Wpisy 2 517 477 – 2 517 576
16 grudnia 2015 15:46 → 16 grudnia 2015 20:11, 100 wpisów
majpanie ..znasz piosenkasz alf.ns ..michał wiśniewski ile brał slubu duzo rózne barbi ..jak dzieci tez duzo obcy
69 ktos cos? wlasnie przyszly kamienne wahadelka do mnie
multi koncze cie
multi koncze cie
ale musze juz isc
wahadla piekne, tygrysie oko i z kameolu czy cos
piekne na lancuszku, bede walil multi teraz
wahadla piekne, tygrysie oko i z kameolu czy cos
piekne na lancuszku, bede walil multi teraz
wizardz ..a wiesz bogaty grubo kasa tak powiesił w chonice ..ty swietokradzwo
Majpan z pierwszej parki druga cyferka może powtórzyć w moich "pomocach" występuje 5x
toja ....angierski twój KG ..>>totostat<< tak wskakuje demoo ..nie moze oberzeć obliczen MM
Użytkownik reaper dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Jak pokaże Ci się któraś parka pisz podrzucę wtedy to co mam do nich
Tyle że z dłuższym czasem ich szanse maleją aby wejść z całą resztą.
Ale nowe parki i coś do nich pewnie pojawią mi się w tym czasie.
Tyle że z dłuższym czasem ich szanse maleją aby wejść z całą resztą.
Ale nowe parki i coś do nich pewnie pojawią mi się w tym czasie.
Witam.
http://myszkow.naszemiasto.pl/firma/treadstone-networks-adam-koczur,528161,t,id.html
To jest link do krecika10. Wpisy Proszę czytać uważnie. Kret i jego koleś hakuje wiele osób tej strony od jesieni 2011r Obecnie zarejestrowany jest pod innym Nickiem, wykrada dane, zhakował; jocie, majwoja, madzie77, lile i wiele innych uczestników tej strony.
Dziękuję, do następnego razu.
http://myszkow.naszemiasto.pl/firma/treadstone-networks-adam-koczur,528161,t,id.html
To jest link do krecika10. Wpisy Proszę czytać uważnie. Kret i jego koleś hakuje wiele osób tej strony od jesieni 2011r Obecnie zarejestrowany jest pod innym Nickiem, wykrada dane, zhakował; jocie, majwoja, madzie77, lile i wiele innych uczestników tej strony.
Dziękuję, do następnego razu.
Śledziłem go od 13-08-2011r gdy mnie okradł godz zdarzenia 21,58 dopadłem go tutaj.To psychopata, w jego rodzinie wiele osób leczy się psychicznie. w marcu 2012r nazwał mnie kłamcą tu na tej stronie, byłem cierpliwy ale ta sprawa finał będzie miała w sądzie.
ale kolo... max odemnie propozycja :
68,74,77,79,65
26,35,29,32,44
48,49,52,45,43
60,61,67,68,69
62,59,23,25,28
68,74,77,79,65
26,35,29,32,44
48,49,52,45,43
60,61,67,68,69
62,59,23,25,28
może pułapkę zastawimy na drania Pasko wstaw łapkę i ser ser zjemy a podmienimy na
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
32
76,77
55,56
78,79
64,65
31,32
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
32
76,77
55,56
78,79
64,65
31,32
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
multipasko to jedyne miejsce w necie gdzie nie ma ryszarda p.
Na sympati dalej 17zl imalo lasek z Tarnowa 100
Każda maszyna losująca firmy GTech sterowana jest za pomocą algorytmu, albo nawet kilku... Wczorajsze losowanie i koniec roku poprzedniego to doskonałe przykłady na to, że Lotto to gra w małej części, ale jednak sterowana. Algorytm wyklucza w losowaniu liczby, których liczba skreśleń była największa. W przeciwnym razie liczba wylosowywanych trójek, czwórek i piątek byłaby na tyle duża, że Totalizator Sportowy zbankrutowałby, tzn. nie mógłby wypłacić wszystkich tych wygranych. Statystyka skreśleń zmienia się podobnie jak poparcie polityczne. Jedynym plusem w losowaniach lotto i lotto plus jest to, że algorytmy dbają o to, aby żadna szóstka, która padła w przeszłości nie powtórzyła się. W ten sposób wybierane są liczby, a najmniejsze znaczenie mają poruszające się kulki. Są one zwykłe, jednakowych rozmiarów. Tu zasadniczą pracę wykonuje fotokomórka, która w odpowiednich interwałach czasowych i pojawieniu się właściwej kulki z wyznaczoną przed losowaniem liczbą, aby podajnik zassał tą kulkę. Prognozuję na jutrzejsze losowanie dwudziestu pięciu milionów złotych proste liczby - 5 będzie najmniej powtarzających się w skreśleniach Polek i Polaków, a 6 to będzie dowolnie losowa. Podsumowując - każdy ma szansę wygrać, ale pamiętajcie aby zachować zdrowy rozsądek i uświadomić sobie, że ponad 60% ludzi musi przegrać, aby jedna mogła tak gigantyczną sumę wygrać. Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych jutro
Panoramic jaki las oco biega
Bilgatos ale piepszysz 60% ludzi hyba 99,99999999999% przegranych
RRROOOBBBEEERRRTTT zgadza się, ale 39.9% ludzi finansuje ziomecz
*ziomeczków z TS-a a dokładniej 49.9%
Znowu się zaczynają cebulackie teorie na temat TS
Tym razem teorie na temat DL
Bill ..srsly
Nie mam pytań
Może jeszcze powiesz że maszyny są komputerowe ..
" Algorytm wyklucza w losowaniu liczby, których liczba skreśleń była największa. " Rozje bała mnie ta wypowiedź...
Mamy tu Einsteina TS-owego..
Tym razem teorie na temat DL
Bill ..srsly
Nie mam pytań
Może jeszcze powiesz że maszyny są komputerowe ..
" Algorytm wyklucza w losowaniu liczby, których liczba skreśleń była największa. " Rozje bała mnie ta wypowiedź...
Mamy tu Einsteina TS-owego..
jeślu mi nie wierzysz - podam prosty przykład, po którym na pewno zastanowisz się nad swoimi słowami
weź stoper, który może zrobić zatrzyamnie zatrzymanie dla kilku pomiarów i zmierz czas odstępu pomiędzy momentami zassysania kulek
w telewizji nikt na to nie zwraca uwagi, a interwały nie są jednakowe
Bill dodaj że ts Wykorzystuję podczas losowania :fizyke kwantową,twierdzenie pitagorasa,algebre i inne zagadnienia
Oraz losuję o 21:40 bo to jest najlepsza wibracja na oszustwo.
Pozdro z podłogi xD
Oraz losuję o 21:40 bo to jest najlepsza wibracja na oszustwo.
Pozdro z podłogi xD
Jest to kantowanie ludzi, gdyż majątek TS, czyli restauracje, hotele, zajazdy same się nie utrzymją, a na balowanie Sylwestrowe muszą zarobić..
jakby to była uczciwa gra, to by już po ost 2 losowaniach było ponad 10 lottomilionerów
billgates007 - to że TS zarabia, to chyba nie jest tajemnicą i dziwne byłoby jakby na tym nie zarabiał
Bill to drugi Haker Bonzo,wykradł super tajne akta od TS z planami maszyn które są nastawione na oszustwo.
I stąd te info od Billa
I stąd te info od Billa
billgates007 - to pytanie z innej beczki, jeśli odstępy miedzy "zasysaniem" kulek (jak to nazwałeś) zawsze byłyby takie same, z taką samą szybkością wirowały kulki, wszystko identycznie co losowanie.... - to pytanie jakie liczby zostałyby wylosowane.. liczby będą zawsze takie same czy nie?