Wpisy 2 523 095 – 2 523 194
24 grudnia 2015 00:03 → 24 grudnia 2015 09:54, 100 wpisów
no widzisz dazysz do cywilizacji ufo, natomiast istnieje lepszy swiat bez elektroniki
bonzaqa, dobrze widać
w myslalch jestes ogarniety obca cywilizacja wysoko rozwinieta
a co u innych widać?
bo tu teraz widzę że jakaś inna cywilizacja atakuje
ze wkoncu opuscimy planete i bedziemy podrozowali w kosmos, spotykali sie z obcymi i z nimi walczyli
kiedyś jak był tak zw. bumm... procesory 2 rdzeniowe.. później wszyscy zachwycali się procesorami 4-rdzeniowymi... wtedy to już znana firma miała prototyp procesora 80-rdzeniowego który mieścił się na powierzchni paznokcia palca kciuka
no to jeszze poczekamy na procesor kwantowy, albo chodziaz swiatlowodowy
my tyhc czasow juz nie dozyjemy i moze przyszle pokolenia tez, tymbardziej jak bedzie jakas wojna itp
angierski - wpis 2 523 095 - spoko jestem za.. ale również ten świat elektroniki dużo może pomóc, zmieć na lepsze, ulepszyć - oczyścicie jak się wie jak....
no elektronika daje nam nowe mozliwosci, w medycynie szczegolnie i innych dziedzinach, precyzja itp
angierski - drukarkę 3D to już możesz spoko kupić... i drukować co chcesz
nawet raz czytałem gdzieś w necie reklamę producenta drukarek 3D... coś w stylu ... "wszystko możesz wydrukować... oprócz drukarki 3D"
m_max elektroniki nei wydrukujesz, ale niedlugo ma drukowac tkanki ludzkie
w kazdym razie inteligencja komputerowa to jak wierzcholek gory lodowej mozgu czlowieka
Jakaś...banalna ta wasza futurystykaJa bym chciał podróżować w czasie
no na chwilę obecną drukarka 3D - elektroniki nie wydrukuję ... ale pomyśl przez chwilę... jakieś 10 - 20 lat do tyłu ... że telefon komórkowy będzie miał procesor 2- czy 4-rdzeniowy, wyświetlacz 5 czy 6 calowy ... full HD itd? oglądasz filmy, robisz zdjęcia, komunikujesz się prawie z całym światem... i to wszytko w "pudełku" które mieści się w kieszeni
gonzaga - a po co Ci podróżowanie w czasie... pewnie chcesz wygrać w TS
m_max no kiedys to byla fantastyka, teraz tak szybko to nastapilo ze juz mamy duzy krok do przodu
ale jedno jest pewne czlowiek jest nadal czlowiekiem, je naturalne rzeczy i umiera w wieku poemerytalnym (srednio)
oki... zmykam ... to życzę wszystkim tu obecnym i tym tu nie obecnym ...
40,38,44,46,47,29,32,26,35,43
62,65,48,52,50,54,56
05,21,22,25,31,30,75
te 3 zakladziki na 14 a wczoraj tylko 3/5 z chybika w mini 5/10 w multi i 3 kosze
nastaly wolne dni od pracy za tydzien sylwester
62,65,48,52,50,54,56
05,21,22,25,31,30,75
te 3 zakladziki na 14 a wczoraj tylko 3/5 z chybika w mini 5/10 w multi i 3 kosze
nastaly wolne dni od pracy za tydzien sylwester
Dobry wieczór Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia: zdrowia, szczęścia, wiele radości, samych sukcesów na tle zawodowym i prywatnym, wygrania w Lotto i innych grach, radości ogólnie z sukcesów Polaków w różnych dziedzinach np: sportowców aby nam przynosili wielu niezapomnianych chwil. Aby ta Sylwestrowa noc trwała długo i abyście radośnie weszli w nowy 2016 rok pełen nowych zadań, założeń i oby był lepszy od przedniego i aby Kubica wrócił do F1 jeszcze. Aha i trzeba pamiętać że te Święta dla Jezusa w końcu i na pasterkę trzeba iść. Pomodlić tego wieczoru to jest sens całych Świąt nie zakupy jak nam ksiądz mówił i parafia włączyła się w akcję szlachetnej paczki i pomogli 2 rodzinom Ukraińskiej i Polskiej. Choć ja chciałem pomóc ale jakoś zapomniałem potem i pomogę wysłać SMS chociaż bo często ja są zbiórki to wrzucam pieniądz. A przed wczoraj byłem w mieście i poszedłem do galerii pochodzić i kupiłem sobie grę Gran Turismo 6 na PS3 z Empika a i podszedłem do stoiska z torebkami bo dziewczyna mi się spodobała i zagadałem w jakiej cenie torebki bo chcę mamie na Święta jeszcze jakiś prezent i tak porozmawialiśmy aż w końcu portfel kupiłem i na inne tematy. A na końcu złożyłem życzenia podając rękę i czy chciała by kiedyś na kawę iść coś do jedzenia a ona że jest zabiegana ale czemu nie tylko za jakiś czas. Może czasem coś z tego będzie teraz bo mówiłem może ma chłopaka. I co mi doradzicie ? Bo jeszcze inna ładna była dziewczyna za którą szedłem dość spory kawał drogi ale potem droga się urwała jak weszła do szkoły średniej.
I dużo prezentów od Świętego Mikołaja.
No,cóż-Wiele się już tu nie wysiedzi,trzeba się obliczyć i iść>
Lila nie mogę dodac nic w księdze gości na twoim profilu, nie wiem czy skasowałaś czy cuś.
Wesołych Świąt lilciu i Szczęśliwego Nowego Roku
Wesołych Świąt lilciu i Szczęśliwego Nowego Roku
Witajcie. Hej!
Wczoraj Angierski we wpisie 2 252 695 podał 20 liczb na NIE.
Napisałem, że będzie 4/20.
Było ... 4/20.
Napisałem, że będzie 4/20.
Było ... 4/20.
Doktor.
Te liczby, które są na NIE omijamy szerokim łukiem.
Zima o nas nie pamięta,
a tu zaraz będą święta.
Renifery zadziwione,
że do sań nie zaprzężone.
Święty myśli
a tu zaraz będą święta.
Renifery zadziwione,
że do sań nie zaprzężone.
Święty myśli
Był tu wczoraj Vasil ???
Narzekał na zdrowie.
Narzekał na zdrowie.
doktor2p >> grasz w jakąś grę co ? za ile wysyłasz na jeden tydzień ?
zapomniałem że gram za 5 zł; raz na około dwa miechy
kurcza zapomniałem kiedy to ostatnio wysłałem
kurcza zapomniałem kiedy to ostatnio wysłałem
Teraz:
Łódz: 0/zero/.
Białystok: +5.
Łódz: 0/zero/.
Białystok: +5.
ja gram okresami robię przerwę zęby dyńkę oczyścić czyli tak około 1 miesiąc , półtora i znowu
To jest najlepsza wiadomość:
1.Od dzisiaj zaczyna przybywać dnia.
2. Zimy nie widać.
1.Od dzisiaj zaczyna przybywać dnia.
2. Zimy nie widać.
Greg.
Pytanie do TS, na które nie będzie ... odpowiedzi.
" Od kiedy Lotto pl w Internecie " ???
" Od kiedy Lotto pl w Internecie " ???
--->> wiadomości Lotto
thelotter.com/pl/
Ktoś wygrał 6,5 miliona ...
thelotter.com/pl/
Ktoś wygrał 6,5 miliona ...
Greg.
Przez najbliższe 5 lat nic się nie zmieni.
Przez najbliższe 5 lat nic się nie zmieni.
Przerwa.
thelotter.com/pl/ >>> mają zajebiste mózgi > 3 zakłady 43 zł; z groszami , jeden zakład kosztuje faktycznie 1 funt , czyli 3 funty ..
Dla całej ekipy Multipasko Janusza oraz czytelników i pisarzy Świąt pełnych magii i uroku,
który się zdarza tylko raz w roku.
Radości nawet z milczenia
który się zdarza tylko raz w roku.
Radości nawet z milczenia
w rodzinnym gronie to bez znaczenia.
Ważne, by czas spędzony razem
był najwspanialszym, świątecznym czasem
i by za rok wspominać miło,
że nawet milczeć cudownie było.
Niech więc się spełni to życzenie,
przynosząc wszystkim świąteczne wzruszenie.
Ważne, by czas spędzony razem
był najwspanialszym, świątecznym czasem
i by za rok wspominać miło,
że nawet milczeć cudownie było.
Niech więc się spełni to życzenie,
przynosząc wszystkim świąteczne wzruszenie.
Witam
Życzę wszystkim tutaj Zdrowych i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku
Spokojnych I szczęśliwych świąt wszystkim życzę
Życzenia wszelkiej pomyślności, szczęścia, zdrowia i radości z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim multipaskowiczom składa damda