5 osobom.
Cisza.
To zaraz idę.
To zaraz idę.
Przerwa.
Pechowy
Tak u mie wczoraj w mini 4/5 484zl
Bylem podwrazeniem jak zobaczylem 4/5
Pechowy w tym roku w maju w sierpniu i we wigilie 4/5 z chybika
Czasami nie gram wcale czasamu puszcze maksymalnie 20zakladow zchybika
Wczoraj puscilem bo sa swieta 20zakadow na 4losowania
Na minilotku wyszlem w tym roku najlepiej grajac wrealu
Pechowy wysylasz te 4 zaklady Mini tylko na jedno losowanie czy na pare dni?
A nie sprawdzales co bys mial w nastepnych losowaniach?/ ja kiedys wyslalem systemem na jedno losoanie i nie ponowilem na 2 bo mi 10 nie pasowala i okazalo sie ze 10 nie wpadla,ale mialem 4z 7 w Mini z chybil
Myślałem,żeby system puścić ale z 6 licz.Zakład chyba 7.5,puszczał ktoś?
W tedy Slabo placili , ale 1600 czy 1800 bym mial w 2 losowaniu'a tak puscilem drugi zamiast tego i lipa
Wyslalem system w Mini wyszlo 26,25gr.i ze by sie nie bawic w drobne to wzielem 1lub 2 zaklady i 3 w Mini
Pechowy wysli na 2 losowania jak i tak grasz codziennie nowy zakladzik? Ja nie raz sie przekonalem ze jak bym wyslal powtornie na lub wiecej to bym mial a tak 0
Ja nie raz jednym zakladem wyslalem i nawet 4 w Mini trafilem nie mowiac o 3
Pechowy kilka razy sprawdzalem kupon dzien po losowaniu co by sie stalo jak bym zagral ztymi samymi liczbami no i 2razy by bylo 4/5 ale nie zagralem i nima
Ja gram przewaznie na 1losowanie z powodu swiat zagralem 20zakladow 4losowania za 100zl
Zapisane w stalych zestawach minilotek innychgier nie puszczalem
Ja też się popołudniu przejdę na stację puszczę system 7 na mini bo widzę cyferki ładne
Czasami nie gram wcale a jak gram to 20zakadow minilotka
Bardzo duzo przez to trafilem w tym roku 3/5
Jak wchodze do kolektory pani w kolekturze od razu stuka 20zakladow minilotka
Pechowy 4/7 już miałem zapraszam w profil może w święta coś się jeszcze ruszy
Zbigniew a w ktotym zakladzie trafiasz zwrociles na to uwage czy specjalnie nie ma reguly inni nawet puszczaja o okreslonych porach np. Przed zamkniciem kolektory nie wiem19,20 itp.
A niektorzy rano
A niektorzy rano
Pechowy jeden zakład puszczam na więcej mnie nie stać a też nie gram codziennie tylko jak czuję cyferki
Sprawdzalem to nie ma regoly o ktorej zagralem i w ktorym zakladzie trafiam np 3/5
Zbigniew tez tak mysle nie ma reguly ,ale czy zwrociles na to uwage, chyba zeduzo grasz i trafiasz na kuponie z 10 zakladami w 1i 10
Raz mialem 1zakladzie a tak to trafiam najczesciej gdzies po srodku
Pechowy 1500 z hakiem wziąłem wtedy bo była główna wygrana bez głównej byłoby dwa razy tyle ale takie wygrane cieszą pozwalają na nogi wstać
Ja malo gram nawet w swienta nie wyslalem Mini tylko Multi ze swoich
Pechowy system 8 to już trzeba zapłacić 70 zł więcej system 7 to taka alternatywa 26,25 jeszcze można dać i przy 4/7 robi się miło
zbichuu ..zawsze grałeś 20 zakładów 1 dzien mini loto .. ..widze masz duzo minusa kasa 28 dniowy
Pechowy też czasami puszczalem 7,5 zl kosztuje i płacą przy 4/6 zapłacą za 2x czwórka i 4x trójka przy 3/6 3x trójka
Pechowy niekoniecznie nie ma reguły może być nic albo jedna trójka albo 2/5 jedna czwórka przy wielkim szczęściu 5/5 można gdybać przy systemach jest pewność
Pechowy decyzja należy do Ciebie liczy się trafność przy systemach
No ja wiem kolego,ale jak mialem kiedy 3 to tylko z chybika i to 4 tez z chybika
Pechowy chybik i 5/5 może wygenerować ślepy los tym kieruje przy skreslaniu mam jakąś decyzję wpływ na cyferki wtedy ja zgaduję