Wpisy 2 516 991 – 2 517 090
15 grudnia 2015 22:32 → 15 grudnia 2015 23:54, 100 wpisów
Na czwartek to pewnie będzie 1,2,24,25,48,49 albo 8,9,10,11,33,34...
chciałbym zaprosić kiedyś zarząd TS na lody... (do kawiarni)
A tak na poważnie mama nauczyła mnie jednej żelaznej zasady - to czego sam sobie nie zrobisz, albo zgodnie z prawem ukradniesz jak św pamięci polski miliarder to nikt Ci tego za darmo nie da....
I Ts zgarnia 50% waszych 1,5 zeta, czyli ok 10-15 mln przy takich kumulacjach do własnej kieszeni...
Do czego zmierzam - jeśli Bóg istnieje, to albo ma dobrą zabawę przed świętami Bożego Narodzenia albo TS kantuje (podobnie jak rok temu było identico na grudzień) ja w Boga wiedzę, więc...
Rychu Rembiszewski - zwolnienie blokady...
W związku z tym że co roku występuje kumulacja bliżej świąt.Wystosuję list do p.Pawła Kukiza z zapytaniem ( mój region ) do kiedy jeszcze służby specjalne będą ustawiać kumulacje by zapewnić zysk do budżetu na koniec roku .zobaczymy co mi odpowie...
Zainwestowałem 30 zł, wygrałem 24 zł, 6 zł w plecy, to mój bilans na dziś...
Bo to co się w Polsce dzisiaj dzieje to jawne zakłamanie szwindel i kombinacje
czyli Bog wybiera takie kombinacje w maszynie zeby byla kumulacja i od niego zalezy ostatni etap
...Billgates czy ty nie rozumiesz że to jest "losowanie"?
Teorie na temat TS-u są irytujące.
Bo nie wygrasz to będziesz pisać że ts "kantuje"
To jest LOSOWANIE LOSOWANIE
Sami gracie w to NIKT WAM nie mówi abyście w to grali.
Albo się wygrywa albo nie..
Ciężko wygrać w takiej loterii i to jest naturalne,myślisz Bill że w innych loteriach nie jest tak samo?
Kiedy wy to zrozumiecie.
Zamiast szukać na siłę jakiejś spisków/pomówień i innych teorii na temat TS może zmienisz strategie gry.
Teorie na temat TS-u są irytujące.
Bo nie wygrasz to będziesz pisać że ts "kantuje"
To jest LOSOWANIE LOSOWANIE
Sami gracie w to NIKT WAM nie mówi abyście w to grali.
Albo się wygrywa albo nie..
Ciężko wygrać w takiej loterii i to jest naturalne,myślisz Bill że w innych loteriach nie jest tak samo?
Kiedy wy to zrozumiecie.
Zamiast szukać na siłę jakiejś spisków/pomówień i innych teorii na temat TS może zmienisz strategie gry.
Ale ja już wygrałem w lotka raz... po to założyłem tu konto
I nawet Pasko poniekąd bierze w tym udział.Kiedyś organizował chaty live pisał więcej na chacie a teraz go więcej nie ma niż jest.Dziwne to
billgates007 wygrales i co chcesz jeszcze raz i masz do ts problem ?
Miało być 35 mln, a po podatku zostało 31 z hakiem, blisko 4 melony mi państwo rąbnęło...
Ts to nie żadne kantowanie
A te wasze teorie na temat kumulacji mnie rozbrajają.
A te wasze teorie na temat kumulacji mnie rozbrajają.
Lubie zabawę haha, jakżeśmy wtedy na zlocie wstąpili na chwilę do sklepu a wszyscy myśleli że to ktoś z tej wioski, nawet zapomniałem jak się nazywała...
Wygrasz To twierdzą :
-TS jest super i w ogóle git
Przegrasz to mówią -TS kantuję i w ogóle do dupy ,kradną itd
No kurde ludzie raz na wozie raz pod wozem
Trzeba przyjąć porażke na klate i dalej cisnąć
-TS jest super i w ogóle git
Przegrasz to mówią -TS kantuję i w ogóle do dupy ,kradną itd
No kurde ludzie raz na wozie raz pod wozem
Trzeba przyjąć porażke na klate i dalej cisnąć
Hahahabahahaha
hahaha, będę się z Was ludzie śmiał do końca życia hahaha, Łódź się człowieku łódź, że wygrasz
a jak sie wygrywa, to jest euforia, a jak przegrywa wina ts, oczywiscie w tym kraju kazdy swoje niepowodzenia przelewa na kogos innego
O widzę ze pracownicy...
A gdzie jest wasz przyjaciel Pasko osrał was nawet z wami nie chce gadać jak kiedyś.Nawet sie juz tu nie pokazuje.
Muszę wysłać kolejnego maila do pano rzecznik hahahaha
Przynajmniej teraz ołówki prawidłowo zatemperowane...
wygram także to losowanie w czwartek i będę się z was śmiał, hahahahahaha
dzisiaj kupiłem czwartego GIGA CASHA, jutro do kawki se drapnę go
A taka moja wskazówka dla rozsądnych na tym forum - grajcie na swoje liczby, nie na quciki, czyli chybił-trafiły, bo przeważnie zmniejszacie swoje szansę na wygraną
I obsyawiajcie obstawiajcie tyle zakładów, ile posiadacie budżetu, ale żeby się nie zadłużyć
Warto też odwiedzać metodą chybił trafił rzadko uczęszczane kolektury, w centrach handl i na stacjach gra bardzo dużo osób i maszyna daje lipne liczby tzn że trafić traficie np 3-kę, 4-kę, ale szansa na 6-kę jest zerowa
No i lotto trzeba traktować jak zabawę i liczyć na szczęście
Jeżeli ktoś traktuje lotto jako pracę, zawód - rozumiem tu przez to pilna potrzebę wzbogacenia się, to szansa wynosi 0.9%
Mało ludzi gra w Lotto.
Tylko 156 000 wygranych z trójkami.
Dla porównania:
Gdy był tani Duży Lotek to wygranych z trzema trafieniami bywało nawet po ... 1 000 000.
Tylko 156 000 wygranych z trójkami.
Dla porównania:
Gdy był tani Duży Lotek to wygranych z trzema trafieniami bywało nawet po ... 1 000 000.
Dlaczego 0.9%? Ponieważ 1% to znaczy bardzo bardzo mało, ale jednak macie tą sznasę więc jest powyżej zera, a tak jak ceny w sklepach do pełnych liczb nie zaokrąglam
Przecież lotto jest tanie... 3 zł to nie majątek, ktoś odpuści paczkę fajek albo kilka piw i gra. ..
W moim miescie mam 5-ciu znajomych ktorzy prowadza kolektury.Dobrze wiem kto za ile gra w lotto...Jak jest tak w calej Polsce to gratuluje TS kombinatorstwa..
onie się kiedyś przejadą na multi multi chyba że kantują...
25:000:000 w multi multi można codziennie wygrać. ..
Ten znaczek @ małpy nazywa się po francusku ąpresą czy jakoś tak
Bank HSBC w Szwajcarii
WIG20 leci, akcje PKOBP poleciały 50 ponad procent w dół
nie opłaca się trzymać pieniędzy w Pl...
patrzcie co się dzieje, ile kosztuje funt - 6 zł chyba, dolar kolo 4 zeta, euro 4,39 = masakra...
Lotto de 6aus49 ===>> 6 000 000 euro.
EuroJackpot 31 000 000 euro.
EuroJackpot 31 000 000 euro.
Kaszuba też ucieka, niemcy już przejęły polską tv
Jaka tam masakra kupowałem baxy po 2,90 więc mają się dobrze.
cały materac wypchany
cały materac wypchany
Teraz:
Euro po 4,31 zł.
Euro po 4,31 zł.
A i tak wiem, że TS kantuje , 90 % ludzi w tym kraju dorobiło się na oszustwach i kradzieży zgodnych z prawem...
Upadek Koloseum, likwidacja majątku Pl, Stonoga, Kulczyk, Podkulski. ..
TS kantuje, ale na czymś innym.
Głupki zmniejszyli pule na wygrane piątki;
Kiedyś było około 15%, teraz jest tylko około 8 - 9%.
Głupki zmniejszyli pule na wygrane piątki;
Kiedyś było około 15%, teraz jest tylko około 8 - 9%.
jeśli macie dzieci to albo niech idą na lekarzy, albo za granicę, bo się tu zmarnują...
A to co się dzieje to parodia...
Zobaczycie, rozkradną ten kraj do ostatniego grosza, gazoport, elektrownia atomowa - projekty generujące same straty dla skarbu państwa...
Jeszcze wcześniej moim rodzicom, mi i pewnie i wam zajumali pieniądze z OFE....
dlatego nie mam współczucia i uczuć, gorąco was pozdrawiam, ale pamiętajcie, że tak naprawdę wygra jedna osoba...
śmierć - wszyscu skończymy 2 metry pod ziemią jak kto będzie miał hajs żeby nas pochować, dobranoc
Teraz.
Wrocław: +3.
Białystok, mróz: -7.
Suwałki: -8.
Wrocław: +3.
Białystok, mróz: -7.
Suwałki: -8.
ale nie poddawajcie się, a osiągnięcie swój cel, i walczcie do końca, pozdrawiam
LucyNo i co?-Okazuje się,że milionerzy to b.sympatyczni ludzie!!!
Gonzaga.
Bug007.
Bug ---> rzeka.
Bug ---> rzeka.
W dzisiejszym losowaniu Lotto zawarto około 8 000 000 zakładów.
Mało.
Wszystkich możliwych kombinacji jest około 14 000 000.
Mało.
Wszystkich możliwych kombinacji jest około 14 000 000.