Wpisy 2 509 977 – 2 510 076
7 grudnia 2015 00:00 → 7 grudnia 2015 09:34, 100 wpisów
Brian
Tylko chwalić,ale mnie nie stać na to, aby wydawać 20 zeta na kupony. Analizuję losowania i nie tracę cierpliwości, bo w coś trzeba wierzyć. Gram nienałogo
Tylko chwalić,ale mnie nie stać na to, aby wydawać 20 zeta na kupony. Analizuję losowania i nie tracę cierpliwości, bo w coś trzeba wierzyć. Gram nienałogo
Witam
Brajan jak ty to robisz że tyle trafiasz choć raz chciałabym 6/6
Brajan jak ty to robisz że tyle trafiasz choć raz chciałabym 6/6
Aya6/6 jest ciężko wytypować,czekałem trzy miesiące,aż się trafiła
Brjan
Zrozumiałem, że śledzisz systematyczność liczbową, więc jak tu nie grać systematycznie?
Zrozumiałem, że śledzisz systematyczność liczbową, więc jak tu nie grać systematycznie?
Pewnie każdy ma już próbowałam różnych sposobów nic nie wychodzi
na mnie już czas pa
na mnie już czas pa
kantor systematycznie śledzę a gram tylko,wtedy jak jestem pewny,że TS musi wylosować to co ja mam na kuponie,z pomyłką 1 góra2 liczb,dlatego gram 6 do8 zakładów
Mam drugi zestaw liczb, których nikomu nie pokazuję i też nic z tego nie wychodzi.
kantor czekaj aż wejdą 3 liczby w jednym zakładzie,to wtedy je wyślij
W sumie Brjan trochę w tym racji jest, człowiek siedzi myśli kreśli a tu wygrana 2zł
Brjan
Zagram Twoją metodą i w razie czego 10 procent od każdego tysiąca dla Ciebie.
Zagram Twoją metodą i w razie czego 10 procent od każdego tysiąca dla Ciebie.
tymczasem do południa
nie wiem, lubisz tam chodzić coś wygrałeś tam lub masz blisko ot tak po prostu
nie wiem, lubisz tam chodzić coś wygrałeś tam lub masz blisko ot tak po prostu
bolek31
Jestem normalnym facetem, nic nie wygrałem i nie lubię chodzić do supermarketów.
Jestem normalnym facetem, nic nie wygrałem i nie lubię chodzić do supermarketów.
krasna ..ty tu i tam TS po co grasz ..TS ..a wiesz czuje chora jesteś zawrota głowa i smierc samobuja ..jak kto inne osoby
krasna ..znasz mloda barbi nie robiom kinga duda zarobi 100 tysiaki na miesic ..
krasna ..widzę wiele ludzie pracują godzina od 8 zł a barbi kinga duda 500 zł
krasna ..ja moje zdanie jak ty marnujesz wiele nerwów i na smierc ..po co urodzi tu goownianie ludzie i ziemie
krasna ..jak kolędy przyjedzie u ciebie ..masz modlić i potem masz sztrzelaj w duu..e ksiądz..ja nie jestem koscielny ..tak ja równy zwierzetem ..
krasna ..ksiądz smieje moo duzo majątku dom i auta same nowiutku ...a ty mieszkasz bida jak chlew
krzysio ja nie mieszkam w chlewie tylko w bloku i mam bardzo przytulnie
krzysio to temu nie odebrałeś mnie z dworzec bo się wstydziłeś swego mieszkania
krasna ..blok ładnie ale ..nie ma gdzie opala ..wszystko nie twoje ziemia..czemu masz biała twarz
krzysio
Rower pisze się przez w a nie v
poza tym auto to nie wszystko liczy się to co człowiek ma w środku
Rower pisze się przez w a nie v
poza tym auto to nie wszystko liczy się to co człowiek ma w środku
Hejka Wszystkim----Wysokich
Kupony namalowane do Żółtej budy marsz-może dziś się Fartnie Karwasz