Wpisy 25 005 – 25 104
23 lipca 2008 22:26 → 25 lipca 2008 11:08, 100 wpisów
mam pytanie czy Kupony z wygraną tez można rejestrowac do loteriady. Jezeli tak to czy mazna odebrac wygraną ?
Małe szanse na to żeby była kolejna kumulacja raczej będą, co najmniej dwie szóstki.
sindbad - ja tam obstawiam jedną szóstkę... Ale możliwe też, że kumulusy przejdą na sobotę, jakoś w tygodniu, wydaje mi się, mniej ludzi gra.
malaiwona - możesz rejestrować, ale wtedy nie możesz odbierać wygranej. Zarejestrowany kupon musisz zachować do odbioru ew. wygranej, a jak odbierasz wygraną z kuponu to go kolektura bierze do rozliczenia...
Ja osobiście to zlewam tę loteriadę, może zdrapki tam czasem zarejestruję, jak się zdarzy, że wezmę do domu, ale nie mam zamiaru trzymać tych wszystkich śmieci przez miesiąc w biurku tylko po to, żeby się potem okazało, że [jak zwykle] nic nie wygrałem.
malaiwona - możesz rejestrować, ale wtedy nie możesz odbierać wygranej. Zarejestrowany kupon musisz zachować do odbioru ew. wygranej, a jak odbierasz wygraną z kuponu to go kolektura bierze do rozliczenia...
Ja osobiście to zlewam tę loteriadę, może zdrapki tam czasem zarejestruję, jak się zdarzy, że wezmę do domu, ale nie mam zamiaru trzymać tych wszystkich śmieci przez miesiąc w biurku tylko po to, żeby się potem okazało, że [jak zwykle] nic nie wygrałem.
Tak Beezap,masz racje.Ale mysle,ze nie chodzi tu o jakies tam ewentualne wygrane,ktos tam jak zwykle mygra.Czy rejestrujac sie,ile tam trzeba podac swoich danych?,trudno ten fakt przeoczyc.Wlasnie mysle,ze chodzi tu o to,aby jak najwiecej ludzi podalo swoje dane.Nie wiem w jakim celu ale cos mi tu nie pasuje.Pamietajcie,ze wasze dane beda zachowane.Ja rejestrowac sie nie bede.Powinno podac sie nr.kuponu oraz pseldonim i to wszystko.Takie jest Moje odczucie.Pozdrawiam.Edi8 dzieki,jusz wszystko wiem.
jusz?? Matko kochana, już nie wiem czy krzyczeć z bólu, czy śmiać się z niemocy :(
A rob co chcesz,mozesz nawet stac na glowie.Cz Ja Ci mowie,zebys sie nie rejestrowal?Twoja wola.
PASKO nie mozna wejsc na strone SZ CZEGOLY 5/5 wraca str glowna.
Zwracam uwagę na "festiwal" pary 9-10,która w 8 ostatnich losowaniach wystąpiła już 5 razy w tym 3 razy jako "piątka":9-10-11-26-74
Beezqp-dzieki za informacje.Powodzenia wszystkim w losowaniu DL wysokich wygranych
Grom... Co do tego podawania danych - masz rację, loteriada to na pewno przykrywka do tego, żeby poznać rynek. Tylko po co? Raczej ta zabawa nie przyciągnie wszystkich graczy a jedynie tych, którzy siedzą w Internecie [przy czym to odsetek dość niewielki np. wśród ludzi starszych, podczas gdy wśród młodzieży - ogromny]. Musieliby więc jeszcze przy okazji brać poprawkę na "popularność" Internetu wśród poszczególnych grup wiekowych, gdyby robili to po to, by sprawdzić, kto i w co gra. Myślę, że może kombinują coś z wejściem do Internetu... Zauważcie, że ostatnio coraz bardziej polują na młodych ludzi - kampania reklamowa Keno, cała ta loteriada... TS to już nie jest spółka "z tradycjami", a swoje produkty zaczyna reklamować jak batony albo gumy do żucia. Jestem niemal pewien, że chcą skombinować coś poważnego w necie - w końcu tak mogą złapać ogromną część młodych ludzi. Ale czy to będzie już wysyłanie zakładów czy na przystawkę jakieś inne zabawy to się jeszcze okaże... Jak nie w tym roku to w następnym...
Jeszcze powinni dodać,że im droższy zakład-tym większa szansa na wygrane w LOTERIADZIE...więcej nachapią
Jeśli nie chcecie tracić kasy na LOTERIADĘ wystarczy poszperać w koszu w dowolnej kolekturze i kuponów będzie w brud,zdrapek itd.najlepiej jak znajomy kolektor,bo tak to może być obciach-zrozumiałe
Poznań 2008-07-23 6/142 250 000 i ciekawostka Poznań 2008-06-23 6/121 250 000 miesiac temu tez padla tylko ze w innej koleturze !
OPA - albo zamiast posyłać 8 zakładów na jednym kuponie to słać na osobnych... Sposobów jest wiele, a to tylko potwierdza, że ta loteriada to pic na wodę. Albo totalnie nie przemyśleli sprawy albo to przykrywka dla czegoś większego...
OPA:jako człek w liczbach siedzacy sądzę iż to o co pytasz we wpisie "cinka37" trzeba chyba tak rozumieć:
tel.0.25 622-60-08 a początkowe 65 to cena za numer...ale nie do ML!
Mam też nadzieję iż "cinka37" to zapowiedź szczupłej 37-latki,która jedynie popełniła błąd gubiąc "e".
tel.0.25 622-60-08 a początkowe 65 to cena za numer...ale nie do ML!
Mam też nadzieję iż "cinka37" to zapowiedź szczupłej 37-latki,która jedynie popełniła błąd gubiąc "e".
chole:-):)ra jak dziś nie wygram to ograniczam grę do minimum ML 15 17 20 21 33 35 44 59 71 80 oraz DL 8 18 19 26 27 44 i jeszcze inne numery o których nie warto pisać. Idę grać u buka jak nic nie trafie. Już mnie nuży ciągłą przegrana.
potrzebuję namiary na program obsługujący Florida Fantasy 5 łącznie ze spobem uaktualniającym bazę danych
Beezap,Jestes jeden z niewielu,ktory wie o co w tym wszystkim chodzi.Dziekuje za zrozumienie.Pozdrawiam.
czy w internecie można puścić dużego lotka ???????? jak tak to na jakiej stronie to zrobić ? czekam na odpowiedż!!!!!!!!!
Nie można. Można u bukmacherów obstawiać czy np będzie czy nie będzie szóstki.
ktośśśś:masz tu po prawej stronie reklamę netowego buka BetGun i z jego pewnymi opcjami gry na zdarzenia związane z ML i DL....
Raczej nie. Obstawiam dwie "6". Jedna na trafił w jakiejś "pipiduwie", a druga w Wa-wie (samemu ktoś skreśli).
siema ziomy ja nie wygralem
ja też nie wygrałam mam 2 trafienia i nie wiem ile kasy zbiore:)
ha mam piątek normalnie szok !! pierwszy raz w życiu coś wygrałem :D aż się popłakałem ze szczęścia
a co tu sprawdzac wyniki masz patrzysz na kupon ni ma to ni ma, a zycie toczy sie dalej
Wiadomo:
I stopień 0 0.00
II stopień 215 5836.90
III stopień 12842 210.80
IV stopień 254306 16.00
I stopień 0 0.00
II stopień 215 5836.90
III stopień 12842 210.80
IV stopień 254306 16.00
na lotto nawet nie ma wygranych jeszcze!! to skad wiesz ze kumulacja?? ehhe
W losowaniu nr 4565 z dnia 2008-07-24 wygrane są w trakcie naliczania. skad??
Ludzie sie pozabijąją a totalizator zaciera ręce do liczenia milionów wpływających na ich konto :D
Wiecie ile dziś się wygrywa pieniedzy za 4 w DUzym lOtku? Bo mam 4!?
A sory nie wiecie ile było by pieniędzy za 5 trafionych w Dużym Lotku?
Mati zapraszam do działu Wygrane na stronie. Właśnie uaktualniłem. Sorki za opóźnienie... pozdrawiam i czekamy na sobotę.. może będzie kolejna kumulacja :)
panie pasko jaka kolejna przeciez jest kumulacja na sobote... Mati napisałem ile za piątke w duzym
wchodzisz na www.loteriada.pl i tam juz wszystko jest dokładnie napisane
Chodziło o kolejna kumulacje po sobocie... Strona internetowa loteriady to www.loteriada.pl
21 ml kumulacja a kolektorzy mają tylko na 20 ml wiec jak mają dostawic tą jedynke jak nie ma takiego szablonu?
Gramy Gramy a ja tylko wygram HI HI HI
Pasko powinien na stronie umieścić taki baner lotto z informacją o kumulacji to byśmy od razu wiedzieli :).