Wpisy 2 520 517 – 2 520 616
19 grudnia 2015 21:48 → 19 grudnia 2015 22:09, 100 wpisów
Komu się udało w realu lub w typowaniu temu
Dla mnie TS nie był łaskawy więc znikam
Dla mnie TS nie był łaskawy więc znikam
Zapraszamy do gry w Lotto przez Internet na http://www.system12.pl
w lotto przez internet....skarbówka ściga graczy, nie prawda???
system12.pl a czy to jest produkt totalizaotra sportowego czy jakas inna strona typu lottoland?
lottoland to zaklady bukmacherskie ... system12.pl to normalny serwis za posrednictwem ktorego pracownicy kupuja prawdziwe kupony w kolekturach Lotto
A mają zezwolenie ministerstwa finansow
Już dawno tak przewidywana pula nie odbiegała od rzeczywistej. Ludzie nie zagrali aż tak chętnie jak przewidywano.
na porwadzenie takiej dzialalnosci?
System12 - a jak ten pracownik zobaczy potem na kuponie 35 mln to będę go szukał na Hawajach tak ?
czemu Pasko nie zbanuje tego system12.pl, przecież to konkurencyjna strona, do tego gra w lotto przez Internet nie jest chyba do końca legalna
oj wygrać "szóstkę" przez taki serwis pośredniczący to taki stres, że lepiej nie wygrać
Żeby prowadzić gry liczbowe lotto przez internet trzeba miec zezwolenie ministerstwa finansow a ja takowego nie widze na stronie system 12.pl
Tomek542 - ale to przecież nie jest gra przez internmet . Przez internet jest tylko zrzutka
faktycznie proszę system.... o nie reklamowanie się tutaj w ten sposób, bo będzie blokada.
a jaka my jestesmy konkurencja ? chyba zadnych swiadczymy uslugi a pasko ma serwis informacyjny... my mozemy odsylac uzytkownikow do pasko a on do nas... wspolpraca poplaca w tym temacie raczej
Nie trzeba mieć żadnego pozwolenia bo tylko świadczymy usługi posłańca... na to nie trzeba żadnych zezwoleń...
Po drugie wygraliśmy sprawę w sądzie odnośnie tego tematu...
System12 Jak nie chcesz kłopotów,to zaprzestań naciągać,bo możesz coś zaliczyć
Mam 6 do 4razy sztuka skan w profilu
system12 ... to może od razu nawiąż współpracę z TVN albo Facebook .... Ty będziesz odsyłał użytkowników do nich, a oni do Ciebie
Lotto Lotto Plus
1/6 0/6
0/6 1/6
1/6 0/6
1/6 1/6
Ale lipa a liczyłem na miliony a u was ? Ale chyba coś czuję że w wtorek nowa kumulacja i 60 000 000 co dam nowy rekord !!!
1/6 0/6
0/6 1/6
1/6 0/6
1/6 1/6
Ale lipa a liczyłem na miliony a u was ? Ale chyba coś czuję że w wtorek nowa kumulacja i 60 000 000 co dam nowy rekord !!!
ten system12 polega na tym , że ktoś tam typuje 12 liczb , ten system jest bardzo drogi . Zrzuca sie ileś tam osób . Ktoś to wysyła . A potem ewentualna wygrana ma być dzielona
no hmm ale raczej serwis Pasko nie traci na tym prawda ? bo niby w jaki sposob ? co innego gdyby Pasko tez oferowal podobne uslugi...
Była niedawno ustawa hazardowa pare lat temu i bylo dokladnie o tym zeby prowadzic gry liczbowe lotto przez internet trzeba miec zezwolenie ministerstwa finansow i placic w polsce podatki!
Wkincu potylu latach mam nadzieję że sam wygrałem
No wlasnie lottoland dziala jako bukmacher... nie kupuja realnych kuponow
nie tracę, ale również nie rekomenduję tego typu serwisów, żeby potem nie było na mnie. Ja nie mam z tym nic wspólnego.
Skan w profilu już
No i ok Ciekawe czy będzie kolejna kumulacja
Pasko - ale nikt Cie nie oskarża przecież że masz . A reklamę tu robi że tak powiem nieformalną
dzisiaj sobota ruch na stronie mniejszy niż w czwartek mimo większej kumulacji... ludzie pewnie zapracowani przedświątecznie.... może się uda kolejna kumulacja
czytałam w internecie, ze ścigaja osoby, ktore zawieraja zakłady przez internet i nie płaciły podatku od wygranych. Rekordzista ma zapłacić ponad 100 tys. podatku. Graczy mają jak na dloni, bo płacą za zaklady kartami płatniczymi....i zostali wszyscy namierzenie. Dlatego ostrożnie z tą grą, bo mozna dużo przegrać
Liczby takie sobie były te 11 22 33 44 trochę dziwią i ciekaw jestem czy ktoś takie liczby obstawił No chyba że jakiś chybił był z takimi
Kumam wszystko bo siedzie w tym juz ladnych pare lat, zeby to bylo legalne granie przez internet to firma musi byc zarejestrowana w poslce i w poslce palcic podatki, w innym razie to lamanie prawa, a druga rzecz to czy po zlamaniu prawa mozna zaplacic jaks kare, raczej nie bo jestesmy w uni europejskiej a prawo unijne jest nadrzedne nad prawem polski
Ja nie widzę w działalności tego systemu nic nielegalnego , pod warunkiem , że..........ten pracownik nie czmychnie z kuponem jak będzie 6-tka
pasko grałeś dzisiaj
Zwieracz mi puścił gdzie odebrać do Krakowa pojade
mrowka_faraona Lotto sam odprowadza 10% podatek wiec wyzsze wygrane sa juz uszczuplone o podatek chodzi bardziej o gry np. slotowe albo w karty podatek zawsze nalezy placic
Bastek - ale oni nic nie puszczają przez internet !!!!!!!! Przez internet jest tylko zbiórka kasy !!!!!!! Jak się kasa uzbiera to potem ktoś idzie i puszcza w punkcie ten system 12 liczb i dostaje normalny kupon .
Greg, nie byłbym pewien - ale poczekajmy jeszcze kilka(nascie) minut...
Denis to powodzenia w takiej grze
Jeśli będzie kumulacja to pewnie 40 000 000 zł tak jak mówisz qreq
jak przyjdzie to dzielic na 10 albo stu to nie wiem czy na piwo wygrasz
Denis Dokładnie ale niektórzy myślą że cały proces odbywa się przez Internet, a przez Internet tylko zamówienia są składane
ciężko powiedzieć, bo wyniosła niecałe 32 miliony, więc do 50 daleko
Dzisiaj zrobili 35 mln i było tylko 31 mln...
pasko twoja największa wygrana w tym roku jaka jest
http://antyweb.pl/zarobiles-na-grach-hazardowych-lub-bukmacherce-w-sieci-mozesz-byc-na-celowniku-sluzby-celnej/
Pasko a Ty grasz systemami czy zwykłe zakłady ?
ty nie pitol system12 i nie namawiaj ludzi do grzechu i nie interesuj sie, jak gra nasz Pasko.....
zwykłe zakłady ... zbigniew więcej w zdrapkach wygrałem niż w Lotto
Ja jestem mało systematycznym graczem.
Ja jestem mało systematycznym graczem.
Niech każdy decyduje za siebie ... a korzystanie z naszych usług jest w pełni legalne !
Wygrałem wygrałem
akurat
Co prawda do 35mln zabrakło 3,1 mln, ale we Wtorek można spokojnie postawić 50mln PLN!
Tylko tym razem na zasadzie 50mln PLN gwarantowane(prezent na święta),
a końcowa kwota, uzależniona od ilości zawartych zakładów,
jak było w kumulacji (56mln) w 2011r.
Tyle, że dzisiejsze wylosowane liczby, dają jako taką szansę na kumualcję.
Gdyby było 41 i 42 a nie 21,22 to może.
Tylko tym razem na zasadzie 50mln PLN gwarantowane(prezent na święta),
a końcowa kwota, uzależniona od ilości zawartych zakładów,
jak było w kumulacji (56mln) w 2011r.
Tyle, że dzisiejsze wylosowane liczby, dają jako taką szansę na kumualcję.
Gdyby było 41 i 42 a nie 21,22 to może.
Taki że nie każdy ma czas lub chęci iść i samemu to kupić... lub po prostu nie ma możliwości
pasko jaki jest twój rekord wygranej wrealu napisz