Wpisy 2 510 511 – 2 510 610
7 grudnia 2015 21:46 → 7 grudnia 2015 23:10, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 03,04,05,06,08,11,12,13,18,19,20,23
hej,hej
medea...
emeryt...
Nastąpiło zwolnienie blokady. Znamy skład nowego rządu. Czy ma on szansę doprowadzić do mądrej zmiany? To trochę totolotek
a ty zbigniew jak juz cos powiesz, to powiesz. Wstyd
Komora maszyny losującej jest pusta...
...następuje cisza wyborcza. I zaczynamy losowanie debilotka.
....
Wylosowane zostały następujące numery:
PiS
PO
LiD
PSL
Ale numer.
...następuje cisza wyborcza. I zaczynamy losowanie debilotka.
....
Wylosowane zostały następujące numery:
PiS
PO
LiD
PSL
Ale numer.
gonzaguniu , dziekuję jeszcze nie mogę sprawdzic.. kupony nie przyszły
Jocia. Brawo.
Jocia.
Żle się sprawdza jedną liczbę.
Żle się sprawdza jedną liczbę.
Janosik, domyslam się jeszcze taką , która ma wejść szósty raz ..o 21:40
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 330 000 zł
Mam pytanie-Jakie macie zdanie o "celebrytach":Lisie,Olejnik i...tym tłustym - no jak mu tam...???
gonzazuniu..ujmę krótko - Lis Olejniktłusty nie wiem o kim piszesz
Przerwa do jutra.
Lis właśnie emabluje[tv2]Cimoszewicz.Ciemnosiewicz stwierdził,że był zaskoczony porażką PO!!!-No qrva -b.premier "geniusz"
Gonzaguniu..ja ich NIE trawię, Nie oglądam , bo się denerwuję , po co mi to
gonzaga..współczuję , wiesz.. na pilocie jest taki czerwony cudowny przycisk trzeba go wdusić
Yota ..chcesz spokojna twoje zycie ..wez granat i jedz do wawa ..PO
Yota sejm ..ma duzo rozum i tyle gacie chore sprawy i nie równo i robiom hałas w sejmie ..a my nerwuję jak wszyscy tez ..
Yota ..nie ja ..ty sama jedz ..lepiej granat schowaj cycka ..podłoz gdzie w sejmie
No trochę mnie ruszyło,bo banda przypie...la się do córki Prezydenta
Yota ..sejm wie wiecej tajemnicy ..zarobi bogato ..a ty jak chlew ..my tez
2 510 591. krzysio 2015-12-07 (22:45)
Yota ..nie ja ..ty sama jedz ..lepiej granat schowaj cycka ..podłoz gdzie w sejmie
mozesz w majtkach schować
mozesz w majtkach schować
Yoya ..a co nie ty nie jesteś jak chlew ..czemu dajesz aferi ,,np płacisz podatek i mniej otrzymujesz renta jak jak ty kiedy czemu sejm znasz henryka krzywonos ..zarabia 6 tysiaki ..a ty
hejkadzis 4/5 w mini
Yota ..
http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/henryka-krzywonos-ma-ponad-tysiecy-zlotych-emerytury_742091.html
---
http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/henryka-krzywonos-ma-ponad-tysiecy-zlotych-emerytury_742091.html
---
skan w profilu
Yota ..ludzie w komentarzu...
I ona jeszcze w sejmie wyskakuje z konstytucją i narzeka! Wstyd! Pławi się w luksusach mając wysoką emeryturę, a jeszcze narzeka że jest jej źle w tym państwie. Trzeba się koniecznie dowiedzieć kto dał jej tak wysoką ubecką emeryturę ...a Yota zawsze chodz i spać w chlewie i wszyscy
I ona jeszcze w sejmie wyskakuje z konstytucją i narzeka! Wstyd! Pławi się w luksusach mając wysoką emeryturę, a jeszcze narzeka że jest jej źle w tym państwie. Trzeba się koniecznie dowiedzieć kto dał jej tak wysoką ubecką emeryturę ...a Yota zawsze chodz i spać w chlewie i wszyscy
mogla dac te 5/5 franca
w wczoraj mialem 3/5 w pierwszym losowaniu mini
niedzielnym